Contemporary elegance

EFFE natural s

exlusieve-compacte-sauna-thuis-resorts-effe-natural-noctum-badkamer-architectuur-rotterdam

Effegibi compacte Natural sauna

High-end Italiaanse sauna 


Ontdek de ultieme comfortbeleving met onze sauna uit Natural collectie, volledig vervaardigd uit warmtebehandeld aspenhout.

Neem plaats op de royale bank, ruim genoeg voor twee personen, of op de beweegbare zitting met een luxueus gelamineerd grès porseleinen bovenblad, perfect aansluitend bij het elegante design.

Effe Natural S

Glas en espenhout

italiaanse-luxe-sauna-effe-natural-noctum-rotterdam-badkamer-architectuur

De sauna is verkrijgbaar in twee standaardmaten of kan – zoals bij alle Effe-producten – op maat worden gemaakt en wordt geleverd met een optie voor een extra intern platform bedekt met grès-porselein dat doet denken aan een vliegend tapijt.

De banken van Aladdin zijn gemaakt uit slechts twee stukken hout en zijn verkrijgbaar in lichtgestreept eikenhout of donkerder wengé.

italiaanse-design-sauna-effe-natural-noctum-rotterdam-badkamer-architectuur
home-spa-ontwerpen-noctum-architect-rotterdam-effe-natural-sauna

Het zijpaneel van verlicht glas, met zijn zijdeachtige afwerking, laat de ruimte groter lijken en laat natuurlijk licht binnenstromen, waardoor je je één voelt met de omgeving.

Dankzij de krachtige 3 kW kachel bereikt de sauna snel de ideale temperatuur, voor een werkelijk ontspannende wellnesservaring. Ervaar luxe, comfort en verbondenheid in deze sauna van topkwaliteit.

Een grondig onderzoek uitgevoerd door The Anti-Inflammaging Company (AI) voor Effe heeft effectieve manieren geïdentificeerd om warmtetherapie te gebruiken voor de behandeling van laaggradige chronische ontstekingen, die tot 50% van de wereldwijde vroegtijdige sterfgevallen kunnen veroorzaken. De recent ontwikkelde My Effe-app, gratis beschikbaar, geeft gepersonaliseerde tips op basis van dit onderzoek om ontstekingen te verminderen. Effe benadrukt dat de app voortkomt uit hun inzet om de effectiviteit van hun producten voor welzijn te verbeteren.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Effegibi

Air

Effegibi

Idea IR

Effegibi

One

Effegibi

Yoku

Effegibi

Auki

Effegibi

Idea

Effegibi

Sky

Effegibi

Aladdin

Effegibi

Bodylove S

Effegibi

Logica S

Effegibi

Sky Corner

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl