exclusieve garderobekasten

rimadesio modulor storage

rimadesio cover freestanding cover systeem. Luxe garderobekasten afgewerkt met textiel en lederen indeling. Geheel op maat gemaakt high-end italiaans design. Noctum Rotterdam

Rimadesio Cover Freestanding Storage

luxe kastensysteem met glazen deuren en een combinatie van lederen, glazen en houten kastinterieur. Kleur van de deuren beschikbaar in 36 tinten. 

Luxe maatwerk vrijstaande kledingkast. Afgewerkt met zij- en achterpanelen, wat de mogelijkheid biedt om rechte of hoekopstellingen te ontwerpen. Geheel tegemoetkomend aan de hedendaagse moderne interieurarchitectuur.

De gedetailleerde en hoogwaardige afwerking van de panelen, en de binnenkant van de deuren, maakt deze exclusieve vrijstaande garderobekast ook een ideaal systeem voor niche-oplossingen, compleet met geïntegreerde passage naar een andere ruimte, zoals de inloopkast of badkamer.
Het interieur van de kast wordt rechtstreeks op de staanders bevestigd, zonder zichtbare schroeven, wat een vrije en gemakkelijke aanpassing in de loop van de tijd mogelijk maakt.

Rimadesio modulor wandpanelen interieurpanelen in hout met geïntegreerde luxe wijnkast

Rimadesio Cover Storage

Luxe Cover kast geïntegreerd met de interieurpanelen

Het Modulor Storage wandbekledingssysteem biedt op maat gemaakte modules voor zowel de woon- als slaapkamer, die perfect integreren in de wandbekleding voor een naadloos effect. Met frame-deuren die verfijnde vitrinekasten creëren, uitgerust met interne accessoires die op elke gewenste hoogte kunnen worden geplaatst, dankzij ons exclusieve gepatenteerde systeem voor hangende lade-eenheden, glazen of houten planken, flessenrekken en verwijderbare dienbladen van synthetisch leer.

Bovendien is er in de horizontale profielen dimbare led-verlichting ingebouwd, en bieden we een sensor-ledsysteem aan om de interne eenheden te verlichten. Voor het slaapgedeelte voegt Modulor op maat gemaakte garderobeelementen toe aan de wandbekleding, inclusief kasten waarin de uitrusting naar wens op verschillende hoogtes kan worden geplaatst.

Alles voor een perfect georganiseerde en stijlvolle ruimte.

rimadesio cover storage systeem met kunstleder deuren en het exclusieve Vanity systeem makeup meubel

Rimadesio Cover Storage

Storage system: structure 83 piombo, synthetic leather doors 159 etna, glass sides and back panels 63 grigio trasparente

Deze exclusieve maatwerk garderobe kast leent zich uitstekend voor het ontwerpen van een luxueuze kleedkamer, waarbij gedacht kan worden aan diverse composities: een rechte opstelling, hoekopstelling of een u-vorm.

Een modern, architectonisch kastensysteem, geheel tegemoetkomend aan de nieuwste generatie kledingkasten, waarbij alle componenten op maat worden gemaakt, van de deuren tot het kastinterieur.

Deze kledingkast of vitrinekast past uitstekend in de meest uiteenlopende projecttoepassingen: van de vrijstaande transparante “kast” tot de hoeksamenstelling, tot de compositie met een doorgang of in nis. Om nog maar te zwijgen over de absolute personalisatie van de binnenruimte. De voor- en achterstijlen zijn voorzien van een optioneel geïntegreerd led-verlichtingssysteem.

rimadesio-modulor-luxe-interieurpanelen-kastenwand

Cover storage

Litech afwerking van de deuren

xclusieve-wandpanelen-litech-rimadesio-modulor-noctum-rotterdam
luxe inloopkast rimadesio cover met deuren in textiel

Cover freestanding storage

Structure 303 bronzo, fabric doors T042 ruggine, sides and back panels 02 acidato extrachiaro

exclusieve italiaanse inloopkast op maat met deuren in textiel en lederen kastindeling rimadesio cover modulor via noctum rotterdam

De moderne inloopkasten van Rimadesio fuseert architectuur en de veelzijdigheid van de kastsystemen. De persoonlijke privéruimte van het huis wordt ontworpen met de meest innovatieve en stilistische invulling van de moderne inloopkleedruimte.

Kastinterieur garderobekast

De Cover en ook de overige inloopkasten uit de collectie van Rimadesio kunnen ingevuld worden met de meest waanzinnige accessoires. 
Diepe, ondiepe uittrekbare ladebakken in leder. Organizers met optioneel walnotenhout en een indeling voor zowel mannen als vrouwen. 
Uittrekbare broekrekken en ga zo maar door. U kunt de kast zo geheel naar eigen inzicht configureren. 
Geen interesse in leder? Geen nood, glas en hout is ook mogelijk.

luxe maatwerk lades voor kledingkast rimadesio kast

Houten kastinterieur

Zwevend ladeblok in rovere grigio met grijs transparant top

Organizers met notenfineer afwerking

luxe organizers voor sieraden, horloges en overige accessoires. Afgewerkt in een combinatie van leder en notenhout. Diepe uittrekbare lederen lades

rimadesio kast op maat in glas hout en leder

Lederen kastinterieur

Lederen uittrekbare bakken met legplank in reflecterend transparant glas

Video afspelen

technische informatie modulor storage

Rimadesio is bewust bezig om zijn eigen ecologische normen te verbeteren. Aluminium, glas, hout, geregenereerd leer: volledig recyclebare materialen en deels al gerecycled, maar ook de eigen Ecolorsystem-verf zonder de toevoeging van enige oplosmiddelen.Volledig op maat gemaakt.

  • Deur met scharnierende opening, structuur in aluminium
  • Deuren in enkel gehard glas, 4 mm. Verkrijgbaar in: transparant, reflecterend, geëtst, spiegel en mat, glanzend en reflex gelakt in de 74 Ecolorsystem kleuren.
  • Deurpanelen in keramiek, textiel en kunstleer
  • Magnetische sluitscharnieren
  • De dubbel afgewerkte structuur wordt gerealiseerd door omtrekprofielen en een intern aluminium paneel, verkrijgbaar in de zes afwerkingen van het systeem: aluminium, nero, bruin, platino, piombo en bronzo

Vrijstaande compositie Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo1Compositie naast muurCover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo2Niscompositie met doorgaande deurenCover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo3Niscompositie met tegengestelde deurenCover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo4Compositie in nis met doorgaande en tegengestelde deurenCover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo5-1

Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo6

Hoekcompositie
Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo7U-compositie
Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo8

 

 

 

Download hier de technische product-PDF van de Cover Freestanding kast

Vraag hier de DWG-files op van de Dress Bold inloopkast. 
info@noctum.nl

Rimadesio Cover vrijstaande garderobekast prijzen

Alle systemen van Rimadesio worden volledig voor u op maat gemaakt in de gewenste kleur, afmeting en afwerking. Het is daarom niet mogelijk om de prijzen online aan te bieden.
U kunt ons dan ook een mail sturen of bellen voor een geheel vrijblijvende offerte 010-2233820

Rimadesio levertijden

U dient uit te gaan van een levertijd van 8 werkweken na orderbevestiging.

Montage

Wij hebben een eigen ervaren montageteam welke gespecialiseerd is in de collectie van Rimadesio.
Wij leveren en monteren wereldwijd.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl