geometrische vlakverdeling

rimadesio maxi

MAXI sliding panels: structure 19 rovere termotrattato, handle 302 grafite, glass 65 bronzo trasparente, 04 acidato bronzo. TRAY coffee table: structure 206 bronzo graffiato, marble top 28 calacatta lucido

Rimadesio Maxi

Structuur in noten, glas in 02 acidity extrachiaro en 04 acidato bronzo . 

De Rimadesio Maxi schuifdeur een veelzijdige deur met geometrische patronen

In de wereld van interieurontwerp is functionaliteit vaak net zo belangrijk als esthetiek. Dit is waar de Rimadesio Maxi schuifdeur schittert. Deze innovatieve deur combineert verfijnd design met uitzonderlijke veelzijdigheid, waardoor het een ideale keuze is voor zowel moderne woningen als commerciële ruimtes. 

Voor CAD-DWG tekeningen kunt u ons  mailen info@noctum.nl

BEZOEK ONZE STUDIO

Ontdek de veelzijdigheid van de Rimadesio collectie. U bent van harte welkom in onze studio in Rotterdam voor een persoonlijk gesprek en ervaar de kwaliteit en het design van dichtbij.

luxe schuifdeuren met vlakverdeling in notenfineer en patroonglas rimadesio maxi

Rimadesio Maxi schuifdeur prijs

Vanwege het brede scala aan opties is het helaas niet mogelijk om de prijzen op onze website te vermelden.

U kunt contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder met prijsinformatie en overig advies. 

Levertijden Rimadesio

Voor de levertijden van Maxi dient u uit te gaan van 9-10 werkweken af fabriek.
 Onze projecten kennen geen grenzen, wij leveren wereldwijd. 

Maxi Maatwerk en Materialen

De Rimadesio Maxi schuifdeur is ontworpen met oog voor detail en gebruikmakend van de beste materialen. Het deurpaneel is gemaakt van 6 mm dik gehard of gelamineerd glas, wat niet alleen duurzaamheid garandeert maar ook een luxe uitstraling geeft. De structurele profielen zijn vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium, wat zorgt voor een solide constructie en een moderne uitstraling.

Een van de unieke kenmerken van de Maxi schuifdeur is de mogelijkheid tot maatwerk. Met maximale afmetingen van 3535 mm in hoogte en 2028 mm in breedte, kan de deur perfect worden aangepast aan uw specifieke ruimte. Dit betekent dat zelfs de meest ongebruikelijke ruimtes kunnen profiteren van de elegantie en functionaliteit van deze schuifdeur.

rimadesio_maxi_schuifdeuren_japanse_schuifdeuren_modern_design-noctum-projectstudio-rimadeiso-rotterdam
rimadesio_maxi_schuifdeuren_japanse_schuifdeuren_transparant_geetst_glas_noctum_rimadesioprojecten_rotterdam

Innovatie in Elke Details

De Rimadesio Maxi schuifdeur is meer dan alleen een mooie toevoeging aan uw interieur; het is een technisch hoogstandje. De deur is uitgerust met een gepatenteerde intrekbare vloerpen, wat zorgt voor een naadloze en veilige installatie. De handgrepen, gemaakt van gegoten metaal en bekleed met gelakt aluminium of hout, bieden niet alleen een stevige grip maar voegen ook een extra vleugje luxe toe.

Het schuifmechanisme zelf is ontworpen voor maximale efficiëntie en gebruiksgemak. De deur glijdt soepel dankzij de schuifwagen en soft motion rem, wat zorgt voor een stille en moeiteloze bediening. Of u nu de deur open of dicht schuift, het mechanisme werkt feilloos en zonder enige hapering.

rimadesio-maxi-luxe-japanse-schuifdeuren-patroonglas-italiaans-design-rimadesioprojecten-noctum-rotterdam

Veelzijdige Toepassingen

Een van de grootste voordelen van de Maxi schuifdeur is de veelzijdigheid in toepassingen. Deze deur kan naadloos worden geïntegreerd in verschillende ruimtes, zowel residentieel als commercieel.

  • Woonkamers en Eetkamers: Creëer open, flexibele ruimtes in uw huis zonder in te boeten aan privacy. De Maxi schuifdeur is perfect voor het scheiden van woon- en eetgedeeltes terwijl natuurlijke lichtinval behouden blijft.
  • Slaapkamers en Badkamers: Gebruik de deur om een rustige, aparte ruimte te creëren in uw slaapkamer, bijvoorbeeld voor een inloopkast of en-suite badkamer.
  • Kantoorruimtes: Verbeter uw thuiswerkplek of bedrijfsruimte met een stijlvolle scheidingswand die geluid dempt en een gevoel van privacy biedt.
  • Commerciële en Openbare Ruimtes: Van winkels tot bibliotheken, de Maxi schuifdeur kan helpen bij het organiseren en structureren van uw ruimte op een esthetisch aantrekkelijke manier.
moderne-design-schuifdeuren-japans-met-vlakken-en-patroonglas-rimadesio-maxi-noctum-rimadesiostudio-rotterdam

Rimadesio Bangkok

maxi pure schuifdeur

rimadesio-maxi-pure-luxe-schuifdeur-minimalistisch-grote-glazen-panelen-noctum-rotterdam

Algemene Kenmerken

De Maxi Pure schuifdeuren van Rimadesio zijn ontworpen voor een strakke en moderne uitstraling, waarbij de nadruk ligt op glas zonder tussenstijlen. De deuren zijn volledig aanpasbaar in hoogte en breedte volgens de specificaties van de klant, waarbij aanpassingen in deze afmetingen al in de prijs zijn inbegrepen

Glasopties

De Maxi Pure schuifdeuren zijn beschikbaar met diverse glasopties, waaronder transparant, geëtst, grijs, brons, en andere varianten zoals glossy en reflecterend glas. Dit biedt flexibiliteit in het esthetisch ontwerp, passend bij verschillende interieurstijlen.

Esthetische Opties

Maxi Pure schuifdeuren kenmerken zich door hun minimalistische ontwerp zonder tussenstijlen, wat zorgt voor een helder en open uiterlijk, ideaal voor moderne interieurs.

maxi REGULAR SCHUIFDEUR

rimadesio-maxi-regular-met-vlakken-en-twee-kleuren-maatwerk-italiaans-design

De Maxi Regular schuifdeuren van Rimadesio zijn ontworpen voor een klassieke en veelzijdige esthetiek. Deze deuren zijn volledig aanpasbaar in hoogte en breedte.

Glasopties

Beschikbaar in twee esthetische typologieën:

  • Typologie A: Enkelkleurig glas.
  • Typologie B: Tweekleurig glas.

Beschikbare glasopties zijn onder andere transparant, geëtst, grijs, brons en meer, passend bij verschillende interieurstijlen.

Maxi Regular schuifdeuren kunnen worden samengesteld met zowel enkelkleurig als tweekleurig glas. De positie van de modules in tweekleurig glas is echter niet aanpasbaar en kan niet worden gewijzigd.

luxe schuifdeuren met vlakverdeling in notenfineer en patroonglas rimadesio maxi

Rimadesio Maxi

Structuur in noten, glas in transparant sahara. Rechts de self bold zwevend ladeblok

rimadesio-schuifdeuren-maxi-vlakken

maxi+ schuifdeur

rimadesio-maxi-plus-italiaanse-design-schuifdeuren-op-maat

De Maxi+ schuifdeuren van Rimadesio bieden extra designopties en aanpassingsmogelijkheden. Deze deuren zijn een ideale keuze voor wie op zoek is naar een unieke en op maat gemaakte oplossing voor hun interieur.

De deur heeft een aluminium raster dat de glasoppervlakken benadrukt en maximale sterkte en stabiliteit aan de structuur biedt. Dit rasterpatroon kan onregelmatig zijn, wat een uniek visueel effect creëert en de transparantie van het glas optimaliseert

Maxi is het nieuwe schuifpaneelsysteem ontworpen door Giuseppe Bavuso: het is het negende product in het assortiment schuifpanelen, na Velaria, Sail, Daimon, SohoSiparium, Graphis Light en Graphis Plus.

De onregelmatige roosterpatronen verbeteren de kwaliteit van het glas en zorgen voor een subtiele transparantie. De ruime ontwerpmogelijkheden maken het mogelijk om gepersonaliseerde composities te creëren die perfect passen bij jouw thuis, kantoor, horecazaak of winkel. Voeg stijlvolle en functionele elementen toe aan jouw interieur met de Maxi schuifdeursystemen!

de maxi collectie iets voor uw interieur?

De Rimadesio Maxi schuifdeur collectie biedt een ongeëvenaarde combinatie van stijl, innovatie en functionaliteit. Of u nu een moderne woning, een stijlvol kantoor of een georganiseerde commerciële ruimte wilt creëren, deze deuren bieden de perfecte oplossing. Met maatwerkopties, hoogwaardige materialen en veelzijdige toepassingen is de Maxi schuifdeur een investering die zowel de esthetiek als de functionaliteit van uw ruimte naar een hoger niveau tilt.

Bent u klaar om de mogelijkheden van de Rimadesio Maxi schuifdeur te ontdekken? U Bent van harte welkom in onze studio. 

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl