italian design

molteni hi-line 6

The Hi-Line 6 is an award-winning kitchen solution by Dada. Designed by Ferruccio Laviani, this kitchen system is a functional and innovative product that is visually appealing and exceptionally practical. The Hi-Line 6 by Dada is more than just a kitchen, it is the culmination of ideas and items that work in unison to provide a better experience for you. Every unit within this modular system serves a purpose, making any activity in the kitchen seem effortless. Beautifully practical, the Hi-Line 6 Kitchen is an appealing kitchen system that will perform beyond expectations. The Hi-Line 6 is an award-winning kitchen solution by Dada. Designed by Ferruccio Laviani, this kitchen system is a functional and innovative product that is visually appealing and exceptionally practical. The Hi-Line 6 by Dada is more than just a kitchen, it is the culmination of ideas and items that work in unison to provide a better experience for you. Every unit within this modular system serves a purpose, making any activity in the kitchen seem effortless. Beautifully practical, the Hi-Line 6 Kitchen is an appealing kitchen system that will perform beyond expectations. Discover Hi-Line 6 Kitchen Dada Features. Design your Hi-Line 6 Dada with our Kitchen Specialists

Hi-Line6

Design door Pietro Ferruccio Laviani

Hi-Line 6

De Hi-Line 6 is een bekroonde keukenoplossing van Molteni.  Dit keukensysteem, ontworpen door Ferruccio Laviani, is een functioneel en innovatief product dat visueel aantrekkelijk en buitengewoon praktisch is. De Hi-Line 6 is meer dan alleen een keuken, het is het hoogtepunt van ideeën en items die samenwerken om u een betere ervaring te bieden. Elke unit binnen dit modulaire systeem heeft een doel, waardoor elke activiteit in de keuken moeiteloos lijkt. Prachtig praktisch, de Hi-Line 6 Kitchen is een aantrekkelijk keukensysteem dat boven verwachting presteert.

Winnaar | ELLE DECOR Design Award, 2007

vrijstaande design keuken molteni dada met een witte kastfronten op maat gemaakt. high-end italiaans design.

Een unitair project, eenvoudig en lineair: Hi-Line 6 is meer dan alleen een keuken. Het is een ruimte om in te wonen. Deze ruimte uitgevoerd met strakke vormen, rijkdom aan detail en zorg voor kwaliteit in de bouw. De basiseenheden zijn groter, zodat ze meer en beter kunnen vasthouden. Verre van het klassieke concept van de keuken, biedt Hi-Line 6 verschillende compositiemogelijkheden. Er worden geen handgrepen gebruikt – in plaats daarvan is er een vingeruitsparing om de deuren te openen en te sluiten.

molteni-dada-hi-line6-italiaanse-keukens-rotterdam
high-end-italiaanse-keuken-rotterdam-molteni-dada-hi-line

Hi-Line Molteni kenmerken

De meest opvallende kenmerken zijn de hogere onderkasten die meer opbergruimte bieden. De handgrepen voor de deuren en laden zijn ook geïntegreerd in de structuur, wat zorgt voor een strakkere, meer gestroomlijnde look. Met nieuwere functies zoals ingebouwde LED’s en keukengereihaken, zal de Hi-Line 6 van Molteni elke keukenactiviteit zo goed mogelijk vergemakkelijken.

luxe-italiaanse-keuken-rotterdam-molteni-hi-line
design-italiaanse-keuken-rotterdam-molteni-dada-hi-line

Grepen

Iconische handgrepen en nieuwe handgrepen bieden naast vingeruitsparingen en mechanische of elektrische push-pull openingssystemen verschillende mogelijkheden voor het openen van laden, deuren en kolommen.

molteni-dada-hi-line6-keuken-greep-2
molteni-dada-hi-line6-keuken-greep-3
molteni-dada-hi-line6-keuken-greep-1

Hi-Line 6 Frame Door

Dit lineaire model bereikt nieuwe hoogten dankzij de introductie van de nieuwe Frame Door, met frame in Titan aluminium en tin. Er is een brede selectie van afwerkingen waaruit kan worden gekozen voor de deuren, die aan de bovenkant gebogen zijn voor een comfortabelere grip. In een bijzonder elegante oplossing voorgesteld door Molteni, combineert het Hi-Line 6 Frame Door- model een eiland met de nieuwe Hi-Line 6 snackbar, met een blad in massief licht en zwart eiken.

molteni-dada-HiLine6-FrameDoor_keukens-rotterdam
molteni-dada-HiLine6-FrameDoor-design-keuken
molteni-DADA_-HI-LINE-Frame-Door-design-Dada-keukens-rotterdam-noctum

Noctum ontwerpt en realiseert luxe keukens en inrichting, maar niet alleen dat. We bieden zelfs een exclusieve selectie van sanitair, vloeren, bekledingen en behang voor alle oppervlakken, inclusief een breed scala aan eigentijdse interieurproducten. Ons team staat altijd tot uw dienst om uw ruimtes te ontwerpen en de juiste producten voor te stellen die aan uw behoeften voldoen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Molteni

Ratio

Molteni

Hi-Line

Molteni

Hi-Line

Molteni

Indada

Molteni

VVD

Molteni

Sistema XY

Molteni

Intersection

Molteni

Sistema 7

Molteni

Banco

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl