exclusieve kasten

Rimadesio rialto kastsystemen

imadesio-rialto-collectie-store-rotterdam-noctum-italiaans-design

Sidetable, dressoir en barmeubel

De Rialto meubelcollectie van het Italiaanse merk Rimadesio is een prachtige verzameling vrijstaande meubelstukken, gekenmerkt door hun hoogwaardige afwerking en functioneel design

Deze collectie omvat diverse elementen, waaronder kasten en dressoirs, die zijn vervaardigd met externe materialen zoals hout en glas in kleuren zoals Sahara en Taiga. Wat deze collectie echt onderscheidt, is het gebruik van glanzend en mat gelakt glas, waardoor een tijdloze esthetiek ontstaat die perfect past in moderne interieurs.

rimadesio-rialto-luxe-dressoir-high-end-italiaanse-meubels-rotterdam-noctum

Dressoirdeuren in 701 rovere taiga hout

rimadesio-rialto-collectie-sidetable-dealer-noctum-nederland

Alle kasten in de Rialto collectie zijn voorzien van een indirect LED-verlichtingssysteem op het bovenoppervlak, waardoor een subtiel en sfeervol licht wordt gecreëerd.
Deze slimme verlichting draagt niet alleen bij aan de ambiance van de ruimte, maar benadrukt ook de elegantie van de meubelstukken

Aluminium structuur 75 amaranto. Deuren 807 amaranto taiga glas

exclusief-barmeubel-rimadesio-rialto-design-meubelen-rotterdam-noctum-interieurdesign
exclusief-barmeubel-italiaans-design-rimadesio-rialto-noctum-interieurstudio-rotterdam

Of het nu gaat om het verfraaien van een woonkamer, het organiseren van een badkamer of het upgraden van een keuken, de Rialto collectie biedt een scala aan opties voor het verfijnen van elk interieur.
Met Rimadesio’s aandacht voor detail en vakmanschap, belooft de Rialto collectie niet alleen functionaliteit, maar ook een verfijnde esthetiek die de tand des tijds doorstaat.

rimadesio-rialto-design-sidetable-hout-aluminium-noctum-rotterdam

Structuur 301 peltro. Ladefront en top 710 tinto ebano hout

LED-verlichting van 3000° Kelvin (warm licht) met een aanraaksysteem voor aan- en uitschakelen en het aanpassen van de lichtintensiteit. Meervoudige stopcontacten geïntegreerd op het bovenblad van de bargedeelte, met twee elektrische stopcontacten beschikbaar in verschillende configuraties. Sluitklep die overeenkomt met de structuur van de bargedeelte.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl