Rimadesio, een icoon van Italiaans interieurdesign, staat bekend om zijn hoogwaardige en stijlvolle boekenkastsystemen.

Hun ontwerpen ademen minimalisme en moderniteit, gekenmerkt door strakke lijnen en een verfijnde esthetiek die perfect past bij liefhebbers van Italiaans design. De boekenkastsystemen van Rimadesio zijn modulair en volledig aanpasbaar, vervaardigd uit duurzame materialen zoals aluminium, glas en hout, waardoor ze niet alleen mooi maar ook functioneel zijn.

Met innovatieve oplossingen zoals verstelbare planken, geïntegreerde verlichting en verborgen compartimenten, biedt Rimadesio een perfecte combinatie van elegantie en gebruiksgemak. Bovendien hecht het merk veel waarde aan eco-duurzaamheid, wat hun producten zowel stijlvol als milieuvriendelijk maakt.

Ontdek de veelzijdigheid van populaire systemen zoals Zenit en Opus en verrijk uw interieur met de tijdloze klasse en verfijning van Rimadesio.

Rimadesio Zenit is het design inloopkastensysteem door Rimadesio bedacht voor vrijwel elk gebied van de woning. Zenit wordt gekenmerkt door haar bijzondere ontwerpprincipes.

Minimalistisch vormgegeven.

Rimadesio Wind boekenkast met als uitgangspunt aluminium welke de mogelijkheid biedt nieuwe vormen te creeeren met minimale diktes, zelfs in grote composities. De Wind boekenkast van Rimadesio is het schoolvoorbeeld van een modern modulair systeem. De focus van dit ontwerp wordt vertegenwoordigd door de combinatie van geëxtrudeerde planken en spuitgegoten staanders.

Het Rimadesio Cover systeem biedt een stijlvolle en veelzijdige oplossing voor zowel vitrinekasten als boekenkasten.

Dit modulaire systeem combineert elegant design met hoogwaardige materialen, zoals glas en aluminium, en is volledig aanpasbaar aan uw behoeften.

Met zijn strakke lijnen en moderne esthetiek voegt het Cover systeem een vleugje Italiaanse luxe toe aan elk interieur, terwijl het tevens optimale functionaliteit en opbergruimte biedt.

Rimadesio Cover. Vrijstaand modulair kastensysteem uitgevoerd in glas, aluminium en optioneel lederen accessoires ten behoeve van de inrichting.

Geheel op maat zijn deze modulaire units toe te passen in iedere particuliere of zakelijke architectonische situatie.

Met zijn minimalistische lijnen en hoogwaardige materialen, zoals aluminium en glas, past de Rimadesio Opus kast perfect in elke eigentijdse interieurstijl.

Deze modulaire kast is uiterst flexibel en kan volledig worden aangepast aan uw specifieke wensen, waardoor het een ideale keuze is voor het stijlvol organiseren en presenteren van boeken, kunstvoorwerpen, en andere waardevolle bezittingen

De vitrinekasten van Rimadesio bieden een verfijnde manier om uw waardevolle bezittingen te presenteren, met subtiele verlichting die de inhoud op een stijlvolle manier benadrukt. De dressoirs combineren esthetiek met gebruiksgemak door verschillende afwerkingen, ruime opberglades en verstelbare planken, waardoor ze perfect passen in diverse interieurstijlen.

Dankzij innovatieve technologieën zoals soft-close mechanismen en geïntegreerde LED-verlichting zijn deze meubelstukken uiterst functioneel. Bovendien zet Rimadesio zich in voor duurzaamheid door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. Ontdek hoe de vitrinekasten en dressoirs van Rimadesio de perfecte combinatie van Italiaanse luxe en praktisch design in uw interieur kunnen brengen.

vrijstaande transparant glazen vitrinekast met zwevende ladeblokken en glazen legplanken op maat rimadesio cover
Dolmen glazen displaykast of vitrinekast
italiaanse zwevende vitrinekast rimadesio self bold
Self Bold zwevende vtirinekast

De prijs van de boekenkastsystemen is afhankelijk van een aantal variabelen.
Vanzelfsprekend de afmeting maar ook de keuze van het type afwerking materiaal en de kastindeling  van invloed op de prijs.
U kunt ons geheel vrijblijvend contacten voor een offerte op maat. 

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl