luxe stoomdouches

EFFE easysteam smart

effegibi Easysteam stoomgenerator

Design stoomgenerator

Ontwerp uw persoonlijke hammam of stoomdoucheDe Effe Easysteam een high-tech stoomgenerator voor de douche.

Als u thuis een douche heeft en deze wilt ombouwen naar uw eigen Turks stoomcabine, dan is de Effe Easysteam-unit iets voor u. Met zijn ultieme designgevoel combineert de Easysteam het installatiegemak met een hi-tech stoomgenerator en Effe touch-bediening om uw eigen Hammam-stoomcabine te creëren.

stoomgenerator-turks-stoombad-effe-Easysteam-noctum-thuis-wellness-architectuur-rotterdam

Het Effe Easysteam-systeem is een interne wandgemonteerde stoomgenerator allemaal ingebouwd in de bovenkast. Met het bedieningspaneel op het aanraakscherm kunt u variabele verwarming en kleurwissellicht regelen, waardoor de douchekamer een eigen bron van omgevingslicht wordt. Het gebogen glazen paneel met verlichte pictogrammen voor de stoomgenerator bevindt zich in de behuizing die in de muur is geplaatst.

effe-Easysteam-stoomgenerator-thuis-hammam-stoomcabine-douche-noctum-rotterdam
stoomgenerator-om-hammam-te-bouwen-thuis-effe-Easysteam-noctum-wellness-rotterdam

De Effe Easysteam is speciaal gemaakt voor de thuismarkt – deze instapmodel Hammam is een fantastische aanvulling op elke douche. Verkrijgbaar in versies van 3 en 4,5 kW, tovert u uw douchecabine in een exclusief Turks bad.

luxe-hammam-stoomgenerator-Easysteam-4@2x
stoomgenerator-om-hammam-te-bouwen-thuis-effe-Easysteam-noctum-wellness-architectuur-rotterdam

Zoals met alle Effebibi stoomcabines, beschikt de Easysteam ook over een container die aan de zijkant is geplaatst, om etherische oliën vast te houden voor een bijzondere aromatherapie-beleving.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Effegibi

Aquasteam Smart

Effegibi

Easysteam smart

Effegibi

Touch & Steam

Effegibi

Touch & Steam

Effegibi

Nuvola Smart Power
CONTACT

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.