high end inloopkast

rimadesio cover open

luxe inloopkast of garderobekast op maat met lederen lades. Houten zwevende ladeblokken en glazen legplanken. Rimadesio cover zonder deuren

RImadesio Open luxe kledingkasten of inloopkast

luxe kastensysteem zonder deuren. Een combinatie van lederen, glazen en houten kastinterieur. 

Luxe maatwerk open kledingkast. Afgewerkt met zij- en achterpanelen, wat de mogelijkheid biedt om rechte of hoekopstellingen te ontwerpen. Geheel tegemoetkomend aan de hedendaagse moderne interieurarchitectuur.

Het Cover kastensysteem bevat nu ook de nieuwe open versie:

Een exclusief modulair systeem ontworpen om kastoplossingen te creëren met maximale flexibiliteit van samenstelling. Altijd maatwerk in hoogte en breedte, Cover Open garandeert de maximale mate van maatwerk, dankzij een brede waaier aan uitrustingen en de mogelijkheid om open vakken af ​​te wisselen met opbergsystemen  met een scharnierend sluitmechanisme door het Cover vrijstaand systeem.

Deze exclusieve maatwerk garderobe kast leent zich uitstekend voor het ontwerpen van een luxueuze kleedkamer, waarbij gedacht kan worden aan diverse composities: een rechte opstelling, hoekopstelling of een u-vorm.

luxe inloopkast of garderobekast op maat met lederen lades. Houten zwevende ladeblokken en glazen legplanken. Rimadesio cover zonder deuren

Cover Open inloopkast

Open uitvoering met lederen elementen

interieurindeling rimadesio cover open garderobekast op maat

Rimadesio Cover inloopkast

Interieurindeling

Een modern, architectonisch kastensysteem, geheel tegemoetkomend aan de nieuwste generatie kledingkasten, waarbij alle componenten op maat worden gemaakt, van de deuren tot het kastinterieur.

Deze kledingkast of vitrinekast past uitstekend in de meest uiteenlopende projecttoepassingen: van de vrijstaande transparante “kast” tot de hoeksamenstelling, tot de compositie met een doorgang of in nis. Om nog maar te zwijgen over de absolute personalisatie van de binnenruimte. De voor- en achterstijlen zijn voorzien van een optioneel geïntegreerd led-verlichtingssysteem.

Kastinterieur garderobekast

De Cover en ook de overige inloopkasten uit de collectie van Rimadesio kunnen ingevuld worden met de meest waanzinnige accessoires. 
Diepe, ondiepe uittrekbare ladebakken in leder. Organizers met optioneel walnotenhout en een indeling voor zowel mannen als vrouwen. 
Uittrekbare broekrekken en ga zo maar door. U kunt de kast zo geheel naar eigen inzicht configureren. 
Geen interesse in leder? Geen nood, glas en hout is ook mogelijk.

luxe maatwerk lades voor kledingkast rimadesio kast

Houten kastinterieur

Zwevend ladeblok in rovere grigio met grijs transparant top

De moderne inloopkasten van Rimadesio fuseert architectuur en de veelzijdigheid van de kastsystemen. De persoonlijke privéruimte van het huis wordt ontworpen met de meest innovatieve en stilistische invulling van de moderne inloopkleedruimte.

Organizers met notenfineer afwerking

luxe organizers voor sieraden, horloges en overige accessoires. Afgewerkt in een combinatie van leder en notenhout. Diepe uittrekbare lederen lades

rimadesio kast op maat in glas hout en leder

Lederen kastinterieur

Lederen uittrekbare bakken met legplank in reflecterend transparant glas

technische informatie cover open

Rimadesio is bewust bezig om zijn eigen ecologische normen te verbeteren. Aluminium, glas, hout, geregenereerd leer: volledig recyclebare materialen en deels al gerecycled, maar ook de eigen Ecolorsystem-verf zonder de toevoeging van enige oplosmiddelen.Volledig op maat gemaakt.

  • Deur met scharnierende opening, structuur in aluminium
  • Deuren in enkel gehard glas, 4 mm. Verkrijgbaar in: transparant, reflecterend, geëtst, spiegel en mat, glanzend en reflex gelakt in de 74 Ecolorsystem kleuren.
  • Deurpanelen in keramiek, textiel en kunstleer
  • Magnetische sluitscharnieren
  • De dubbel afgewerkte structuur wordt gerealiseerd door omtrekprofielen en een intern aluminium paneel, verkrijgbaar in de zes afwerkingen van het systeem: aluminium, nero, bruin, platino, piombo en bronzo

Vrijstaande compositie Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo1Compositie naast muurCover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo2Niscompositie met doorgaande deurenCover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo3Niscompositie met tegengestelde deurenCover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo4Compositie in nis met doorgaande en tegengestelde deurenCover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo5-1

Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo6

Hoekcompositie
Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo7U-compositie
Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo8

 

 

 

Download hier de technische product-PDF van de Cover Freestanding kast

Vraag hier de DWG-files op van de Dress Bold inloopkast. 
info@noctum.nl

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl