luxe maatwerk taatsdeuren

PIVOT DOORS

Taatsdeur in taiga afwerking

Design taatsdeuren op maat van Rimadesio

De fraai vormgegeven glazen taatsdeuren, ook wel pivotdeuren, van Rimadesio, bieden een innovatie luxueuze maatwerkoplossing.

De exclusieve taatsdeuren van Rimadesio worden vaak toegepast in representatieve, hoogwaardige architectonische projecten alsook de particuliere binnenruimtes.

Voor meer informatie of opvragen CAD/DWG-tekeningen klik hier

Taatsdeur uitgevoerd in notenfineer en een bronzo kleurig kader

Structuur 30 aluminium, geborsteld, glas 50 hoogglans melkwit 

Door het weglaten van het kozijn ervaart men de totaliteit van het glas en de transparantie. Bij een design glazen taatsdeur ligt het draaipunt onder en boven de deur. Deze design taatsdeuren van Rimadesio hebben een zelfsluitende werking en kunnen naar beide zijden worden geopend.

Structuur bronzo en termo tratatto hout

Structuur in notenfineer met rookglas

Structuur aluminium met grijstransparant glas

Structuur bruin gelakt aluminium met grijsachtige spiegeldeur

De deuren kunnen uitgevoerd worden in een ‘steel look’ uitvoering, waarbij de deurlijst uitgevoerd is in een van de donkere kleuren uit de Ecolor collectie. 
Het glas van de taatsdeur kan in een matte of glanzende kleur uitgevoerd worden, transparant, geëtst etc.

Dubbele openslaande taatsdeuren

Dubbele openslaande taatsdeuren van Rimadesio bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Deze deuren zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ruimtelijk gevoel, zonder concessies te doen aan de elegantie van het interieur.

De dubbele openslaande taatsdeuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een minimalistisch design. De deuren draaien om hun eigen as en zijn voorzien van een uniek taatsmechanisme, waardoor ze bijna geruisloos openen en sluiten. Bovendien hebben de deuren geen zichtbare scharnieren en creëren ze daardoor een naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes.

Bij Rimadesio geloven we in maatwerk. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om de dubbele openslaande taatsdeuren aan te passen aan hun persoonlijke smaak en behoeften. Zo kunnen de deuren worden gemaakt in verschillende afmetingen en kunnen klanten kiezen uit een breed scala aan afwerkingen, waaronder hout, glas en aluminium.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.