luxe stoombad

EFFE yoku hammam

EFFE-Yoku-H-hammam-stoombad-thuis-noctum-wellness-architectuur

Effe Yoku H bookcase

Interieurafwerking: Calacatta gold Extra. Exterieur in hittebehandeld aspenhout.
effe-yoku-hammam-japanse-stoomcabine-op-maat-thuis-noctum-wellness-design

Effe Yoku H

Glazen afwerking

Maak kennis met Yoku H, de nieuwste toevoeging aan de Yoku-collectie van Hammams.

Deze Hammam biedt een luxe privéruimte die volledig naar jouw wensen kan worden aangepast, dankzij de open boekenkast en hoogwaardige materialen die het een verfijnde elegantie geven. Met twee verschillende ontwerpen en vier verschillende hout- en grès porseleincombinaties past Yoku H perfect in elk interieur.

Yoku Collection - Awards: ICFF - International Contemporary Furniture Fair, ADI Design Index, IF Award, NYCxDesign Award, German Innovation Award, German Design Award, Good Design Award, Grands Prix Du Design.

effe-yoku-hammam-japans-stoombad-op-maat-thuis-noctum-wellness-design
effe-yoku-luxe-hammam-japans-stoombad-op-maat-thuis-noctum-wellness-design

De Hammam is uitgerust met een Nuvola Smart Power stoomgenerator, de meest geavanceerde technologie op het gebied van stoomgeneratie.

De indrukwekkende glazen wand in brons gerookt glas aan de voorkant en de natuurlijke houtelementen binnenin creëren een sfeer alsof je midden in de natuur bent, omringd door elegantie en privacy. Geniet van ultiem comfort op de diepe zitting in het binnenste van de Hammam.

effe-yoku-hammam-japans-stoombad-op-maat-thuis-noctum-wellness-design
luxe-japanse-minimalistische-stoomcabine-hammam-japans-effe-yoku-noctum-interieurarchitectuur-rotterdam

De uitvoering met legplanken kan ook apart buiten worden gebruikt, naast de glazen panelen, om een privé en gepersonaliseerde ruimte te creëren.

Ervaar de perfecte Turkse badervaring, waarbij de stoomdichtheid optimaal en constant blijft en de temperatuur altijd boven de 40°C wordt gehouden.
Met Effe Hammam stoomgeneratoren ben je verzekerd van een ontspannende ervaring en een product van topkwaliteit dat lang meegaat.

Yoku, ontworpen door Marco Williams Fagioli, brengt de sensatie van totale onderdompeling in de natuur tot leven, met alle verrassende voordelen die dit kan hebben voor onze gezondheid.

De collectie is vernoemd naar de tak van de Japanse natuurlijke geneeskunde, Shinrin-yoku, die deze praktijk promoot die we bosbaden noemen. Hoewel het ontwerp essentieel, goed uitgebalanceerd en minimalistisch is, is het ook warm, uitnodigend en natuurlijk.

GERELATEERDE PRODUCTEN

EFFE

Bodylove H

EFFE

Natural H

EFFE

H

EFFE

Yoku H
CONTACT

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.