ontspannende wellness

EFFE design hammam

effe-H-hammam-turks-stoombad-thuis-maatwerk-noctum-wellness-architectuur

H maakt gebruik van de nieuwste Aquasteam stoomgenerator technologie om maximale controle te bieden over de kwaliteit van de stoom.

Het Italiaanse design merk Effegibi of EFFE biedt de mooiste hammams of stoomcabines voor huis en professionele wellness omgevingen

Ontdek de eindeloze voordelen van een stoomcabine voor een evenwichtige geest en lichaam, zelfs in de drukste tijden. Creëer je eigen wellness-oase thuis met de op maat gemaakte stoomcabines van het luxe Italiaanse merk Effe.

Effe staat bekend om haar ongeëvenaarde kwaliteit en geavanceerde technologie, die zorgt voor energiezuinige en onderhoudsvriendelijke producten van gecertificeerde topkwaliteit. Met de Nuvola Smart Power, de nieuwste stoomgenerator, geniet je van een perfecte hammam-ervaring, allemaal ontworpen voor jouw ultieme welzijn.

Collectie design stoomcabines hammams van Effegibi

BodyLove garandeert een stoomkwaliteit die ongeëvenaard is vanwege zijn dichtheid, temperatuur en hygiëne. De Hammam is uitgerust met de Nuvola Smart Power-stoomgenerator, het meest high-tech systeem op de markt.

Net als alle Effegibi-producten biedt BodyLove talloze personalisatiemogelijkheden voor de gebruikte materialen en de manier waarop ze worden samengevoegd om een ​​echte spa op maat te creëren.

H

Een lijn van luxe stoomcabines die professionele prestaties leveren, compleet met douche- en kleurentherapie, de ideale aanvulling op een badkamer in huis met een eigen spa.
Hammam compleet met douche en kleurentherapie. Aquasteam-stoomgeneratortechnologie voor maximale controle over de kwaliteit van uw stoom.

Deze Hammam biedt een luxe privéruimte die volledig naar jouw wensen kan worden aangepast, dankzij de open boekenkast en hoogwaardige materialen die het een verfijnde elegantie geven.
Met twee verschillende ontwerpen en vier verschillende hout- en grès porseleincombinaties past Yoku H perfect in elk interieur.

Deze modules zijn allemaal hetzelfde formaat (140 x 105 x 214 cm) en kunnen thuis, in hotels of resorts worden geplaatst.
Ze hebben een buitenkant van hittebehandeld aspen, wat ze een verfijnde en aangename uitstraling geeft, met een 8 mm transparante geharde glazen wand aan de voorkant.

Positieve effecten stoombad

luxe stoomcabine in steen op maat exclusief italiaans design effigibi bodylove
Bodylove H

Het stoombad heeft vanwege zijn heilzame werking aangetoond één van de beste methoden te zijn voor het behoud van een goede gezondheid en het wegnemen van de dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid.

Water is gelijk aan gezondheid, ook wanneer het zich in de vorm van een wolk van stoom bevindt die het lichaam omhult. In verafgelegen dagen werd dit geheim ontdekt door de oude Grieken, Romeinen en al die volkeren uit het Midden-Oosten die van het Turkse bad een filosofie maakten van het leven. In tegenstelling tot de sauna, bereikt de luchtvochtigheid van een stoombad 100% en is de temperatuur nooit hoger dan 48 ° C.

Zittend op marmer of natuursteen, gehuld in een ongrijpbare mist, inhaleert u de warme stoom, verzacht de longen en het zweet voert alle gifstoffen weg. Het heeft een heilzame werking op zowel het lichaam als de geest.

De Biosauna is daarentegen een sauna met temperaturen tussen de 50 en 60°C en een luchtvochtigheid van 60-70%. Dankzij de ingebouwde verdamper kan door de gewenste temperatuur in te stellen een perfecte balans van warmte en luchtvochtigheid worden gecreëerd.

Met het gecombineerde systeem van Effegibi kan worden gekozen tussen biosauna, een middenweg tussen de Finse sauna en het mediterrane stoombad, en de traditionele sauna met temperaturen tot 100°C en een lage luchtvochtigheid

Een lijn van hammams die professionele prestaties leveren, compleet met douche- en kleurentherapie, de ideale aanvulling op een badkamer in huis met een eigen spa.

De Effegibi-technologie garandeert alleen de beste stoomkwaliteit en ongeëvenaarde duurzaamheid. Elke Effegibi Hammam-cabine is verkrijgbaar in verschillende maten en kan op maat worden gemaakt volgens de specificaties van de klant.

Het perfecte Turkse bad wordt gecreëerd door stoom met een optimale dichtheid die constant blijft in de tijd, met een temperatuur van meer dan 40 ° C. Alle Effe Hammam stoomgeneratoren hebben een gespecificeerde stoomtemperatuur en -hoeveelheid om een ​​echt ontspannende, langdurige ervaring te garanderen.

Met het gecombineerde systeem van Effegibi kan worden gekozen tussen biosauna, een middenweg tussen de Finse sauna en het mediterrane stoombad, en de traditionele sauna met temperaturen tot 100°C en een lage luchtvochtigheid. 

design stoombad en sauna op maat effegibi bodylove
Bodylove

De positieve effecten van stoom

Stoom zuivert uw lichaam en reinigt uw huid tot diep in de poriën. Door de combinatie van warmte en stoom verwijden uw bloedvaten zich; er ontstaat een betere doorbloeding en uw lichaam krijgt meer zuurstof. Stomen in een stoomcabine heeft een vochtinbrengende werking en verhoogt de interne lichaamstemperatuur.

De hete waterdamp in de stoomcabine maakt dat de luchtwegen vrijkomen en is dus ideaal bij verkoudheid, longontsteking, bronchitis, hoest en heesheid. Voor carapatiënten en bij vastzittend bronchiaal slijm wordt stomen zeer aanbevolen omdat er tot 7 maal meer zuurstof naar de longen wordt toegevoerd.  Uw spierstelsel ontspant, de elasticiteit van het bindweefsel verhoogt en verkrampte spieren ontspannen. Tevens zal een stoombad licht reumatische aandoeningen verzachten en de spier- en gewrichtsmobiliteit verhogen. Tevens heeft een stoombad gunstige effecten bij menstruatiepijn en reinigt het chronische verstoppingen van kaak-, neus- en voorhoofdsholten.  Door het kalmerende effect op de ademhalingsspieren, en door de toename van zuurstof in het bloed zult u zich veel fitter gaan voelen. Als u de stoom- en reinigingskuur afsluit met een koude massagedouche, voelt u zich weer als herboren.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl