SPEELSE IJSBEER

EDRA PACK SOFA

edra-bank-pack-ijsbeer-zwart-noctum-rotterdam-design-mebeulen

EDRA Pack

Polar beer

De Pack sofa is een grote bank met twee basiselementen die visueel suggereren dat het een ijsschots bedekt met een stof die speciaal is gemaakt met een textuur die de complexiteit van de ijslagen aangeeft.

In de wereld van exclusieve meubels en luxe design is de PACK sofa van het Italiaanse merk EDRA een opvallend icoon. Deze sofa, ontworpen door de gerenommeerde designer Francesco Binfaré, belichaamt perfect de filosofie van EDRA: een combinatie van artistieke expressie, innovatief ontwerp en ongeëvenaard comfort.
Voor degenen onder u die op zoek zijn naar een uniek meubelstuk dat zowel een artistiek statement maakt als een luxe zitervaring biedt, is de PACK sofa een perfecte keuze.

edra_lounge-bank_pack_witte-ijsbeer-noctum-rotterdam-dealer

Edra Pack bank prijs

Vanwege het brede scala aan opties is het helaas niet mogelijk om de prijzen op onze website te vermelden.

U kunt contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder met prijsinformatie en overig advies. 

Levertijden Edra

Voor de levertijden van de Pack dient u uit te gaan van 10-12 werkweken af fabriek.
 Onze projecten kennen geen grenzen, wij leveren wereldwijd. 

UNIEK ONTWERP

De PACK sofa is geïnspireerd op de serene schoonheid en majestueuze kracht van het poollandschap. Het ontwerp doet denken aan een ijsberg die drijft in een kalme zee, met een grote, pluche beer die comfortabel bovenop ligt. Deze beer, gemaakt van zacht en luxueus materiaal, fungeert als een unieke rugleuning, terwijl de rest van de sofa zich ontvouwt als een ruim ligvlak. Dit ontwerp is niet alleen visueel adembenemend, maar ook symbolisch: het nodigt uit tot ontspanning en reflectie, alsof u zich in een serene en vredige wereld bevindt.

Artistieke Expressie

Francesco Binfaré, de ontwerper van de PACK sofa, staat bekend om zijn artistieke benadering van meubeldesign. Met de PACK sofa heeft hij een stuk gecreëerd dat zowel functioneel als artistiek is. Het ontwerp is een ode aan de natuur en de rustgevende kracht ervan, en het brengt een vleugje kunst in uw interieur. Deze sofa is meer dan alleen een meubelstuk; het is een kunstwerk dat een verhaal vertelt en een unieke sfeer creëert in uw woonruimte.

italiaanse-design-meubelen-rotterdam-edra-pack-sofa-met-ijsbeer-wit-noctum-rotterdam

De vorm van de basis is onregelmatig, maar komt overeen met een rechte hoek. De afmetingen zijn gelijk aan die van een tweezitsbank en een driezitsbank in een hoekopstelling. Voorover leunend, ondersteunt, omarmt en verwelkomt de grote beer, voor een ontspanning die eindelijk vrij is van elke beperking.

edra sofa Pack met zwarte ijsbeer als rugleuning

Ongeëvenaard Comfort

De PACK sofa is niet alleen een visueel spektakel, maar biedt ook een ongeëvenaard comfort. Het ruime zitgedeelte nodigt uit tot ontspannen liggen en loungen, terwijl de zachte materialen een gevoel van ultieme luxe en comfort creëren. Of u nu een boek leest, een film kijkt of gewoon wilt ontspannen, de PACK sofa biedt de perfecte plek om tot rust te komen.

witte design lounge bank van Italiaanse merk edra met witte polar beer of ijsbeer
Edra-Pack-Black-1_1800x1800

hoogwaardige materialen

Zoals bij alle EDRA-meubels, worden er alleen de beste materialen gebruikt voor de PACK sofa. De zitting en de rugleuning zijn gevuld met Gellyfoam®, een innovatief materiaal dat zich perfect aanpast aan de vorm van uw lichaam en ultiem comfort biedt.

De bekleding is gemaakt van hoogwaardige, zachte stoffen die zowel duurzaam als luxueus aanvoelen. De beer, die het centrale element van de sofa vormt, is vervaardigd met een ongelooflijk oog voor detail, waardoor hij niet alleen zacht en knuffelbaar is, maar ook een artistiek meesterwerk op zich.

de pack sofa iets voor u

De PACK sofa van EDRA is een meesterwerk dat de grenzen tussen kunst en design vervaagt. Het biedt een unieke combinatie van visuele aantrekkingskracht, comfort en luxe, en is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een exclusief meubelstuk dat een statement maakt.
Als u op zoek bent naar een sofa die niet alleen functioneel is, maar ook een kunstwerk op zich, dan is de PACK sofa de ideale keuze

get inspired

EDRA PACK PROJECTEN

italiaanse-design-bank-edra-pack-ijsbeer-noctum-rotterdam

Falconi Architettura

Designer Gianluca Zaninetti

Times of ice melting. Loneliness of many. Happiness under the sun. Blue. Adventure. Hope for a new season. The Bear. The Other. The Diverse. The affectionate softness of diversity. From fear and cold to bravery, to the risky game of life. The feeling of being born again. The pleasure of meeting again friends from far away. Celebrate. Form opens a new space. In our Mind and Home. An open space to play and live. An angle of intimacy. A warm nest.

GERELATEERDE PRODUCTEN

EDRA

Pack

EDRA

Standway

EDRA

Absolu

EDRA

Serenade

EDRA

Boa

EDRA

On the Rocks

EDRA

Grande soffice

EDRA

Cipria

EDRA

Flap

EDRA

Standard

EDRA

Tatlin

EDRA

Standalto

EDRA

Essential

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl