Rimadesio EXCLUSIEVE INLOOPKASTEN OP MAAT

Het Italiaanse high-end merk Rimadesio is toonaangevend en trendsetting in het ontwerp en de fabricage van architectonische interieuroplossingen waaronder luxe inloopkasten en bijbehorende schuifdeuren

De moderne inloopkasten van Rimadesio fuseert architectuur en modulariteit van de systemen. De meest persoonlijke  privéruimte van het huis wordt ontworpen met de meest innovatieve en stilistische invulling van de moderne inloopkleedruimte. Drie complementaire systemen, met de gemeenschappelijke deler de veelzijdigheid en de grote mogelijkheid in maatwerk. Combinaties van glas, leder, stof, aluminium en houten panelen.

Voor meer (bouwkundig) advies of DWG-tekeningen kunt u ons bij voorkeur mailen info@noctum.nl of bel 010 2233820

Rimadesio Zenit is het design inloopkastensysteem door Rimadesio bedacht voor vrijwel elk gebied van de woning. Zenit wordt gekenmerkt door haar bijzondere ontwerpprincipes.

Een uitzonderlijk veelzijdig systeem dat u verlicht van de beperkingen van “box-achtige” eenheden en van alle functionele beperkingen: elk element kan vrij worden gepositioneerd in het gewenste aantal en op de gewenste hoogte.

Dress Bold biedt twee esthetische opties: met zichtbare staanders of met wandpanelen, verkrijgbaar in gelakt glas, spiegel, hout of diverse luxe stoffen.

De accessoires, bestaande uit: kledingstangen, broekrekken, ladesystemen etc, kunnen vrij rechtop langs de wand geplaatst worden middels het gepatenteerde systeem van Rimadesio, welke ervoor zorgt dat gaten in wanden vermeden worden.

Met Abacus behoudt Rimadesio haar innovatieve ontwikkelingsdrang: de inloopkast wordt een kamer van gelakt glas waarbij slanke en geometrische horizontale elementen zijn geplaatst.
Een ontwerp dat in staat is om eenheid tussen functionaliteit en sfeer te creëren mede vanuit het oogpunt van de verlichtingsinstallatie dankzij de ingebouwde verlichting op het bovenste gedeelte van de wandpanelen, gecombineerd met LED-verlichting op de planken.

Rimadesio Cover is een systeem van glazen draaideuren welke toegepast kan worden bij inloopkasten of, eventueel, nissen te transformeren in wandkasten.

Cover is leverbaar met eigen interne uitrusting welke geen wandmontage behoeft;  een rechtstreekse toepassing in de dragende structuur van de deuren.

De interne inrichting omvat grondunits, legplanken, kleerhangerstangen en ladeblokken.

Rimadesio Cover. Vrijstaand modulair kastensysteem uitgevoerd in glas, aluminium en optioneel lederen accessoires ten behoeve van de inrichting.

Geheel op maat zijn deze modulaire units toe te passen in iedere particuliere of zakelijke architectonische situatie.

Het hebben van kleding en dit ook nog eens op een nette manier organiseren blijft een uitdaging.
Een mooie oplossing hiervoor is een extra kamer, bij voorkeur dicht bij de slaapkamer, die je in een inloopkast kunt veranderen.

Tegenwoordig wordt door de aangepaste en gepersonaliseerde aanvraag de inloopkast steeds groter en groter. Ze zijn geen donkere kleine kamers met deur, ze kunnen echt ruim en prachtig zijn.

De inloopkast biedt alle ruimte om kleding, schoenen en accessoires op te slaan en overzichtelijk te organiseren. En terwijl je erin bent, kun je ook de inloopkast in al zijn stijlvolle beleving zien.

Maak van je inloopkast je eigen high-end boutique !

Luxe displaykasten

Voor de luxe inkoopkast of kleedkamer biedt Rimadesio naast de walk-in closets en (vrijstaande) garderobekasten ook nog de mooie display kastsystemen aan. Deze kunnen vrij in de ruimte staan voor het opbergen of juist uit het oog houden van de persoonlijke accessoires. 
Kasten uitgevoerd met glazen, lederen of walnotenhout lades en een glazen vitrine. 

luxe displaykast voor inloopkast of kledingruimte op maat rimadesio dolmen
Dolmen glazen displaykast of vitrinekast
Alambra displaykast in glas met notenhout en leder

Rimadesio inloopkasten prijs

De prijs van de inloopkasten is afhankelijk van een aantal variabelen.
Vanzelfsprekend de afmeting maar ook de keuze van het type afwerking materiaal en de kastindeling  van invloed op de prijs.
U kunt ons geheel vrijblijvend contacten voor een offerte op maat.

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst kunt u een mail sturen  naar info@noctum.nl of bel  010-2233820. 
Wij werken door geheel Europa. 

Voor CAD-DWG-tekeningen kunt u ons eveneens mailen.

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.

Contact.

Noctum is een studio voor exclusief hedendaags Italiaans interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer met ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten.
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
MON-FRI 10:00 - 18:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.