moderne thuis wellness

effe logica SPA

luxe-effe-logica-combi-sauna-stoomcabine-hammam-spa-noctum-wellness-architectuur-rotterdam

Design stoomcabine en sauna Logica

Het modulaire systeem combineert sauna, Turks stoombad en douche. Een echte persoonlijke spa, ontworpen voor veelzijdigheid en stijl

De Effe logica sauna en Turks stoombad past naadloos in iedere architectonische spa-ruimte

Deze luxe wellness combineert de twee tradities van de Finse sauna en de stoomcabine tot een enkel systeem. Ontworpen door talocci design, het model is de perfecte balans tussen pure functionaliteit, tijdloze esthetiek innovatie omdat het de twee wellness disciplines verenigt. Bovendien zorgen de veelzijdige personaliseringsopties ervoor dat de ontwerpen ideaal zijn voor priveomgevingen of andere plekken die geschikt zijn voor gezondheids- of schoonheidsverzorging.

luxe stoomcabine en sauna in glas en hout effegibi logica
luxe combinatie wellness thuis in hout effegibi logica

De effe’logica’ is verdeeld in twee delen: een voor de Finse sauna, de andere voor de stoomcabine.
De sauna is versierd een uitstekende Canadese houtsoort. De hammam siert een selectie van schijnbaar traditionele maar zeer technische keramische materialen, zoals het hittebestendige, gelamineerde grès-porselein.

Deze elementen verwijzen niet alleen naar een organisch en natuurlijk uiterlijk, maar kalmeren ook de zintuigen met aangename vingergevoeligheid. Bovendien verbindt een toegangsgedeelte, architectonisch gebouwd met gehard glas van 8 mm (15 mm in combinatie met grès-porselein), de aangrenzende secties en krijgt het zijn eigen stijlvolle doucheruimte, waar een douchekop in het midden oplicht met LED-verlichting

Standaard in alle Effe-wellness-omgevingen, biedt de ‘logica’ de voordelen van kleurentherapie – een belangrijk ingrediënt voor ons welzijn.
Door middel van plafond- en wandarmaturen zijn de installaties volledig aanpasbaar om verschillende kleurenreeksen aan te bieden, van een opwindende rode tot een vrolijke sinaasappel, of een rustgevende groene tot een inspirerende paarse kleur.
Bovendien bevat het ontwerp het exclusieve effegibi-geluidssysteem, waarmee muziek wordt afgespeeld via een tablet of smartphone.

kleurtherapie voor sauna
turks stoombad en sauna thuis

De Logica is zeer gebruiksvriendelijke, de geavanceerde technologie zorgt voor een volledige ontspanning voor het lichaam en de geest.

Om dit te ontwikkelen biedt Effe de aquasteam aan met haar nieuwste en meest geavanceerde verwarmingsopties.

Door de stoomuitvoersnelheid en levensduur te beheersen, is de technologie verpakt in verschillende groottes om een ​​grote diversiteit te bieden en om rekening te houden met meerdere scenario’s. Hierdoor kunnen wellness-ervaringen op maat worden aangepast en werkt het zelfs wanneer de kleinste ruimtes nodig zijn. Dit, samen met de opties voor de kleurentherapie, kunnen via een touchscreen op de centrale kolom in de ‘logica’ worden geregeld.

moderne italiaanse sauna en stoomcabine combinatie effegibi logica

Design stoomcabine en sauna Logica

Het modulaire systeem combineert sauna, Turks stoombad en douche. Een echte persoonlijke spa, ontworpen voor veelzijdigheid en stijl

Het is de innovatieve technologie van de ‘nuvola smart stoomgenerator’ waarmee Effe zelfs in de kleinste ruimtes sauna- en hammam-spa’s kan creëren.

De ’touch & steam’, ‘aquasteam’ en ‘easysteam’-systemen definiëren elk een andere, maar uiterst krachtige en functionele stoomgenerator.

Van verlichting tot aromatherapie en van stoomdichtheid tot muziek, ze leveren in een compacte vorm om omgevingen te transformeren in de perfecte spa’s. Elk maakt gebruik van een touchscreen waarmee de gebruikers zelf hun eigen welzijn kunnen regelen.

touchscreen sauna en hammam
effegibi logica systeem
combi-sauna-stoomcabine-hammam-effe-logica-spa-noctum-wellness-architectuur-rotterdam

GERELATEERDE PRODUCTEN

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl