turks stoombad

EFFE bodylove hammam

luxe-italiaanse-maatwerk-hammam-effe_bodylove

EFFE Bodylove hammam

Afwerking: grès porcelain Champagne.

BodyLove H is een onderdeel van het modulaire systeem ontworpen door Rodolfo Dordoni en Michele Angelini. Het is een compacte Hammam ruimte met strakke lijnen en hoogwaardige materialen.

De cabine kan eenvoudig worden geïnstalleerd op bestaande vloeren en past perfect bij elke kamer. BodyLove H maakt gebruik van Nuvola Smart Power technologie om stoom te produceren, met de generator toegankelijk vanaf de buitenkant. Je kunt het interieur aanpassen met verschillende tegels voor een gepersonaliseerde afwerking

design-italiaanse-maatwerk-hammam-effe_bodylove

Effe Bodylove H

Afwerkingen: Corian® banken en geribbeld glas geverfd aan de achterkant.

effe_bodylove-hamma-homespa-noctum-wellness-architect-rotterdam

Effe Bodylove H

RVS douchekop op plafond gemonteerd.

De gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit, zoals Champagne grès porselein of geribbeld glas, witte Corian® banken en teakhouten accessoires.
De perfecte Turkse badervaring wordt bereikt wanneer de dichtheid van de stoom optimaal en constant blijft en de temperatuur boven de 40°C is.

effe_bodylove-interieurafwerking-hammam
effe_bodylove-hamam-zitbankje-noctum-homespa-architect-rotterdam
effe_bodylove-hamam-bediening-rugleuning-noctum-homespa-architect-rotterdam
effe_bodylove-hamam-noctum-wellness-architect-rotterdam

Alle Effe Hammam stoomgeneratoren zijn ontworpen om een specifieke stoomtemperatuur en -hoeveelheid te leveren, wat zorgt voor een echt ontspannende ervaring en een duurzaam product.

design-italiaanse-maatwerk-hammam-effe_bodylove-noctum-architectuur

Een grondig onderzoek uitgevoerd door The Anti-Inflammaging Company (AI) voor Effe heeft effectieve manieren geïdentificeerd om warmtetherapie te gebruiken voor de behandeling van laaggradige chronische ontstekingen, die tot 50% van de wereldwijde vroegtijdige sterfgevallen kunnen veroorzaken. De recent ontwikkelde My Effe-app, gratis beschikbaar, geeft gepersonaliseerde tips op basis van dit onderzoek om ontstekingen te verminderen. Effe benadrukt dat de app voortkomt uit hun inzet om de effectiviteit van hun producten voor welzijn te verbeteren.

GERELATEERDE PRODUCTEN

EFFE

Bodylove H

EFFE

Natural H

EFFE

H

EFFE

Yoku H

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl