luxe stoomdouches

EFFE STOOMGENERATOREN

wellness_stoomgenerator_effegibi_hammam_touchsteam

Design stoomgenerator

Ontwerp uw persoonlijke hammam of stoomdouche

Alle voordelen van een stoombad in combinatie met de nieuwste technologie. Als u de thuisdouche wilt veranderen in een fantastisch Turks bad of liever een eigen perfecte hamamruimte ontwerpt, heeft Effegibi alle middelen die u nodig heeft. Kies uit het uitgebreide assortiment stoomgeneratoren.

Water is gelijk aan gezondheid, ook wanneer het zich in de vorm van een wolk van stoom bevindt die het lichaam omhult. In verafgelegen dagen werd dit geheim ontdekt door de oude Grieken, Romeinen en al die volkeren uit het Midden-Oosten die van het Turkse bad een filosofie maakten van het leven. In tegenstelling tot de sauna, bereikt de luchtvochtigheid in een stoomcabine 100% en de temperatuur wordt nooit hoger dan 48 °C.

Zittend op marmer of natuursteen, gehuld in een ongrijpbare mist, inhaleert u de warme stoom, ontlast u de longen, het zweet voert alle gifstoffen weg als je afstand neemt van de omringende ruimte, je bewust wordt van alleen de gevoelens van je eigen lichaam.

interne stoomgeneratoren effegibi
externe stoomgenerator effegibi

Keuze voor een interne of externe stoomgenerator

Interne stoomgenerator

  • ingebouwd in de cabine zelf
  • Touch screen bedieningspaneel
  • Effegibi levert een perfect ontworpen buitenkabel voor een snelle aansluiting op het water- en elektriciteitsnet.
  • De stoomgeneratoren van Effegibi zijn compact en stijlvol en ontworpen om zich perfect aan te passen aan bijna elke omgeving en inrichting
  • Hoge designwaarde qua vormgeving
  • Inbouw stoomvernevelaar

Externe Stoomgenerator

  • Touch-screen bedieningspaneel (intern en / of extern)
  • De externe generator kan worden geïnstalleerd in een verborgen ruimte, voor totale ontwerpvrijheid in de Hammam.
  • Met de externe Nuvola-stoomgenerator kunnen krachtigere motoren worden gemonteerd voor gebruik in veel grotere ruimtes.

U kunt de exclusieve Effegibi stoomgenerator ook los kopen, voor in een reeds bestaande cabine bijvoorbeeld of de douche.

Nuvola Smart power is geschikt voor ruimte van 90m³ en groter.
Nuvola en de Touch Screen voor ruimtes max 9.2m³
Aquasteam en Easysteam max 4.5m³

Je hebt het perfecte Turkse bad als de stoomtemperatuur 40 ° C kan bereiken. Deze temperatuur is essentieel en een aantal factoren dragen ertoe bij om dit te bereiken. 
Eerst en vooral is het stoomvolume van de generator, gemeten als Kg / h, een vereiste dat de generatoren van Effegibi perfect samenkomen. 
Het volume geproduceerde stoom in combinatie met effectieve isolatie zorgt voor de optimale prestaties van uw Turks bad. 
Alle generatoren van Effegibi maken het mogelijk om de temperatuur te programmeren op een schaal van 42 tot 48 graden en het slimme stoombeheersysteem, het product van jarenlang onderzoek, houdt de stoom op een gelijkmatige temperatuur in het Turkse bad.

Kalkaanslag

Kalkaanslag wordt gevormd wanneer stoom wordt gegenereerd. De exclusieve technologie van Effegibi, de enige in zijn soort in de wereld, maakt gebruik van mechanische filters in de generator en frequent onderhoud overbodig. De ketel, volledig gemaakt van rvs, bevat het water en maakt gebruik van een ingenieus systeem waarin de ketel wordt gevuld en geleegd met koud water en na elk gebruik wordt gereinigd en gespoeld. Wanneer de Turkse badsessie is afgelopen en de uit-knop is ingedrukt, voeren alle Effegibi-generators automatisch een bewerking uit die bekend staat als Automatic Clean, die de vorming en opbouw van kalkaanslag vertraagt ​​en drastisch vermindert.
De stoomgeneratoren zijn zo gemaakt dat er geen legionellabacterie kan ontstaan. Super safe dus als u de stoomgenerator een tijdje niet heeft gebruikt.

STOOMGENERATOREN EXTERNE MOTOR

De Nuvola en Nuvola Smart Power zijn externe stoomgeneratoren welke boven het plafond geplaatst moet worden of in een ruimte naast de douche maar op maximaal 5 meter van het bedieningspaneel.

