chique display

rimadesio altair

rimadesio-altair-luxe-opbergsysteem-voor-inloopkasten-kleedkamers-display-voor-sieraden-noctum-rotterdam

Rimadesio Altair vrijstaande displaykast

Kastensysteem Cover met gelakt en transparant glas. Deur Rimadesio Moon 

Een bijzonder meubelstuk dat niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische toevoeging aan elk interieur: de Rimadesio Altair.

Dit dubbelzijdige opslagsysteem combineert veelzijdigheid, hoogwaardige materialen en verfijnd design, waardoor het een perfecte keuze is voor zowel privé- als commerciële ruimtes.

Voor CAD-DWG tekeningen kunt u ons  mailen info@noctum.nl

BEZOEK ONZE STUDIO

Ontdek de veelzijdigheid van de Rimadesio collectie. U bent van harte welkom in onze studio in Rotterdam voor een persoonlijk gesprek en ervaar de kwaliteit en het design van dichtbij.

luxe-display-kast-voor-kleedkamer-rimadesio-altair-italiaans-design-noctum-rotterdam

Rimadesio Altair prijs

Vanwege het brede scala aan opties is het helaas niet mogelijk om de prijzen op onze website te vermelden.

U kunt contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder met prijsinformatie en overig advies. 

Levertijden Rimadesio

Voor de levertijden van Altair dient u uit te gaan van 9-10 werkweken af fabriek.
 Onze projecten kennen geen grenzen, wij leveren wereldwijd. 

rimadesio-collectie-inloopkasten-dressoirs-voor-slaapkamer-altair-collectie-noctum-rotterdam

Veelzijdigheid in Diverse Ruimtes

De Rimadesio Altair is ontworpen om in verschillende soorten ruimtes te passen. Hier zijn enkele ideeën over hoe je dit veelzijdige meubelstuk kunt gebruiken:

Woonkamers

De Altair is ideaal voor het opslaan en tentoonstellen van boeken, decoraties en multimedia-apparatuur. De strakke lijnen en hoogwaardige materialen voegen een vleugje elegantie toe aan je woonkamer.

Slaapkamers

 Gebruik de Altair als een praktische en stijlvolle opbergkast voor kleding, accessoires en persoonlijke items. Dankzij de op maat gemaakte laden en accessoires, zoals scheiders voor sieraden en brillen, kun je alles netjes en georganiseerd houden.

Kantoren en Werkruimtes

 Voor een professionele en moderne uitstraling in je kantoor biedt de Altair een efficiënte opbergoplossing voor documenten, kantoorbenodigdheden en elektronica. De combinatie van open en gesloten compartimenten helpt je om de ruimte optimaal te benutten en georganiseerd te blijven.

Openbare Ruimtes 

In ontvangsthallen, bibliotheken of wachtkamers kan de Altair dienen als een functioneel en visueel aantrekkelijk element. Het systeem kan zelfs fungeren als een scheidingswand met opslagmogelijkheden, wat bijdraagt aan een efficiënte ruimte-indeling.

Commerciële Ruimtes

In winkels en showrooms helpt de Altair producten op een stijlvolle manier te presenteren en op te bergen. De maatwerkopties maken het mogelijk het systeem aan te passen aan de specifieke behoeften van je commerciële ruimte, waardoor een aantrekkelijke en functionele presentatie ontstaat.

Lees meer

Technische Informatie van de Rimadesio Altair

Wat maakt de Altair van Rimadesio zo bijzonder.

 • Materialen en Afwerkingen: De Altair is verkrijgbaar met uitschuifbare trays van olmo (iep) of rovere termotrattato (thermisch behandeld eiken). Daarnaast zijn er opties voor LED-verlichting en glazen bovenbladen.
 • Functionaliteiten: Het systeem beschikt over grote laden met een dubbelzijdige opening, push-to-open lades en een soft-close mechanisme. De bovenkant kan worden afgewerkt met grijs transparant of lichtreflecterend glas.
 • Toepassingen: Geschikt voor diverse ruimtes, van woonkamers en slaapkamers tot kantoren, commerciële en openbare ruimtes.
imadesio-altair-luxe-vitrinekast-opberkast-sieraden-dassen-noctum-rotterdam

Front lades127 piombo mat. Leder 160 Miele. Houten modules  Olmo

luxe-displaykast-voor-kleedkamer-ontwerp-kleedkamerinspiratie-rimadesio-altair-noctum-rotterdam

Structure 302 grafite, Top 67 riflettente chiaro, Drawer fronts 135 grafite opaco, Pull-out trays and open modules 19 rovere termotrattato, Synthetic leather lining 153 castoro

verschil altair en altair slim

Rimadesio Altair:

 • Algemene Omschrijving: Een dubbelzijdig opslagsysteem dat beschikbaar is in verschillende maten en geschikt is voor diverse toepassingen.
 • Materialen: Inclusief uitschuifbare trays van olmo of rovere termotrattato, LED-verlichting en glazen bovenbladen.
 • Functionaliteiten: Beschikt over grote laden met dubbelzijdige opening, open compartimenten, push-to-open lades en een soft-close mechanisme.
 • Toepassingen: Ideaal voor grotere ruimtes zoals woonkamers, kantoren en commerciële ruimtes.

Rimadesio Altair Slim:

 • Algemene Omschrijving: Een compactere versie van de Altair, speciaal ontworpen voor kleinere ruimtes zoals inloopkasten.
 • Materialen: Net als de Altair biedt de Slim versie hoogwaardige afwerkingen, maar met een focus op compactheid en ruimtebesparing.
 • Functionaliteiten: Het systeem heeft een grote lade met een dubbelzijdige opening, ideaal voor het uitstallen van accessoires en sieraden. Het heeft ook uitschuifbare trays en is uitgerust met accessoires voor het opbergen van brillen, sieraden, riemen en stropdassen.
 • Toepassingen: Ideaal voor gebruik in inloopkasten en kleinere ruimtes.
Lees meer
rimadesio-altair-slim-high-end-inrichting-kleedkamer-inloopkast-noctum-interieurontwerp-rotterdam

Altair slim

luxe-kleedkamer-design-rimadesio-altair-slim-high-end-inrichting-kleedkamer-inloopkast-noctum-interieurontwerp-rotterdam

Breng Uw Interieur naar een Hoger Niveau met Noctum

n de uitschuifbare lades bevindt zich specifiek materiaal, ook gemaakt van olmo of rovere termotrattato, en uitgerust met accessoires zoals containers met meerdere of kruisvormige scheidingswanden, ontworpen voor brillen, sieraden, riemen en stropdassen. Aan de voor- en achterkant heeft Altair open compartimenten, grote en kleine lades met volledig uittrekbare push-opening en softclose-mechanisme. Het bovenoppervlak is gemaakt van grigio trasparente of riflettente chiaro glas, rustend op twee dunne zijkanten, gelakt om overeen te komen met de structuur. De aluminium profielen onder het blad verbergen de diffuse LED-verlichting die de twee grote uitschuifbare lades verlicht.

rimadesio-altair-luxe-vitrine-kastindeling-voor-brillen-riemen-sieraden
rimadesio-altair-kastindeling-voor-brillen-riemen-sieraden
rimadesio-design-altair-exclusieve-vitrine-kastindeling-voor-brillen-riemen-sieraden
rimadesio-altair-exclusieve-vitrine-kastindeling-voor-brillen-riemen-sieraden

Breng Uw Interieur naar een Hoger Niveau met Noctum

Bent u geïnspireerd door het Altair systeem en klaar om uw interieurontwerp te transformeren? Bezoek Noctum voor professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen voor uw woning of kantoor. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw wensen.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw ruimte kunnen verbeteren met innovatieve en stijlvolle oplossingen.

Bezoek onze studio in Rotterdam voor een persoonlijke consultatie en ervaar de kwaliteit en het design van dichtbij.

Wij werken op afspraak.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

Contact

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.