luxe sauna en EN HAMMAM

Effe YOKU SH

design-japans-ogende-houten-inbouw-stoomcabine-en-sauna-gecombineerd-op-maat-effe-yoku-noctum-rotterdam

Effe Yoku SH

Combinatie van een hammam en sauna afwerking in warmte essenhout

Yoku Spa combineert een sauna, Turks bad en een royale centrale douche in één product, jouw eigen persoonlijke spa met alle functies van een professionele spa, zodat je deze eeuwenoude welzijnspraktijken kunt herbeleven..

Met drie unieke ontwerpen en een scala aan hoogwaardige materialen, zoals natuurlijk hout en grès porselein, voldoet de Yoku Spa aan al je esthetische wensen. Het is geen verrassing dat de Yoku Collection talloze prijzen heeft gewonnen

Yoku Collection - Awards: ICFF - International Contemporary Furniture Fair, ADI Design Index, IF Award, NYCxDesign Award, German Innovation Award, German Design Award, Good Design Award, Grands Prix Du Design

luxe-japans-ogende-houten-inbouw-stoomcabine-en-sauna-gecombineerd-op-maat-effe-yoku-noctum-rotterdam

De naam is afkomstig van een specifieke tak van de Japanse natuurlijke geneeskunde, gebaseerd op de heilzame effecten van contact met planten en de sfeer van het bos.

prive-spa-luxe-wellness-effe-Yoku-SH-italiaans-design-noctum-rotterdam
exclusieve-sauna-en-hamman-bouw-thuis-op-maat-italiaans-design-effe-yoku-sh-noctum-rotterdam

De belangrijkste kenmerken van het Yoku SH-systeem zijn de grote ingebouwde glazen wand in brons gerookt glas aan de voorkant en de verticale elementen van natuurlijk hout die het gevoel van buiten zijn, in het midden van een bos, creëren, waardoor elegantie en privacy aan de warmte-ervaring worden toegevoegd.

Ontdek de luxe van WaterSuite – waar water opnieuw een centrale rol speelt in ons dagelijks welzijn.

Met de Source-functie, een standaardkenmerk, wordt zachte beweging gegenereerd vanaf de bodem van het bad, waardoor je lichaam diep ontspant en de bloedsomloop gestimuleerd wordt.

De toevoeging van onderwaterlichteffecten geeft dit elegante en veelzijdige product de perfecte finishing touch. Ervaar ultieme ontspanning en verwennerij in je eigen huis met WaterSuite

Sauna en hamma gecombineerd

Twee verschillende omgevingen, toegankelijk via aparte ingangen, herbergen het mediterrane ritueel van de hamam en het Scandinavische ritueel van de sauna.

De elementen die de twee ruimtes maken tot wat ze zijn – de warmtebron in de sauna en het water in het Turkse bad – staan ​​op de voorgrond, zodat de functie van de twee ruimtes ook aan de buitenkant duidelijk wordt.

japanse-look-effe_yoku-spa-italiaans-design-noctum-totaalarchitectuur-rotterdam
design-effe-yoku-hammam-stoomdouche-sauna-maatwerk-noctum-wellness-architectuur-rotterdam

In de sauna wordt comfort geboden door twee banken van dezelfde grootte en in de Hammam door één enkele, zeer diepe zitting.
De shelf kast kan ook worden gebruikt als een afzonderlijk element buiten de spa, door deze naast de glazen panelen te plaatsen waar het kan dienen als een filter om privé, zeer gepersonaliseerde ruimtes te creëren.

Het essentiële, goed uitgebalanceerde minimalistische ontwerp van YOKU straalt warmte, uitnodiging en natuurlijkheid uit.

De kachel is discreet ingebouwd in de laagste bank, wat zorgt voor een opgeruimd en gestroomlijnd effect.

Aan de buitenkant van het grote glazen paneel bevinden zich verticale elementen van natuurlijk hout, die niet alleen de ruimte binnenin meer privacy geven, maar ook open legplanken bieden die toegankelijk zijn voor de buitenomgeving.

effe_yoku-spa_kraan
YOKU is verkrijgbaar in drie verschillende houtsoorten: hittebehandeld aspen, hittebehandeld massief hout en Canaletto walnoot.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl