elegant hedendaags

rimadesio vrijstaande vitrinekast

moderne vrijstaande vitrinekast met glazen deuren en zwevende ladeblokken. Geheel op maat gemaakt. Exclusief Italiaans design Rimadesio Cover

Rimadesio Cover vrijstaande vitrinekast

Luxe Italiaanse vitrinekast. Houten zwevende ladeblokken afgewerkt met een lederen blad. 
De kleuren van deze kast komen uit het ecolorsystem kleurpalet van Rimadesio.  Rechts de Manta tafel en Rimadesio Self Bold zwevend dressoir. Deur Rimadesio Moon in keramiek 

De vrijstaande Cover vitrinekast van Rimadesio kan gebruikt worden als een fraaie ruimteverdeler en is uitvoerbaar in verschillende stijlen. Voor een klassiek interieur of bijvoorbeeld juist een interieur met een hedendaagse industriële uitstraling.  

Architectuur en interieur design zijn harmonieus geïntegreerd. Dit is de filosofie achter het exclusieve Rimadesio Cover kastensysteem.

Luxe kastensysteem voorzien van enkelzijdige draaideuren in glas, keramiek, textiel of  kunstleer.
De kern van dit fraaie en elegante kastensysteem is de aluminium staander.

luxe italiaanse vrijstaande glazen vitrinekast rimadesio cover

Rimadesio Cover vitirnekast

Kast met transparant glazen deuren en legplanken. Rechts Rimadesio Manta tafel

luxe kastinterieur inrichting design glazen vitrinekast rimadesio_

Luxe kastinterieur in notenfineer

Zwevende ladebloek met lederen blad

Moderne ruimteverdeler

De diverse opties aan afwerkingen van deze luxe vrijstaande kast en de grote keuze aan glasafwerkingen in de Rimadesio-collectie, maakt het mogelijk vanuit esthetisch oogpunt verschillende kastopstellingen te maken.

Zo kunt u een volledig transparante “vitrinekast” realiseren maar ook een meer traditionele kledingkast met mat of glanzend gelakte glazen deuren en met de mogelijkheid om te combineren met transparante of gesatineerde zij- en achterkant panelen.

hoekopstelling vitrinekast met grijs rookglas en draaideuren. Houten ladeblokken met lederen top

Rimadesio Cover vrijstaande vitrinekast

Moderne Italiaanse vitrinekast in grijsachtig reflecterend rookglas. Houten zwevende ladeblokken afgewerkt met een lederen blad. 
De kleuren van deze kast komen uit het ecolorsystem kleurpalet van Rimadesio.  Op de voorgrond de Dolmen display kast van Rimadesio voor de kleedkamer of inloopkast

Een vitrinekast is vaak een de eyecatcher van de woonkamer. Niet alleen omdat je daar je dierbaarste en mooiste spullen in etaleert, maar ook omdat de kast sfeer in het interieur geeft. De vitrinekast begint meer en meer een kast te worden waar men bijzondere zaken etaleert zoals kunstvoorwerpen of bijvoorbeeld dierbare persoonlijke herinneringen.

glazen vitrinekast op maat exclusief italiaans design rimadesio cover

Rimadesio Cover vrijstaande vitrinekast

Moderne Italiaanse vitrinekast in reflecterend transparant glas. Houten zwevende ladeblokken afgewerkt met een lederen blad. Links de Rimadesio Soho schuifdeuren. Op de muur horizontale vitrinekasten Alambra en Self Bold zwevend dressoir.

technische informatie cover day vrijstaand

Rimadesio is bewust bezig om zijn eigen ecologische normen te verbeteren. Aluminium, glas, hout, geregenereerd leer: volledig recyclebare materialen en deels al gerecycled, maar ook de eigen Ecolorsystem-verf zonder de toevoeging van enige oplosmiddelen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • Deur met scharnierende opening, structuur in aluminium
  • Deuren in enkel gehard glas, 4 mm. Verkrijgbaar in: transparant, reflecterend, geëtst, spiegel en mat, glanzend en reflex gelakt in de 74 Ecolorsystem kleuren.
  • Deurpanelen in keramiek, textiel en kunstleer
  • Magnetische sluitscharnieren
  • De dubbel afgewerkte structuur wordt gerealiseerd door omtrekprofielen en een intern aluminium paneel, verkrijgbaar in de zes afwerkingen van het systeem: aluminium, nero, bruin, platino, piombo en bronzo

Download hier de technische product-PDF van de Cover freestanding day kast.

Vraag hier de DWG-files op van de Cover day freestanding  kast. 
info@noctum.nl

Rimadesio Cover Freestanding day prijzen

Alle systemen van Rimadesio worden volledig voor u op maat gemaakt in de gewenste kleur, afmeting en afwerking. Het is daarom niet mogelijk om de prijzen online aan te bieden.
U kunt ons dan ook een mail sturen of bellen voor een geheel vrijblijvende offerte 010-2233820

Rimadesio levertijden

U dient uit te gaan van een levertijd van 8 werkweken na orderbevestiging.

Montage

Wij hebben een eigen ervaren montageteam welke gespecialiseerd is in de collectie van Rimadesio.
Wij leveren en monteren wereldwijd.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

Contact

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.