luxe wellness op maat

EFFE design sauna & hammam

design stoombad en sauna op maat effegibi bodylove

Luxe sauna bodylove

De sauna’s, hammams en complete systemen van Effegibi kunnen worden aangepast aan elke ruimte. Creëer uw eigen persoonlijke spa, op maat gemaakt om optimaal gebruik te maken van elke beschikbare omgeving.

Het Italiaanse design merk Effegibi biedt de mooiste sauna’s en Turkse baden voor privé-interieurs en professionele wellness

Van Turkse baden tot uitgebreide luxe sauna’s, effegibi levert maatwerk wellness oplossingen door innovatie en technologie te combineren met vakmanschapstradities.

Sinds de oprichting in 1987 blijft het merk exclusiviteit aanbieden in spa-faciliteiten, terwijl het 100% Italiaans blijft, van ontwerp tot productie.

Effegibi werkt samen met gerenommeerde ontwerpers om design en functionaliteit samen te voegen tot fraaie architectonische wellness-producten.

Met de productie van Finse sauna’s en de latere Turkse stoombaden (hammam) is Effegibi uitgegroeid tot het leidende merk in de wellnesssector.

Het gemak van de installatie van het product, het Italiaanse design en het onvoorwaardelijke respect voor de tradities van sauna’s en hamams, zijn de belangrijkste elementen in het hart van elk Effegibi-project.

SAUNA

HAMMAM

SAUNA & HAMMAM

STOOMGENERATOREN

MINI ZWEMBADEN

luxe-mini-zwembaden-mini-pool-effegibi-rotterdam

MAATWERK WELLNESS

luxe-maatwerk-spa-wellness-op-maat-italiaans-design-effegibi-noctum

Het is de synthese van deze elementen die effegibi-producten uniek maakt in termen van functionaliteit en schoonheid, waardoor ze elk huis echt speciaal maken.

In navolging van traditie, voortbouwend op lichaamsverzorgingstechnieken die door de eeuwen heen worden toegepast, worden de Effegibi-producten ontworpen om een ​​groot publiek aan te spreken.

Effegibi interpreteert het welzijnsbesef in het licht van individuele persoonlijke behoeften, waardoor het mogelijk is om elk huis uit te rusten met die speciale ruimte om de zorgen van de dag opzij te schuiven en de geest en het lichaam in balans te brengen.
Met traditie als de solide basis voor innovatie en onderzoek, is elk Effegibi-product uniek en praktisch en combineert het het beste van zowel het oude als het nieuwe.

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl