Voor Rimadesio zijn de moderne binnendeuren het onderwerp van technisch en stilistisch ontwerp. Het Italiaanse bedrijf heeft dan ook een toonaangevende rol als het gaat om exclusieve architectonische oplossingen voor de binnenruimte.

Onze deuren zijn volledig aanpasbaar aan uw specifieke wensen en kunnen worden aangepast aan uw interieurontwerp. Wij bieden maatwerkoplossingen die geschikt zijn voor elke architectonische situatie en perfect passen bij de stijl van uw huis.

Voor meer (bouwkundig) advies of DWG-tekeningen kunt u ons bij voorkeur mailen info@noctum.nl of bel 010 2233820

Een pivoterend taatsdeursysteem zonder bindende structurele elementen zoals stijlen en subframes, biedt een oplossing op volledige hoogte die perfect dubbelzijdig en coplanair op de muur is.
Deze taatsdeur wordt volledig op maat gemaakt in hoogte en breedte. Radius kan worden toegepast voor grote afmetingen, met panelen van 3600 mm hoog en 1760 mm breed.
Deze design taatsdeur is ook verkrijgbaar in een dubbele openslaande draaideur.

Air is een nieuw, tweezijdig, draaideursysteem. Het is een oplossing op volledige hoogte, vlak met de wand, met een minimalistisch ontwerp dat perfecte continuïteit met de omringende architectuur creëert. De structuur is ontworpen om een breed scala aan esthetische typen en maximale functionele kwaliteit te bieden. De veelzijdigheid van het product betekent dat het zonder kozijn aan de muur kan worden geïnstalleerd of geïntegreerd kan worden in de Modulor-panelen.

Deze binnendeur kan uitgevoerd worden in gelakt aluminium of gefineerd met noten – of eikenhout. 
Tussen de profielen wordt altijd glas toegepast in de meest uiteenlopende kleuren en afwerkingen.
Een prachtige aanvullling op de Sail schuifdeurversie. 

De Zen glazen draaideur wordt gekenmerkt door het eenvoudige ontwerp van het frame. Met dit innovatieve systeem wordt de deur en wand één fraai geheel wat zorgt voor een strak en minimalistisch design.

Altijd op maat gemaakt tot een maximale hoogte van 300cm kan de Zen glazen binnendeur perfect integreren met de architectuur van de omgeving.

Vela is een fraaie, minimalistische, glazen pivotdeur of taatsdeur met uitzonderlijk innovatieve functies. De Vela draaideur is op maat gemaakt met een slanke aluminiumstructuur, gekenmerkt door een tweewegs-draaipuntopening en een gepatenteerd magnetisch sluitsysteem.

Scharnierend aan de boven- en onderkant van het deurpaneel, waardoor de stijl onzichtbaar wordt.

Deze kamerhoge kozijnloze binnendeur maakt het mogelijk om wanden en deuren compleet met elkaar te integreren en synergie tussen meubelelementen en interieurarchitectuur te realiseren.
De Moon kan samen met de Zen deur een maximale hoogte van 3000mm bereiken.
Deze deur is beschikbaar in glas, leder of keramiek.

Rimadesio Even deur

Verkrijgbaar in de draaideurversie of schuivend in de muur.
De Even deur is gelijk aan de Stripe schuifdeuren.
Beide deursystemen hebben het kenmerkende detail van de gelakt aluminium horizontale profielen aan beide zijden van de deur, wat zorgt voor een prachtig designelement in de ruimte.

De Luxor draaideur met gelakt glazen, keramiek of lederen deurstijl en paneel.

Technologische kwaliteit gecombineerd met exclusieve vormgeving maakt Luxor tot een belangrijk kenmerk van opkomende nieuwe interieurontwerp-voorstellen.

De design glazen deur als integrerend element in de architectuur van de ruimte.

Een moderne glazen deur met een slanke aluminiumstructuur, gekenmerkt door een verborgen omkeerbaar scharnierhandvatblok en een gepatenteerd magnetisch sluitsysteem

Het exclusieve kleurenassortiment en de op maat gemaakte afmetingen zijn bedoeld als een nieuw concept voor meubeldesign, waarbij elk architectonisch element volledig op maat is gemaakt en een hoge stilistische samenhang biedt.

Een project specifiek bedoeld voor de hotelindustrie. Een hoogwaardige oplossing die alle Rimadesio-kwaliteiten concentreert en onmiddellijk reageert op alle internationale normen op het gebied van brandweerstand en akoestisch comfort.

Modus is uitgerust met een exclusieve led-achtergrondverlichting, geïntegreerd in de stijl.

Rimadesio voor ieder interieur

Projecten die ontwikkeld zijn voor de maximale veelzijdigheid: “maatwerk” systemen geschikt om aan iedere architectonische situatie tegemoet te komen.

Rimadesio introduceert steeds nieuwe functionele innovaties, waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden van aluminium als toepassing van de kozijnen. Verkrijgbaar in vele kleuren. Het aluminium kan tevens in een geborstelde versie uitgevoerd worden.

Van transparant tot reflecterend glas, van de natuurlijkheid van hout tot de kracht van gelakt glas: de deurencollectie bestaat uit esthetisch verschillende systemen en dusdanig ontwikkeld om een leven lang mee te gaan.

Naast de basiselementen aluminium en glas heeft Rimadesio ook luxe lederen deuren, deuren met houtgefineerd aluminium en keramische panelen in de collectie opgenomen.
Zo is er voor ieder interieur een maatwerkoplossing voor het meest optimaal te realiseren resultaat, passend in het interieurontwerp qua afwerking en kleurgebruik.

Vanaf het begintraject in de ontwerpfase tot aan de oplevering blijven wij betrokken om tot een perfect eindresultaat te komen.
Alle systemen worden professioneel door ons eigen team gemonteerd.

Glazen panelen

Transparant, gekleurd transparant, mat, mat gelakt, glanzend reflecterend, gespiegeld, met metalen netten: de enorme verscheidenheid aan glasafwerkingen zorgt voor de grootst mogelijke vrijheid in het ontwerp van de juiste deur.

Glas is zo helder als water, maar zo hard als steen, licht kan erdoorheen passeren, maar het kan beelden reflecteren als illusies, het verbergt en onthult, het verbindt ruimtes en tegelijkertijd beperkt en scheidt ze, waardoor we er doorheen kunnen kijken, zonder gezien te worden.

Rimadesio prijzen

De prijs van de binnendeuren is afhankelijk van een aantal variabelen.
Vanzelfsprekend is de afmeting, maar ook de keuze van het type glas en de afwerking van het aluminium frame van invloed op de prijsstelling.

U gaat (ver)bouwen en dan?

Bij nieuwbouw of verbouwen van uw woning of kantoor dient u in een vroeg stadium al rekening te houden met een aantal zaken. Naast de functionele indeling van de verschillende ruimtes en het type deur daarvoor, dient u ook rekening te houden met eventuele subframes. Deze dienen al in een eerder stadium ingebouwd te worden, zodat het daarna aangeheeld kan worden door de bijvoorbeeld de stukadoor. 

Welke binnendeuren kunnen het beste toegepast worden in het interieur?

Ons aanbod is zeer divers. Had u in eerste instantie ergens een draaideur in gedachten? Misschien is een schuifdeur functioneel gezien wel veel handiger.
Kom langs en laat u informeren over de diverse mogelijkheden van onze uitgebreide Italiaanse collectie deuren.
Naast de bestaande collectie maken wij ook in eigen beheer maatwerkdeuren voor buiten welke wij geheel voor u ontwerpen.

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers bieden zij zeer gestileerde deursystemen, inloopkasten en moderne meubels van high-end Italiaanse topkwaliteit

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.