luxe maatwerk taatsdeuren

PIVOT Deuren

Taatsdeur in taiga afwerking

Design taatsdeuren op maat van Rimadesio

De fraai vormgegeven glazen taatsdeuren, ook wel pivotdeuren, van Rimadesio, bieden een innovatie luxueuze maatwerkoplossing.

De exclusieve taatsdeuren van Rimadesio worden vaak toegepast in representatieve, hoogwaardige architectonische projecten alsook de particuliere binnenruimtes.

Voor meer informatie of opvragen CAD/DWG-tekeningen klik hier

Taatsdeur uitgevoerd in notenfineer en een bronzo kleurig kader

Structuur 30 aluminium, geborsteld, glas 50 hoogglans melkwit 

Door het weglaten van het kozijn ervaart men de totaliteit van het glas en de transparantie. Bij een design glazen taatsdeur ligt het draaipunt onder en boven de deur. Deze design taatsdeuren van Rimadesio hebben een zelfsluitende werking en kunnen naar beide zijden worden geopend.

Structuur bronzo en termo tratatto hout

Structuur in notenfineer met rookglas

Structuur aluminium met grijstransparant glas

Structuur bruin gelakt aluminium met grijsachtige spiegeldeur

De deuren kunnen uitgevoerd worden in een ‘steel look’ uitvoering, waarbij de deurlijst uitgevoerd is in een van de donkere kleuren uit de Ecolor collectie. 
Het glas van de taatsdeur kan in een matte of glanzende kleur uitgevoerd worden, transparant, geëtst etc.

Dubbele openslaande taatsdeuren

Dubbele openslaande taatsdeuren van Rimadesio bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Deze deuren zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ruimtelijk gevoel, zonder concessies te doen aan de elegantie van het interieur.

De dubbele openslaande taatsdeuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een minimalistisch design. De deuren draaien om hun eigen as en zijn voorzien van een uniek taatsmechanisme, waardoor ze bijna geruisloos openen en sluiten. Bovendien hebben de deuren geen zichtbare scharnieren en creëren ze daardoor een naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes.

Bij Rimadesio geloven we in maatwerk. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om de dubbele openslaande taatsdeuren aan te passen aan hun persoonlijke smaak en behoeften. Zo kunnen de deuren worden gemaakt in verschillende afmetingen en kunnen klanten kiezen uit een breed scala aan afwerkingen, waaronder hout, glas en aluminium.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl