meer over ons, wie zijn wij

Noctum is een interieurstudio, shop en galerie voor interieurarchitectuur en realisatie van exclusieve woningen, penthouses en commerciële omgevingen met een Italiaanse high-end signatuur.
Tevens gespecialiseerd Rimadesio projectdealer voor contracts. 

De filosofie van Noctum is gericht op turn-key luxe high-end projecten: van de tekentafel tot de finale oplevering.
Wij zijn omringd door een vast bouwteam bestaande uit (interieur)architecten, bouwkundige ingenieurs en vakbekwame ambachtslieden.

Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor enkel de producten uit onze collectie. Wij zorgen voor een perfecte installatie van uw aankoop. 

Onze werkwijze

Ons doel is om hoogwaardige, stijlvolle interieurs te leveren door middel van een combinatie van technische kennis van het ontwerp en de interpretatie van de behoeften van de klant.

Dit doen wij in een persoonlijk kennismakingsgesprek om zodoende elkaar beter te leren kennen, de wensen te bespreken, goed te luisteren en vooral de tijd te nemen.

Op basis hiervan starten wij met een conceptvoorstel. Voor elk designthema in het woonhuis of werkplek kan een oplossing gevonden worden, welke wordt gekenmerkt door de hoogst haalbare technische en esthetische kwaliteit.
“De grootste luxe in de interieurarchitectuur is volgens ons niet te vinden in dure materialen of apparatuur, maar eerder in de ongrijpbare kwaliteiten van de ruimtelijke beleving.”

Noctum werkt zowel voor zakelijke als particuliere klanten, gespecialiseerd in luxe interieurs die warm en leefbaar aanvoelen. 

Professionals

Bent u een professionele stylist of architect op zoek naar collega-professionals om te helpen met huidige of toekomstige projecten, neem dan contact met ons op, wij bouwen graag langdurige relaties op met andere designprofessionals.
Als projectdealer van Rimadesio kunnen wij u vanaf de beginfase tot de turnkey uitvoering begeleiden in de diverse ontwerpstadia.

HOE ZIJN WIJ TE BEREIKEN
  • Wij werken op afspraak.
  • BezoekadresKromme Elleboog 35 - 3012 VM - Rotterdam
  • Telefoon+31 10 2233820