Het Italiaanse high-end merk Rimadesio is toonaangevend en trendsetting in het ontwerp en de fabricage van architectonische interieuroplossingen waaronder luxe inloopkasten en bijbehorende schuifdeuren

De moderne inloopkasten van Rimadesio fuseert architectuur en modulariteit van de systemen. De meest persoonlijke  privéruimte van het huis wordt ontworpen met de meest innovatieve en stilistische invulling van de moderne inloopkleedruimte. Drie complementaire systemen, met de gemeenschappelijke deler de veelzijdigheid en de grote mogelijkheid in maatwerk. Combinaties van glas, leder, stof, aluminium en houten panelen.

Voor meer (bouwkundig) advies of DWG-tekeningen kunt u ons bij voorkeur mailen info@noctum.nl of bel 010 2233820

Rimadesio Zenit is het design inloopkastensysteem door Rimadesio bedacht voor vrijwel elk gebied van de woning. Zenit wordt gekenmerkt door haar bijzondere ontwerpprincipes.

Een uitzonderlijk veelzijdig systeem dat u verlicht van de beperkingen van “box-achtige” eenheden en van alle functionele beperkingen: elk element kan vrij worden gepositioneerd in het gewenste aantal en op de gewenste hoogte.

Dress Bold biedt twee esthetische opties: met zichtbare staanders of met wandpanelen, verkrijgbaar in gelakt glas, spiegel, hout of diverse luxe stoffen.

De accessoires, bestaande uit: kledingstangen, broekrekken, ladesystemen etc, kunnen vrij rechtop langs de wand geplaatst worden middels het gepatenteerde systeem van Rimadesio, welke ervoor zorgt dat gaten in wanden vermeden worden.

Rimadesio Cover is een systeem van glazen draaideuren welke toegepast kan worden bij inloopkasten of, eventueel, nissen te transformeren in wandkasten.

Cover is leverbaar met eigen interne uitrusting welke geen wandmontage behoeft;  een rechtstreekse toepassing in de dragende structuur van de deuren.

De interne inrichting omvat grondunits, legplanken, kleerhangerstangen en ladeblokken.

Een plek gewijd aan de zelfverzorgin, ontworpen om kostbare voorwerpen, cosmetica en geurende items te bewaren: Vanity is ontworpen om perfect te integreren met de Rimadesio inloop- en opbergsystemen dankzij het ontwerp dat altijd op maat wordt gemaakt in hoogte en diepte.

Rimadesio Cover. Vrijstaand modulair kastensysteem uitgevoerd in glas, aluminium en optioneel lederen accessoires ten behoeve van de inrichting.

Geheel op maat zijn deze modulaire units toe te passen in iedere particuliere of zakelijke architectonische situatie.

Een innovatieve garderobe-oplossing, altijd op maat gemaakt en ontworpen om perfect te integreren in de vrijstaande versie met draaideuren. Verkrijgbaar in lineaire, hoek- en C-vormige composities, het garandeert de maximale mate van maatwerk dankzij het brede scala aan apparatuur in het Cover-systeem.

De gedetailleerde en hoogwaardige afwerking van de panelen, en de binnenkant van de deuren, maakt deze exclusieve vrijstaande garderobekast ook een ideaal systeem voor niche-oplossingen, compleet met geïntegreerde passage naar een andere ruimte, zoals de inloopkast of badkamer.
Geïntegreerd makeup-meubel.

De inloopkast wordt een kamer in gelakt glas, synthetisch leer of stof, waar uiterst dunne en rigoureuze geometrische horizontale elementen worden geplaatst.

Het hebben van kleding en dit ook nog eens op een nette manier organiseren blijft een uitdaging.
Een mooie oplossing hiervoor is een extra kamer, bij voorkeur dicht bij de slaapkamer, die je in een inloopkast kunt veranderen.
Tegenwoordig wordt door de aangepaste en gepersonaliseerde aanvraag de inloopkast steeds groter en groter. Ze zijn geen donkere kleine kamers met deur, ze kunnen echt ruim en prachtig zijn.
De inloopkast biedt alle ruimte om kleding, schoenen en accessoires op te slaan en overzichtelijk te organiseren. En terwijl je erin bent, kun je ook de inloopkast in al zijn stijlvolle beleving zien.

Maak van je inloopkast je eigen high-end boutique !

luxe display kasten

Voor de luxe inkoopkast of kleedkamer biedt Rimadesio naast de walk-in closets en (vrijstaande) garderobekasten ook nog de mooie display kastsystemen aan. Deze kunnen vrij in de ruimte staan voor het opbergen of juist uit het oog houden van de persoonlijke accessoires. 
Kasten uitgevoerd met glazen, lederen of walnotenhout lades en een glazen vitrine. 

luxe displaykast voor inloopkast of kledingruimte op maat rimadesio dolmen
Dolmen glazen displaykast of vitrinekast
exclusieve secretaire in hout en leder uitvoering met lades en een glazen achterplaat rimadesio self bold
Rimadesio Self Bold secretaire
Alambra displaykast in glas met notenhout en leder
rimadesio-altair-luxe-displaykast-voor-luxe-kleedruimte-of-inloopkast-italiaans-design-noctum-rimadesioprojectdealer-rotterdam
Ailtair display kast

Rimadesio inloopkasten prijs

De prijs van de inloopkasten is afhankelijk van een aantal variabelen.
Vanzelfsprekend de afmeting maar ook de keuze van het type afwerking materiaal en de kastindeling  van invloed op de prijs.
U kunt ons geheel vrijblijvend contacten voor een offerte op maat.

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst kunt u een mail sturen  naar info@noctum.nl of bel  010-2233820. 
Wij werken door geheel Europa en ver daarbuiten. 

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl