exclusief design

Rimadesio rialto salontafel

Rimadesio-rialto-design-koffietafel-rotterdam

Structuur aluminium en grijs transparant glas

Rialto is een salontafel ontworpen door Giuseppe Bavuso voor het Italiaanse high-end meubelmerk Rimadesio. Verkrijgbaar in verschillende formaten. Met de Rialto koffietafel kunt u een breed scala aan afwerkingen, kleuren en materialen combineren.

Ontdek nu ons volledig demontabel aluminium tafelsysteem!
Het tafelblad is vervaardigd uit doorzichtig grijs glas, met een bedrukte omranding die perfect matcht met de structuur van de tafel. In de koffietafels van 43×43 en 120×120 is er een lager houten tafelblad voorzien, beschikbaar in de afwerkingen 710 tinto ebano en 15 noce.
Daarnaast bieden we ook een dienblad aan in 15 noce en 710 tinto ebano hout met een synthetisch leren onderkant, die kan worden gecombineerd met alle koffietafels uit onze collectie. Ontdek de mogelijkheden van ons modulaire tafelsysteem en geef jouw interieur een stijlvolle touch!

rimadesio-design-salontafel-glas-rialto-noctum-rotterdam
exclusieve-italiaanse-design-salontafel-rimadesio-rialto-glas-leder-hout-noctum-rotterdam

De moderne tafels van Rimadesio fuseert architectuur en de veelzijdigheid van het ontwerp. De tafel als designelement in de woon- of werkruimte.

technische informatie Rialto

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.