luxe persoonlijke boutique

rimadesio abacus

moderne witte inloopkast met transparant glazen schuifdeuren op maat Rimadesio Abacus

RImadesio Abacus inloopkast

Exclusieve inloopkast met wit gelakt glazen achterpanelen en zwevende ladeblokken en legplanken.  De kast wordt afgesloten door de Velaria schuifdeuren met grijsachtig transparant glas

Deze luxe inloopkast transformeert zich naar een kleedkamer in gelakt glas, waar ranke en strakke geometrische horizontale elementen worden geplaatst.

Een project dat wordt geïnterpreteerd met een minimale stijl, met oog voor detail, te beginnen met de accessoires en de kasten om de ruimte te organiseren, tot het led-verlichtingssysteem in het onderste deel van de planken en geïntegreerd in het bovenste deel van de panelen.

Deze exclusieve maatwerk inloopkast leent zich uitstekend voor het ontwerpen van een luxueuze kleedkamer, waarbij gedacht kan worden aan diverse composities: een rechte opstelling, hoekopstelling of een u-vorm.

luxe maatwerk inloopkast hoekopstelling rimadesio abacus

Hoekopstelling inloopkast met schuifdeuren

Rimadesio Graphis Plus schuifdeuren in combinatie met de Abacus inloopkast met glazen vloerlades en legplanken. Roedes in RVS

design ladenblok voor inloopkast op maat

Detail ladeblok

Glazen ladeblok met interieur in leder

De moderne inloopkasten van Rimadesio fuseert architectuur en de veelzijdigheid van de kastsystemen. De persoonlijke privéruimte van het huis wordt ontworpen met de meest innovatieve en stilistische invulling van de luxe inloopkleedruimte.

italiaanse design inloopkast op maat rimadesio abacus

Rimadesio Abacus

Wit gelakt glazen kastinterieur en achterpanelen

design schuifdeuren voor inloopkast wit rimadesio

Wit gelakt glazen schuifdeuren inloopkast

Rimadesio Graphis Plus schuifdeuren in combinatie met de Abacus inloopkast met glazen vloerlades en legplanken. Roedes in RVS

Een inloopkast die een systeem wordt om werkruimtes of commerciële winkels en showrooms te decoreren: Rimadesio Abacus is uitstekende oplossing, waarin de accessoires en de verfijnde en elegante materialen, zoals de exclusieve synthetische lederen argilla, elegantie en flexibiliteit bieden in elke omgeving.

Het toegepaste glas is altijd gehard en verkrijgbaar in de 36 kleuren van de ecolorsystem-collectie.

luxe inloopkast interieurbouw op maat rimadesio

Kleedkamer met maatwerk Abacus kastsysteem

Achterpaneel in tortora mat gelakt glas met LED-verlichting bovenaan. Legplanken, ladeblokken en overige accessoires eveneens in tortora gelakt glas. Kledinghanger in geborsteld RVS afgewerkt met leder.

De modulaire samenstelling van het Abacus-systeem is gebaseerd op gelakt glazen (of textiel) wandpanelen die verkrijgbaar zijn in drie verschillende breedtes en drie verschillende hoogtes. Verder is het is mogelijk om het paneel in de breedte aan te passen.

Kastinterieur

Legplanken of hoekplanken met of zonder verlichting, ladeblokken al dan niet zwevend, diepe opberglades, kledingstangen, dasrekken en organizers. (Optioneel ook in leder)

broekenrek voor design inloopkast
Uittrekbare legplank met broekenrek en glazen front
organizer in leder voor inloopkast met diepe lederen lade
Uittrekbare organizer en diepe lederen bak
bodemplank met geïntegreerde LED verlichting voor inloopkast
Vloerunit in gelakt hout met aluminium afwerking
luxe ladenblok zwevend in cafe kleurig gelakt glas
Detail zwevend ladeblok met lederen interieur

technische informatie abacus

Rimadesio is bewust bezig om zijn eigen ecologische normen te verbeteren. Aluminium, glas, hout, geregenereerd leer: volledig recyclebare materialen en deels al gerecycled, maar ook de eigen Ecolorsystem-verf zonder de toevoeging van enige oplosmiddelen.Volledig op maat gemaakt.

  • Op maat gemaakt.
  • Aluminium frame en glazen of textiel achterpanelen.
  • Geïntegreerd intern LED-verlichtingssysteem. Interne uitrusting: planken, hoekplanken, sokkels, kledinghangerstangen en zwevende ladenblokken.

Download hier de technische product-PDF van de Abacus inloopkast. 

Vraag hier de DWG-files op van de Dress Bold inloopkast. 
info@noctum.nl

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.