Classic and contemporary

EDRA STANDWAY SOFA

EDRA Pack

Polar beer

De Standway sofa, gecreëerd door de gerenommeerde ontwerper Francesco Binfaré, is een meesterwerk dat de grenzen van traditioneel meubilair doorbreekt.

De sofa combineert een zachte, elegante uitstraling met een veelzijdige en universele esthetiek. Het ontwerp straalt zowel klassieke als eigentijdse elementen uit, waardoor het een tijdloos stuk is dat naadloos in diverse interieurs past.

edra-standway-lounge-bank-driezit-italiaans-design-noctum-rotterdam

Edra Standway bank prijs

Vanwege het brede scala aan opties is het helaas niet mogelijk om de prijzen op onze website te vermelden.

U kunt contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder met prijsinformatie en overig advies. 

Levertijden Edra

Voor de levertijden van de Standway dient u uit te gaan van 10-12 werkweken af fabriek.
Onze projecten kennen geen grenzen, wij leveren wereldwijd. 

edra-standard-exclusieve-zachte-lounge-bank-met-beweegbare-flappen-noctum-rotterdam

Technische Innovatie en Materialen

Frame en Constructie

Het frame van de Standway is vervaardigd uit hoogwaardig staal, wat zorgt voor een stevige en duurzame basis. Deze robuustheid wordt gecombineerd met een elastische band die flexibele ondersteuning biedt, waardoor de sofa zich perfect aanpast aan de contouren van het lichaam van de gebruiker. Deze innovatieve constructie zorgt voor een ongeëvenaard niveau van comfort en stabiliteit.

Bekleding en Afwerking

De bekleding van de Standway is verkrijgbaar in een breed scala aan luxe stoffen en lederopties, elk zorgvuldig geselecteerd om zowel visuele als tactiele verfijning te bieden. De stofkeuzes variëren van ingetogen aardetinten tot levendige, gedurfde kleuren, waardoor de sofa perfect kan worden aangepast aan de stijl en sfeer van elke ruimte. De handgemaakte stiksels en afwerkingen benadrukken Edra’s toewijding aan detail en vakmanschap, met elke naad en lijn die met precisie en zorg is aangebracht.

luxe-design-italiaanse-klassieke-lounge-bank-edra-standway-noctum-rotterdam

Het Revolutionaire “Smart Cushion”-Systeem

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de Standway is het innovatieve “smart cushion”-systeem.
Dit systeem maakt de sofa volledig aanpasbaar aan de wensen van de gebruiker. Met een eenvoudige, lichte druk kunnen de rug- en armleuningen naar wens worden gevormd, waardoor elke zitpositie optimaal kan worden aangepast. Of je nu comfortabel wilt zitten om te lezen, loungen met vrienden, of een powernap wilt doen, de smart cushion biedt ongekende flexibiliteit en personalisatie.

luxe sofa edra standway in appartement sky high. uigeevoerd in een licht beige stof
standway-sofa-edra Noctum Rotterdam edra studio

Modulariteit en Aanpasbaarheid

De Standway is ontworpen met modulariteit in gedachten, wat betekent dat de bank eenvoudig kan worden aangepast en geconfigureerd om aan verschillende ruimtebehoeften te voldoen. Dankzij het modulaire ontwerp kunnen onderdelen worden toegevoegd of herschikt, wat zorgt voor een veelzijdigheid die zowel functioneel als toekomstbestendig is. Dit maakt de Standway ideaal voor zowel residentiële als commerciële ruimtes, waar stijl en aanpasbaarheid van cruciaal belang zijn.

Met zijn elegante uitstraling past de Standway zich aan verschillende lineaire of open oplossingen aan: tweezits- of driezitsbanken of een grote chaise longue fauteuil. Verschillende zitdieptes bieden verschillende niveaus van comfort. De grote vormbare smart cushions en de zittingen met Gellyfoam® en veren vulling zorgen voor een ongeëvenaard comfortniveau.

Een Statement van Luxe en Exclusiviteit

De Standway sofa van Edra is meer dan een zitmeubel; het is een symbool van Italiaans vakmanschap en design. Met zijn zachte, elegante vormen, innovatieve technologie en hoogwaardige materialen biedt de Standway een ongeëvenaarde ervaring van luxe en comfort.

italiaans-luxe-interieuren-edra-standway-divan-noctum-edra-dealer-rotterdam

Mineral afwerking

exclusieve-gouden-mineral-sofa-edra-standway-sofa-italiaanse-design-noctum-rotterdam
exclusieve-gouden-mineral-sofa-edra-standway-sofa-italiaanse-design-noctum-rotterdam

get inspired

EDRA STANDWAY PROJECTEN

Villa Côte d'Azur
Villa Côte d'Azur

The name Standway suggests further steps on the pathway started with Standard and continued then with Standalto. “If I had to give a definition, I’d say that Standway is the sofa. I have always worked on the archetype. Standway is the essence of the image of the sofa. It is an ideal. Description is no use. Any explanation is too much. It wins only if it is liked. And it is liked because it is a beautiful sofa. I have always worked on beauty, which remains one of the most elusive mysteries. And so, every time I look for a different language to capture it.”

GERELATEERDE PRODUCTEN

EDRA

Absolu

EDRA

Serenade

EDRA

Boa

EDRA

Tatlin

EDRA

Standalto

EDRA

Essential

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl