exclusive italian design

molteni intersection

maatwerk italiaans keukeneiland met marmer blad en luxe houten kasten dada keukens rotterdam

Intersection keuken

Design door Vincent van Duysen

Intersection

De Intersection Kitchen van Molteni is een uitgekiend systeem, ontworpen door de befaamde Belgische interieurdesigner Vincent Van Duysen, dat de materiaalexpertise van Molteni benadrukt.
Deze keuken gebruikt zijn structuur als designelement en maakt gebruik van elkaar kruisende oppervlakken om effecten met licht en schaduw te creëren.
De Intersection van Molteni toont ook het samenspel tussen texturen en benadrukt de zachtheid of tactiele kenmerken van elk paneel, zodat u de zintuiglijke presentatie die het keukensysteem geeft, kunt waarderen. Verfijnd vanuit alle hoeken, de Intersection Kitchen is een installatie voor uw huis die een avant-gardistisch structureel element toevoegt dat zeer wordt gewaardeerd.

Winnaar | 2021, NYCxDesign Awards, categorie keukenkasten

topsegment-keuken-rotterdam-dada-molteni-intersection
molteni-dada-intersection-luxe-keukeninterieur-rotterdam

Een slim ontworpen, expressieve keukencollectie die architectuur interpreteert en de proporties ervan herdefinieert. Met sculpturale finesse heeft Van Duysen een reeks elementen ontworpen die spelen met licht en schaduw, waarbij massief marmeren werkbladen en zwart hout worden gemengd.

dada-intersection-keuken-rotterdam
luxe-italaanse-keuken-wit-marmer-blad
moderne-italiaanse-maatwerk-keuken-hout-marmer-molteni-dada

In plaats van slimme modulaire oplossingen, zoals te zien in de Ratio-collectie van Van Duysen, heeft Intersection een dominante structuur met zich mee die het geschikt maakt voor een grotere ruimte. De verschillende oppervlakken van de keuken kruisen elkaar en kunnen, afhankelijk van uw ruimtelijke wensen, worden aangepast aan elke bestaande keukenindeling.

Compositiemogelijkheden

De Intersection keuken van Molteni biedt een breed scala aan lineaire, hoek- of eilandopstellingen, waardoor de oppervlakken op verschillende manieren ingevuld kunnen worden. Afhankelijk van uw ruimtelijke wensen kan de Intersection in elke bestaande keukenindeling worden ingedeeld. Of het nu een rechte wand is, in een hoek of met een eiland is, de modules die beschikbaar zijn voor de Intersection kunnen optellen tot een configuratie die voor u voordelig en functioneel is. Elk keukenplan kan door de Intersection worden gerealiseerd en met de juiste modulaire componenten wordt uw keukensysteem een waar kunstwerk.

italiaanse-designkeuken-op-maat-rotterdam-intersection-dada
design-italiaanse-keuken-rotterdam-dada

Het werkblad van de Intersection Kitchen Is met zijn 50 mm dikke design het belangrijkste genererende element van het hele systeem. Bedoeld als een sculpturaal detail, creëert het werkblad een kanaal onder de rand dat toegang geeft tot deuren en laden zonder gebruik te maken van handgrepen.

molteni-intersection-wit-marmer-italiaanse-keuken-rotterdam-noctum
luxe-wit-marmeren-keuken-inbouw-wasbak-italiaanse-design-keuken-rotterdam-molteni

Technische kenmerken:

-Beschikbare afwerkingen voor werkbladen, kanalen en deuren: (onder voorbehoud van een laatste controle op de toepasbaarheid van de verschillende afwerkingen uit het assortiment)
-Het monomateriaal concept, tot nu toe alleen toegepast op werkbladen en kanalen van Intersection, wordt nu ook uitgebreid naar deuren en zijpanelen.
-Het is niet mogelijk om vaatwassers te integreren of opbergkolommen, wandkasten of hoekkasten te maken.
-Elegante bewerking aan de buitenhoek die de deur en het zijpaneel verbindt.

detail-calacatta-marmer-blad-keuken
Luxe keuken afgewerkt met een achterwand in bianco cararra marmer en houten kasten Molteni Dada Intersection van Vincent van Duysen
molteni-dada-intersection-design-italiaanse-keuken-rotterdam

Noctum ontwerpt en realiseert luxe keukens en inrichting, maar niet alleen dat. We bieden zelfs een exclusieve selectie van sanitair, vloeren, bekledingen en behang voor alle oppervlakken, inclusief een breed scala aan eigentijdse interieurproducten. Ons team staat altijd tot uw dienst om uw ruimtes te ontwerpen en de juiste producten voor te stellen die aan uw behoeften voldoen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Molteni

Ratio

Molteni

Hi-Line

Molteni

Hi-Line

Molteni

Indada

Molteni

VVD

Molteni

Sistema XY

Molteni

Intersection

Molteni

Sistema 7

Molteni

Banco
Contact

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.