italiaanse meubels

edra

luxe-italiaanse-boa-sofa-edra-high-end-design-

Superlatief comfort, universeel en tijdloze elegantie: dat zijn de fundamentele kenmerken van edra.
Edra werd geboren in 1987 in Toscane.
Tegenwoordig staat het over de hele wereld bekend om de absolute kwaliteit van zijn producten, die aansluiten bij artistieke traditie, technologisch onderzoek, hoge handmatige expertise en materialen van zeer hoge kwaliteit.
Edra maakt exclusieve en tijdloze producten. De banken, fauteuils en alle andere producten van de Edra-collectie zijn zo nauwkeurig ontworpen en gerealiseerd dat ze onmiskenbaar en uniek zijn, om met maximaal plezier te ervaren. Ze blijven voor altijd een erfgoed.

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.