italian design

molteni tivali 2.0

exclusieve-italiaanse-keukens-rotterdam-moltenic-dada-noctum-interieur-design

Tivali 2.0

Design door Yabu Pushelberg

Tivali 2.0

De Tivali keuken van Molteni& Dada engineered, ontworpen door Yabu Pushelberg, is een moderne en stijlvolle keuze voor elke woning. Deze keuken combineert functionaliteit en esthetiek op een unieke manier, waardoor het niet alleen een plek is om te koken, maar ook om te ontspannen en te genieten van het leven.

luxe-italiaanse-design-keuken-high-end-moltenic-tivali-rotterdam
luxe-keuken-marmer-blad-italiaans-design-rotterdam

De Tivali 2.0 is een perfecte combinatie van Italiaanse kunst en technologie en biedt een ongeëvenaarde gebruikservaring. Het ontwerp is geïnspireerd op de traditionele Italiaanse keuken, maar het heeft moderne elementen en hoogwaardige materialen die de keuken een geheel eigen karakter geven.

moderne-high-end-keukens-moltenic-dada-tivali-rotterdam
italiaanse-luxe-keukenstudio-rotterdam-noctum-moltenic-tivali

Wat betreft functionaliteit biedt de Tivali 2.0 veel ruimte voor het opbergen van keukengerei en apparatuur. Het heeft ook een uitgebreide reeks ingebouwde functies, waaronder een geïntegreerde koelkast, een vaatwasser en een ingebouwde magnetron.

De Tivali 2.0 is ontworpen om aan de behoeften van moderne huizen te voldoen en biedt daarom ook geavanceerde technologische functies. Het heeft bijvoorbeeld een slimme kookplaat die kan worden bediend met een app, zodat u vanaf elke locatie de kookplaat kunt bedienen.

high-end-italiaanse-keuken-op-maat-moltenic-dada-rotterdam
design-luxe-italiaanse-keukenwinkel-rotterdam-moltenic-
In het kort is de Italiaanse designkeuken van Molteni&C Tivali 2.0 een combinatie van esthetische schoonheid en functionele kenmerken, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in hun huis.

Noctum ontwerpt en realiseert luxe keukens en inrichting, maar niet alleen dat. We bieden zelfs een exclusieve selectie van sanitair, vloeren, bekledingen en behang voor alle oppervlakken, inclusief een breed scala aan eigentijdse interieurproducten. Ons team staat altijd tot uw dienst om uw ruimtes te ontwerpen en de juiste producten voor te stellen die aan uw behoeften voldoen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Molteni

Ratio

Molteni

Hi-Line

Molteni

Hi-Line

Molteni

Indada

Molteni

VVD

Molteni

Sistema XY

Molteni

Intersection

Molteni

Sistema 7

Molteni

Banco
Contact

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.