Contemporary elegance

EFFE aladdin sauna

design-luxe-sauna-italiaans-effegibi-aladdin-noctum-rotterdam

Effegibi modulaire sauna Aladdin

High-end Italiaanse sauna 

De Effe Aladdin sauna onderscheidt zich door het opvallende spiegelende dashboard rond de basis en het verfijnde geanodiseerde aluminium detail op zowel de verwarming als het exterieurframe.

Vandaag de dag zie je steeds meer mensen die hun huis omtoveren tot een plek vol ontspanning, met zelfs een eigen spa. Daarom hebben Rodolfo Dordoni en Michele Angelini samen Aladdin bedacht, een sauna speciaal voor dit soort wensen.

luxe-wellness-homespa-sauna-maatwerk-effegibi-aladdin-noctum-rotterdam

Effe Aladdin

Glas en aluminium

exclusieve-sauna-italiaans-effegibi-aladdin-noctum-rotterdam

Effe Aladdin

Afwerking in wengé

De sauna is verkrijgbaar in twee standaardmaten of kan – zoals bij alle Effe-producten – op maat worden gemaakt en wordt geleverd met een optie voor een extra intern platform bedekt met grès-porselein dat doet denken aan een vliegend tapijt.

De banken van Aladdin zijn gemaakt uit slechts twee stukken hout en zijn verkrijgbaar in lichtgestreept eikenhout of donkerder wengé.

luxe-wellness-design-in-stijl-effegibi-sauna-aladdin-noctum-rotterdam
effegibi-aladdin-sauna-wellness-homespa-designsauna-rotterdam

De banken van Aladdin bestaan uit slechts twee stukken hout.

design-sauna-penthouse-wellness-rotterdam-interieurdesign-noctum
detail-effegibi-aladdin-sauna

Kleurentherapie is standaard, net als een douche die in de muur is ingebouwd, met armaturen verkrijgbaar in chroom, matzwart of mat buskruitgrijs.

De natuurlijke infraroodsauna, die infraroodstralen gebruikt om de huid binnen te dringen en het lichaam op een lagere temperatuur te verwarmen dan een conventionele sauna om spieren en pezen te ontspannen, heeft een bank die zo is geplaatst dat de directe warmte van de lampen wordt ontvangen.

Een grondig onderzoek uitgevoerd door The Anti-Inflammaging Company (AI) voor Effe heeft effectieve manieren geïdentificeerd om warmtetherapie te gebruiken voor de behandeling van laaggradige chronische ontstekingen, die tot 50% van de wereldwijde vroegtijdige sterfgevallen kunnen veroorzaken. De recent ontwikkelde My Effe-app, gratis beschikbaar, geeft gepersonaliseerde tips op basis van dit onderzoek om ontstekingen te verminderen. Effe benadrukt dat de app voortkomt uit hun inzet om de effectiviteit van hun producten voor welzijn te verbeteren.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Effegibi

Air

Effegibi

Idea IR

Effegibi

One

Effegibi

Yoku

Effegibi

Auki

Effegibi

Idea

Effegibi

Sky

Effegibi

Aladdin

Effegibi

Bodylove S

Effegibi

Logica S

Effegibi

Sky Corner

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl