italiaans design

badkamers

Design ligbad met bijpassende wastafel in notenfineer

Luxe badkamer uit de DR serie van Agape

Agape badkamers

Nergens komt de geest van een designproject beter tot uiting dan de badkamer, uniek in zijn behoefte aan functionaliteit in combinatie met de emoties die het oproept.

design-italiaans-ligbad-agape-lariana-patricia-urquiola
Agape Lariana
exclusief-italiaans-ligbad-agape-immersion
Agape Immersion
agape-spoon-wit-ligbad-italiaans-design
Agape Spoon

Salvatori badkamers

Salvatori staat voor exclusiviteit waarbij natuursteen de hoofdrol speelt.

Bij Salvatori wordt kwaliteit gedefinieerd door een combinatie van erkende normen en een aangeboren gevoel, geboren uit tientallen jaren werken met natuursteen. Het begint allemaal, niet verwonderlijk, in de steengroeven. Niet alle steen is gelijk gemaakt, en zelfs dezelfde steengroeve kan een andere kwaliteit opleveren, afhankelijk van de omgeving in elk deel ervan, evenals de blootstelling aan externe elementen zoals zoute lucht als deze zich bijvoorbeeld in de buurt van de zee. Dit is het geval met Carrara, dat slechts een paar kilometer van de Toscaanse kust ligt en daarom gevoelig is voor dergelijke invloeden.

luxe-italiaanse-badkamer-natuursteen-rotterdam-salvatori
Salvatori_Onsen_badkamer-wastafel-in-steen-italiaans-design-badkamers

Fantini

Fantini Rubinetti is het Italiaanse bedrijf van de gelijknamige familie die sinds 1947 badkamerkranen , kranen en accessoires voor bad en douche ontwerpt en produceert , maar ook mengkranen en kranen voor de keuken.

boffi-badkamer-kraan-about-water-fantini-noctum
boffi-badkamerkraan-about-water

Noctum ontwerpt en realiseert luxe Italiaanse badkamers. Wij werken met de merken Agape, Salvatori, Antonio Lupi en Fantini.

De badkamer is dé plek waar we kunnen ontspannen en dat doen we als het even kan graag in stijl. De ruime collectie badkamerelementen zorgen voor een luxe en Italiaanse uitstraling in de badkamer. De designproducten zijn modern en functioneel en gemaakt van mooie combinaties van natuurlijke materialen. Hout en natuursteen bijvoorbeeld. De meubels en het sanitair zijn verfijnd, elegant en stijlvol.De moderne design badkamers worden ontworpen met oog voor detail en afwerking, maar bovenal voor beleving en comfort.

Naast de badkamermeubels en het sanitair bieden wij een exclusieve selectie vloeren, wandbekleding en behang voor alle oppervlakken, inclusief een breed scala aan eigentijdse interieurproducten.

Ons team staat tot uw dienst om uw ruimtes te ontwerpen en de juiste producten voor te stellen die aan uw behoeften en stijlkenmerken voldoen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.