exclusieve italiaanse boekenkasten van rimadesio

Het Italiaanse high-end merk Rimadesio is toonaangevend en trendsetting in het ontwerp en de fabricage van architectonische interieuroplossingen waaronder luxe boekenkastsystemen

Een collectie moderne en verfijnde op maat gemaakte serie aan boekenkasten, uitgevoerd in glas, gefineerd hout en aluminium.
De kastsystemen van Rimadesio zijn vrijwel geheel naar eigen inzicht samen te stellen. Een grote keuze aan kleuren en afwerking van het glas uit de ecolorsystem kleurenrange.

Voor meer (bouwkundig) advies of DWG-tekeningen kunt u ons bij voorkeur mailen info@noctum.nl of bel 010 2233820

Rimadesio Zenit is het design inloopkastensysteem door Rimadesio bedacht voor vrijwel elk gebied van de woning. Zenit wordt gekenmerkt door haar bijzondere ontwerpprincipes.

Minimalistisch vormgegeven.

Rimadesio Wind boekenkast met als uitgangspunt aluminium welke de mogelijkheid biedt nieuwe vormen te creeeren met minimale diktes, zelfs in grote composities. De Wind boekenkast van Rimadesio is het schoolvoorbeeld van een modern modulair systeem. De focus van dit ontwerp wordt vertegenwoordigd door de combinatie van geëxtrudeerde planken en spuitgegoten staanders.

Rimadesio Cover is een systeem van glazen draaideuren welke toegepast kan worden bij inloopkasten of, eventueel, nissen te transformeren in wandkasten.

Cover is leverbaar met eigen interne uitrusting welke geen wandmontage behoeft;  een rechtstreekse toepassing in de dragende structuur van de deuren.

De interne inrichting omvat grondunits, legplanken, kleerhangerstangen en ladeblokken.

Rimadesio Cover. Vrijstaand modulair kastensysteem uitgevoerd in glas, aluminium en optioneel lederen accessoires ten behoeve van de inrichting.

Geheel op maat zijn deze modulaire units toe te passen in iedere particuliere of zakelijke architectonische situatie.

Rimadesio Opus is een modulair kastensysteem gebaseerd op de vrije samenstelling van vierkante en rechthoekige modulaire elementen.
Een conceptuele eenvoud die de uitzonderlijke veelzijdigheid bij het ontwerpen, met de mogelijkheid van het uitvoeren van zelfs zeer grote composities, in alle veiligheid garandeert

Luxe glazen vitrinekasten

Voor de luxe inkoopkast of kleedkamer biedt Rimadesio naast de walk-in closets en (vrijstaande) garderobekasten ook nog de mooie display kastsystemen aan. Deze kunnen vrij in de ruimte staan voor het opbergen of juist uit het oog houden van de persoonlijke accessoires. 
Kasten uitgevoerd met glazen, lederen of walnotenhout lades en een glazen vitrine. 

vrijstaande transparant glazen vitrinekast met zwevende ladeblokken en glazen legplanken op maat rimadesio cover
Dolmen glazen displaykast of vitrinekast
italiaanse zwevende vitrinekast rimadesio self bold
Self Bold zwevende vtirinekast

Rimadesio inloopkasten prijs

De prijs van de inloopkasten is afhankelijk van een aantal variabelen.
Vanzelfsprekend de afmeting maar ook de keuze van het type afwerking materiaal en de kastindeling  van invloed op de prijs.
U kunt ons geheel vrijblijvend contacten voor een offerte op maat.

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst kunt u een mail sturen  naar info@noctum.nl of bel  010-2233820. 
Wij werken door geheel Europa. 

Voor CAD-DWG-tekeningen kunt u ons eveneens mailen.

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.

Contact

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.