luxe stoombad

EFFE natural hammam

exclusief-stoombad-hammam-effe-natural-op-maat-thuis-noctum-rotterdam-architectuur-wellness

EFFE Natural H

De Natural Hammam, intern bekleed met grès porselein, bevordert de gunstige effecten die stoom heeft op lichaam en geest.

Natural van Marco Williams Fagioli biedt drie wellnessrituelen – de Hammam, sauna en infraroodsauna – allemaal in één ontwerp.

Deze modules zijn allemaal hetzelfde formaat (140 x 105 x 214 cm) en kunnen thuis, in hotels of resorts worden geplaatst.
Ze hebben een buitenkant van hittebehandeld aspen, wat ze een verfijnde en aangename uitstraling geeft, met een 8 mm transparante geharde glazen wand aan de voorkant.
De binnenkant is echter gemaakt van verschillende materialen die passen bij de tradities en technische eisen van elk wellnessritueel.

design-stoomcabine-hammam-op-maat-effe-natural-h-noctum-rotterdam
effe-natural-hammam-luxe-stoomcabine-turks-bad-thuis-noctum-homespa-rotterdam

De Natural Hammam, die aan de binnenkant is bekleed met grès porselein, stimuleert de heilzame effecten van stoom op zowel lichaam als geest.
Onder de bank bevindt zich een Nuvola stoomgenerator, die wordt bediend met een intuïtief wit glazen paneel met verlichte pictogrammen, terwijl kleurentherapie de ervaring verrijkt.
De douche draagt verder bij aan het zintuiglijke welzijn met verfrissende en verkwikkende functies. Voor een volledige beleving zijn de armaturen verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen: chroom, matzwart en mat kanongrijs.

luxe-hammam-stoomruimte-huis-effe-natural-h-noctum-rotterdam

Natural, de nieuwe collectie van Effe ontworpen door Marco Williams Fagioli, biedt 3 modellen die perfect passen bij verschillende warmtetherapieën: hammam, Finse sauna en infraroodcabine.

Deze modellen hebben grote glazen panelen en een mooie houten structuur, waardoor ze goed passen in je huis of privéspa.
In de Natural-serie zorgt een speciaal matglazen paneel voor extra helderheid, waardoor de hammamruimte er nog mooier uitziet. De kleurentherapie in de hammam zorgt voor een extra ontspannen sfeer.

Een grondig onderzoek uitgevoerd door The Anti-Inflammaging Company (AI) voor Effe heeft effectieve manieren geïdentificeerd om warmtetherapie te gebruiken voor de behandeling van laaggradige chronische ontstekingen, die tot 50% van de wereldwijde vroegtijdige sterfgevallen kunnen veroorzaken. De recent ontwikkelde My Effe-app, gratis beschikbaar, geeft gepersonaliseerde tips op basis van dit onderzoek om ontstekingen te verminderen. Effe benadrukt dat de app voortkomt uit hun inzet om de effectiviteit van hun producten voor welzijn te verbeteren.

GERELATEERDE PRODUCTEN

EFFE

Bodylove H

EFFE

Natural H

EFFE

H

EFFE

Yoku H
CONTACT

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.