NUVOLA

Nuvola en Nuvola Smart Power vormen de professionele lijn van Effegibi externe stoomgeneratoren: kracht, betrouwbaarheid en elegant ontwerp voor uw welzijn.

Deze professionele externe stoomgenerator is geschikt voor ruimtes tot 10m³. De stoomregelingstechniek zorgt voor uitstekende hygiëne en geen kalkaanslag.

De Nuvola 25 – 30 – 45 voeden maximaal 2 optionele inbouwverlichtingen, te kiezen uit ESS-Effegibi sound system, chromotherapie en wit licht.

effegibi nuvola stoomgenerator

NUVOLA SMART POWER

Nuvola Smart Power is het nieuwe hoogwaardige assortiment Effegibi-stoomgeneratoren, geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik.

Een krachtige stoomgenerator, die buiten de stoomcabine moet worden geplaatst, en stoom kan genereren voor ruimtes van 90m³ en meer. De meest geavanceerde technologie in haar bestaan ​​en haar strakke lijnen maken van de Nuvola Smart Power een ongeëvenaard product.

Het geautomatiseerde elektronische beheersysteem maakt Nuvola Smart Power tot de hi-tech oplossing die gebruiksgemak combineert met meerdere functies om een ​​gecontroleerde stoomafgiftesnelheid, lange levensduur, weinig onderhoud en energiebesparing te garanderen.
Het nieuwe aanraakpaneel met pictogrammen met achtergrondverlichting is zowel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk.

nuvola smart power stoomgenerator

STOOMGENERATOREN MET INTERNE MOTOR

Heeft u maar een beperkte ruimte en kunt u de stoomgenerator niet kwijt dan is de Easysteam, Aquasteam (beide voor een ruimte tot 4,5m3) of Touch&Steam (voor een ruimte tot 9,2m3) mogelijk. Voor deze stoomgeneratoren is er een inbouwdiepte van 10 cm nodig.

EASYSTEAM

Als u een doucheruimte heeft en deze wilt ombouwen naar uw eigen stoomcabine, dan is deze unit iets voor u. Met zijn stijlvolle design combineert de Easysteam het installatiegemak met een innovatieve stoomgenerator en Effegibi touch-bediening om uw eigen Hamam-stoombad thuis te creëren.

Zoals met alle Effebibi stoomcabines beschikt de Easysteam ook over een container die aan de zijkant is geplaatst, om essentiële oliën vast te houden voor een rijke aromatherapie-ervaring.

easysteem stoomgenerator effegibi

AQUASTEAM

Als u een doucheruimte heeft en deze wilt ombouwen naar uw eigen stoomcabine, dan is deze unit iets voor u. Met zijn stijlvolle design combineert de Easysteam het installatiegemak met een innovatieve stoomgenerator en Effegibi touch-bediening om uw eigen Hamam-stoombad thuis te creëren.

Zoals met alle Effebibi stoomcabines beschikt de Easysteam ook over een container die aan de zijkant is geplaatst, om essentiële oliën vast te houden voor een rijke aromatherapie-ervaring.

effegibi aquasteam stoomgenerator

TOUCH & STEAM

Het Effegibi Easysteam-systeem is een interne wandgemonteerde stoomgenerator allemaal ingebouwd in de bovenkast. Met het bedieningspaneel op het aanraakscherm kunt u variabele verwarming en kleurwissellicht regelen, waardoor de douchekamer een eigen bron van omgevingslicht wordt.

Het gebogen glazen paneel met verlichte pictogrammen voor de stoomgenerator bevindt zich in de behuizing die in de muur is geplaatst.

 

effegibi touch steam stoomgenerator voor stoomcabine

DEUREN MET INGEBOUWDE STOOMGENERATOR

OMNIASTEAM TOUCH DEUREN

De Effegibi Omniasteam touch deuren een eigentijdse kijk op het Turkse bad, met geavanceerde technologieën die dit oude ritueel respecteren.

Maak uw douche compleet met een Omniasteam Touch-deur.

Een kolom ingebouwd in het frame omsluit de stoomgenerator en al zijn functies om uw persoonlijke Hamam-huis te creëren.

effegibi omnia steam touch deuren met ingebouwde stoomgenerator

De collectie van Effegibi is zeer uitgebreid en leent zich voor vele ruimtes zowel thuis alsook in commerciële settings.

Onze expertise passen wij toe in gericht advies, van het ontwerp tot het 3d-visualiseren van uw project, rekening houdend met uw wensen, stijlkenmerken en de technische mogelijkheden voor een thuis spa. Wij zijn omringd door een vast bouwteam van vakmensen die uw wellness thuis compleet kunnen realiseren. Van eenvoudige installaties tot complete verbouwingen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl