Contemporary elegance

EFFE yoku sauna

luxe finse sauna in walnotenhout japanse look effegibi yoku

Effegibi modulaire sauna YOKU

High-end Italiaanse sauna met Japanse invloeden 

De Yoku design sauna van Effegibi is uitvoerbaar in verschillende stijlen. Voor een klassiek interieur of bijvoorbeeld juist een interieur met een industriële uitstraling. Arrchitectuur en interieur design zijn harmonieus geïntegreerd.

Deze Japans ogende sauna volgt de ‘ bodylove ‘, die voor het eerst werd getoond tijdens ICFF 2017, en blijft het gebied van sauna’s verder transformeren in ontwerpen die perfect welzijn bieden voor hedendaagse woonomgevingen.
Het modulaire ontwerp zorgt ervoor dat de spa-ruimte kan worden aangepast per klant en per ruimte voor een optimale prestatie van de functionele wensen.
De effegibi ‘yoku’ details vormen een natuurlijke esthetiek die betrekking heeft op de buitenruimte, zelfs wanneer de sauna geplaatst wordt in de binnenruimte.
De structuur, evenals de innovatieve elementen, zijn allemaal gemaakt van organische materialen om het ontwerp extra karakter te bieden,
De eenvoudig te installeren Finse sauna maakt een zeer speciale, op maat gemaakte voorziening binnen woningen mogelijk.

moderne design japanse sauna op maat in notenhout effegibi yoku_

Effegibi Yoku

Hout uitvoert in notenhout

italiaanse design sauna op maat in espenhout effegibi yoku

Effegibi Yoku

Afwerking in Amerikaans populierenhout (aspen)

Dankzij drie verschillende designs in drie verschillende houtsoorten voldoet de sauna aan alle esthetische behoeften. De heater is ingebouwd in de onderste bank, waardoor een overzichtelijk, lineair effect ontstaat.

De naam komt van een bepaalde tak van de Japanse natuurgeneeskunde die gebaseerd is op de gunstige effecten van contact met planten en de bosatmosfeer.

design-sauna-notenhout-op-maat-effegibi-yoku
luxe-japanse-sauna-design-effegibi-yoku

De verwarmer is ingebouwd in de laagste bank en geeft zo een overzichtelijk lineair effect. Het grote glazen paneel aan de voorzijde heeft verticale elementen in natuurlijk hout aan de buitenkant, waardoor de ruimte binnen meer privé is en voorzien is van rekken die open staan ​​voor de externe omgeving. YOKU is verkrijgbaar in drie verschillende houtsoorten: warmtebehandelde espen, warmtebehandeld massief hout en Canaletto walnoot in de maten 230 x 200 cm, 202 x 180 cm, 174 x 170 cm en 174 x 132 cm.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Effegibi

Air

Effegibi

Idea IR

Effegibi

One

Effegibi

Yoku

Effegibi

Auki

Effegibi

Idea

Effegibi

Sky

Effegibi

Bodylove S

Effegibi

Logica S

Effegibi

Sky Corner
Contact

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.