maximaal comfort

EDRA standard SOFA

Edra standard modulaire bank uitgevoerd in een zwarte stof. Meerdere units aan elkaar vastgemaakt. Noctum Rotterdam

EDRA Standard

Loungen in stijil

De Edra Standard bank is het toonbeeld van comfort en innovatief design. 

Voor liefhebbers van exclusieve meubels die luxe en design hoog in het vaandel hebben, is de Standard sofa van het Italiaanse merk EDRA een absolute must-see. Deze sofa, ontworpen door de visionaire Francesco Binfaré, belichaamt perfect wat EDRA zo bijzonder maakt: een harmonieuze mix van comfort, innovatie en esthetische verfijning.

edra-standard-exclusieve-tuinmeubel-italiaans-design-noctum-rotterdam

Edra Standard bank prijs

Vanwege het brede scala aan opties is het helaas niet mogelijk om de prijzen op onze website te vermelden.

U kunt contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder met prijsinformatie en overig advies. 

Levertijden Edra

Voor de levertijden van de Standard dient u uit te gaan van 10-12 werkweken af fabriek.
 Onze projecten kennen geen grenzen, wij leveren wereldwijd. 

Innovatief Ontwerp

De Standard sofa is meer dan een meubelstuk; het is een revolutionair concept in zitmeubilair. Het ontwerp is flexibel en aanpasbaar, waardoor het moeiteloos aansluit bij de veranderende behoeften van de gebruiker. Het belangrijkste kenmerk van de sofa is het “smart cushion,” een intelligent kussen dat fungeert als zowel rugleuning als armleuning.

Deze kussens kunnen afzonderlijk worden versteld, wat een ongekende vrijheid van posities biedt. Of u nu wilt lezen, loungen, een tablet wilt gebruiken of gewoon ontspannen, de Standard sofa past zich perfect aan uw wensen aan.

Ongekend Comfort

Wat de Standard sofa echt onderscheidt, is het ongeëvenaarde comfort. De kussens zijn gevuld met Gellyfoam®, een exclusief materiaal dat zich aanpast aan de vorm van uw lichaam en een ongekend niveau van comfort biedt. Dit maakt de sofa niet alleen een visueel statement, maar ook een toevluchtsoord van luxe en ontspanning. De zachte omarming van de kussens zorgt voor een gevoel van geborgenheid, terwijl de verstelbaarheid een dynamische zitervaring mogelijk maakt.

Een bank die maximaal comfort biedt voor zowel individuen als meerdere personen, in welke positie dan ook. Mogelijkheid om zitplaatsen van verschillende vorm en diepte te combineren om de samenstelling te personaliseren, lineair of hoekig. De diepere zitplaatsen helpen een casual comfort te ontdekken en een vrijer gebruik van de bank te ervaren.

Edra_Standard_sofa_luxe-grote-modulaire-bank-noctum-rotterdam
interieurdesign-rotterdam-edra-standard-bank-noctum-rotterdam
edra-standard-bank-sofa-rotterdam-noctum-italiaanse-desgin-meubelen

Hoogwaardige Materialen

EDRA staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen, en de Standard sofa is daarop geen uitzondering. De bekleding is verkrijgbaar in een scala aan luxe stoffen en leersoorten, zorgvuldig geselecteerd om zowel duurzaamheid als een premium uitstraling te garanderen. Elk detail, van de stiknaden tot de afwerking, getuigt van het vakmanschap en de aandacht voor detail die kenmerkend zijn voor EDRA.

Edra heeft zich altijd toegelegd op technologisch onderzoek en heeft in 2004 Gellyfoam® gepatenteerd. Dit materiaal van de volgende generatie vormt het meest geavanceerde referentiepunt op het gebied van comfort.

Gellyfoam® is een speciaal schuim dat zachtheid en ondersteuning combineert. In tegenstelling tot een veer die terugduwt, biedt dit materiaal altijd optimale ondersteuning en comfort. Het resulteert in superieur comfort en ultieme ontspanning.

De modulaire opbouw van de Standard sofa maakt het mogelijk om eindeloze configuraties te creëren. Of u nu een formele setting wilt voor een zakelijk gesprek of een informele opstelling voor een gezellige avond met vrienden, deze sofa kan het allemaal. De veelzijdigheid van de Standard sofa maakt het een ideale keuze voor elke ruimte, van een luxe woonkamer tot een stijlvolle kantooromgeving.
edra-standard-luxe-lounge-bank-italiaans-design-noctum-rott
luxe edra standard sofa uitgevoerd in een witte stof
luxe-italiaanse-design-grote-lounge-bank-edra-standard-noctum-interieurdesign-rotterdam

de standard sofa iets voor u

De Standard sofa van EDRA is een meesterwerk dat de grenzen van traditioneel meubeldesign overstijgt. Het biedt een ongekende combinatie van comfort, flexibiliteit en esthetische pracht, wat het een perfecte keuze maakt voor degenen die op zoek zijn naar exclusieve meubels.

Of u nu een moderne, minimalistische stijl hebt of een klassieke, weelderige inrichting, de Standard sofa past zich aan uw smaak en behoeften aan.

luxe-hoekbank-edra-sofa-standard-stof-s7053-polster-gellyfoam-072-01-62465-6
edra-standard-sofe-detail-kussen
edra-standard-detail-kussen

get inspired

EDRA STANDARD PROJECTEN

Villa in Côte d'Azur

Sergey Kolchin, Le Atelier , @bureau_leatelier

The term “standard” comes from the old French estendart, which means flag, banner. Standard is an accepted rule, a model to repeat in the future. In fact, this project is the result of typological and technological research that started with the couch L’Homme et la Femme, in 1993, that introduced variable configurations for the first time. Research then went on, exploring both new materials and opportunities of modifying arrangement and sitting through simple movements. New couches were born along this path, like the On the Rocks, a sectional that allows plenty of freedom in arranging modules. Standard is the synthesis of this research.

GERELATEERDE PRODUCTEN

EDRA

Absolu

EDRA

Serenade

EDRA

Boa

EDRA

Tatlin

EDRA

Standalto

EDRA

Essential

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl