compacte hammam

EFFE h

effe-H-hammam-turks-stoombad-thuis-maatwerk-noctum-wellness-architectuur

EFFE H

Hammam met douche. Afwerking: White Cloud.

H maakt gebruik van de nieuwste Aquasteam stoomgenerator technologie om maximale controle te bieden over de kwaliteit van de stoom.

Een echt ontspannende Turkse badervaring wordt bereikt wanneer de stoomdichtheid optimaal en constant blijft en de temperatuur boven de 40°C is.

luxe-compacte-eenpersoons-stoomcabine-hammam-effegibi-noctum-rotterdam

Effe H

Hammam met douche. Afwerking: White Cloud.

exclusieve-maatwerk-stoomcabine-hammam-voor-thuis-effe-h-noctum-wellness-architectuur

Effe H

H medium versie

Alle Effe Hammam stoomgeneratoren zijn zorgvuldig ontworpen met gespecificeerde stoomtemperatuur en -hoeveelheid om een duurzaam en ontspannend product te garanderen.

design-stortdouche-voor-hammam-rotterdam-noctum

Plafondgemonteerde douchekop van 42 x 42 cm met regen- en nevelfuncties.

effegibi-h-hammam-noctum-rotterdam
Aquasteam 45: het watersysteem is verlicht om een aangenaam effect te creëren van water dat lijkt te bruisen uit een natuurlijke bron in de muur
effe-H-bediening-stoomcabine

Het interieur en de armaturen zijn gemaakt van hoogwaardig 3,5 mm gelamineerd grès porselein en voorzien van 8 mm gehard glazen deuren. Beschikbaar in drie verschillende kleurenschema’s, past het perfect bij elke stijl.

hammam-voor-thuis-stoombad-op-maat-italiaans-design-noctum-rotterdam

Een grondig onderzoek uitgevoerd door The Anti-Inflammaging Company (AI) voor Effe heeft effectieve manieren geïdentificeerd om warmtetherapie te gebruiken voor de behandeling van laaggradige chronische ontstekingen, die tot 50% van de wereldwijde vroegtijdige sterfgevallen kunnen veroorzaken. De recent ontwikkelde My Effe-app, gratis beschikbaar, geeft gepersonaliseerde tips op basis van dit onderzoek om ontstekingen te verminderen. Effe benadrukt dat de app voortkomt uit hun inzet om de effectiviteit van hun producten voor welzijn te verbeteren.

GERELATEERDE PRODUCTEN

EFFE

Bodylove H

EFFE

Natural H

EFFE

H

EFFE

Yoku H
CONTACT

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.