Luxe en design

EDRA Flap

Modulaire sofa in leder

Ontdek de Luxe van de Flap Sofa

De Edra Flap Sofa, ontworpen door de gerenommeerde Italiaanse ontwerper Francesco Binfaré, is een iconisch meubelstuk dat zowel qua esthetiek als functionaliteit de grenzen van traditioneel zitmeubilair verlegt. Deze bank is een perfecte samensmelting van innovatieve techniek, luxe materialen en Italiaans vakmanschap.

Edra Flap bank prijs

Vanwege het brede scala aan opties is het helaas niet mogelijk om de prijzen op onze website te vermelden.

U kunt contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder met prijsinformatie en overig advies. 

Levertijden Edra

Voor de levertijden van de Flap dient u uit te gaan van 10-12 werkweken af fabriek.
Onze projecten kennen geen grenzen, wij leveren wereldwijd. 

moderne-italiaanse-wit-lederen-modulaire-bank-edra-flap-noctum

innovatief Ontwerp en Functionaliteit

De Edra Flap Sofa is een meesterwerk van design en functionaliteit, ontworpen om zich aan te passen aan verschillende gebruikssituaties. Of je nu op zoek bent naar een traditionele bank, een ligbed, een werkruimte, een gesprekshoek of een ruimteverdeler, de Flap Sofa biedt de veelzijdigheid en het comfort om aan al deze behoeften te voldoen.

Enkelvoudige Bank

 De negen afzonderlijke secties van de Flap Sofa kunnen in zes verschillende hoeken worden gekanteld. Dit maakt het mogelijk om elke sectie individueel aan te passen, wat resulteert in een ongeëvenaard niveau van comfort en aanpassingsvermogen. Dit is ideaal voor mensen die graag hun zitervaring willen personaliseren.

Ligbed voor Twee

Wanneer de secties bijna horizontaal worden gekanteld, kan de Flap Sofa fungeren als een ligbed voor twee personen. Dit maakt het een perfecte plek voor koppels om samen te loungen, een dutje te doen of gewoon te ontspannen na een lange dag. De flexibiliteit van de verstelbare secties zorgt voor een comfortabele ligpositie voor beide gebruikers.

Werkruimte

Bijna volledig horizontaal gekanteld, kan de Flap Sofa ook dienst doen als een functionele werkruimte. Dit is ideaal voor mensen die graag in een ontspannen omgeving werken, bijvoorbeeld thuiswerkers die af en toe willen afwisselen van hun bureau. De stevige constructie en verstelbare secties zorgen voor een comfortabele en ergonomische werkhouding.

Gesprekshoek

De Flap Sofa kan worden gebruikt als een gesprekshoek voor een groep mensen. Door de secties op verschillende manieren te kantelen, kan de bank worden aangepast om een gezellige en uitnodigende ruimte te creëren waar vrienden en familie comfortabel kunnen zitten en praten. Dit maakt het een ideaal meubelstuk voor sociale bijeenkomsten en feestjes.

Ruimteverdeler

De bank kan ook dienen als een ruimteverdeler in open woonruimtes. Wanneer geplaatst tussen verschillende gebieden in een kamer, kan de Flap Sofa helpen om visueel onderscheid te maken tussen bijvoorbeeld de woon- en eetruimte. De verstelbare rugleuningen kunnen omhoog of omlaag worden gezet om de mate van scheiding aan te passen aan de behoeften van de ruimte.

Multifunctioneel Gebruik

De veelzijdigheid van de Flap Sofa maakt het mogelijk om snel en eenvoudig te schakelen tussen verschillende gebruiksmogelijkheden. Of het nu gaat om een comfortabele plek om te lezen, een ruimte om te werken, of een ligbed om te ontspannen, de Flap Sofa biedt de flexibiliteit om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen.

Lees meer

Materiaal en Vakmanschap

Hoogwaardig leer en stoffen

De bekledingsopties omvatten hoogwaardig Italiaans leer en een selectie van exclusieve stoffen uit de Edra-collectie. Deze materialen zijn niet alleen luxueus, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De rugleuning in Lycra voegt een extra laag van flexibiliteit en comfort toe.

Duurzame constructie

Met een frame van 128 stalen onderdelen en 16 speciale scharnieren biedt de Flap Sofa een robuuste en duurzame constructie. Dit garandeert niet alleen langdurig gebruik, maar ook consistent comfort, ongeacht de configuratie.

Handgemaakt vakmanschap

Elke Flap Sofa wordt met de hand gemaakt in Toscane, Italië, waar traditioneel vakmanschap en moderne technologieën samenkomen. Dit handwerk garandeert een hoge mate van precisie en kwaliteit, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van elk stuk.

flap sofa diamond

De Diamond Flap-versie van de Flap Sofa is de meest luxueuze variant. Hier wordt de bank een echt juweel. Hij is verkrijgbaar in zilver en goud (Diamond en Diamond Gold).
Een samenwerking met Swarovski die de zuiverheid van kristal combineert met moderne designelementen. De collectie is gewijd aan degenen die schoonheid en exclusiviteit waarderen. De Flap Diamond is bekleed met een stof gemaakt van een zeer resistent materiaal dat Kevlar bevat en bedekt is met kristallen door middel van een gepatenteerde weeftechniek die garandeert dat de kristallen niet loslaten. De bank is vakkundig met de hand samengesteld en genummerd met een metalen markering om de aankoopdatum aan te geven.

Flap_Sofa_Diamond_van_Edra_ontworpen_door_Francesco_Binfaré_met_diamantvormige_stiksels_en_verstelbare_secties
Edra-flap-diamond-swarovski-exclusieve-bank-italiaans-design-via-noctum-rotterdam
exclusieve-italiaanse-design-bank-flap-sofa-diamond-via-noctum-rotterdam

de edra flap iets voor u?

De Edra Flap Sofa is een meesterwerk van modern Italiaans design dat zowel elegantie als functionaliteit biedt. Het innovatieve ontwerp, gecombineerd met de hoogwaardige materialen en veelzijdige configuratiemogelijkheden, maakt deze bank een ideale keuze voor elk eigentijds interieur. Door de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen is de Flap Sofa niet alleen een stijlvol meubelstuk, maar ook een praktisch en comfortabel onderdeel van uw woonruimte.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Wij helpen u bij het realiseren van uw ideale interieur.

get inspired

EDRA FLAP PROJECTEN

edra-flap-sofa-project
Architect Antonio Zagaria. Photographer mattiaaquilaphotography24'
edra-flap-wit-leder-beweegbare-kussens-noctum-rotterdam
Architect Claudia Pignatale. Photographer Credit CONI

Flap: the wings of a white angel” That’s where it all began: the fallen angel exhibition. I hoped that something would eventually drag me out of the funk I was in as I watched those lonely people sitting on a 7 or 8 seat modular sofa. Or from the sense of utter uselessness I felt when the sofa turned out to be too small to accommodate the hordes of friends and relatives who had come for a family gathering or an office party. The days and months passed, and suddenly it was late September, 1999. In my dream I was looking down on a rolling red plain, like one of those gorgeous photos of deserts. All at once a downpour of black rain started to fall from a yellow sky, first flooding shallow valleys, then rising higher and higher until the entire area was submerged. Just a sliver of land rose above the tarry black surface. In my dream I felt like a powerless god, in a state of unbearable anguish, when the rain abruptly stopped and I awoke. The first words I said to myself were: Freedom, that's what it is! Yes! Freedom is what's left. ” Freedom emerging like a lucky island of red earth. I got up, in that typically fuzzy, Sunday-morning trance. I made myself a cup of tea, took a pair of scissors and a sheet of paper, and cut out the shape I had seen in my dream. I decided to call it: La langue rouge.

GERELATEERDE PRODUCTEN

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl