piece of art

EDRA boa

Bekleed met speciaal fluweel, straalt de EDRA Boa-sofa elegantie en luxe uit, waardoor het een opvallende toevoeging is aan elk interieur. De sofa is ontworpen om meerdere personen comfortabel te kunnen herbergen, waarbij verschillende zithoudingen mogelijk zijn, van formeel zitten tot liggen en opkrullen. Dankzij de hoogwaardige materialen en het doordachte ontwerp, biedt de Boa-sofa een unieke zitervaring die ontspanning en stijl combineert.
Edra Boa

BOA Sofa van Edra: Kunst en Comfort 

De Boa-sofa, ontworpen door de gerenommeerde Braziliaanse broers Fernando en Humberto Campana, is een uniek en luxe meubelstuk dat opvalt door zijn innovatieve en artistieke ontwerp. Deze sofa, geproduceerd door het Italiaanse merk Edra, is opgebouwd uit ongeveer 120 meter buisvormig materiaal gevuld met flexibele polyurethaansnippers en ganzenveren, bekleed met luxueus fluweel. De Boa-sofa biedt ultiem comfort en veelzijdigheid in zithoudingen, waardoor het een perfecte aanvulling is op elke moderne woonkamer.

Edra Cipria bank prijs

Vanwege het brede scala aan opties is het helaas niet mogelijk om de prijzen op onze website te vermelden.

U kunt contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder met prijsinformatie en overig advies. 

Levertijden Edra

Voor de levertijden van de Cipria dient u uit te gaan van 10-12 werkweken af fabriek.
Onze projecten kennen geen grenzen, wij leveren wereldwijd. 

Ontwerp en Materialen

Inspriratie

De Campana broers zijn bekend om hun innovatieve benadering van design, waarbij ze vaak alledaagse materialen op onverwachte manieren gebruiken. Voor de Boa sofa hebben ze een concept gecreëerd dat zowel visueel aantrekkelijk als  comfortabel is.
Het ontwerp weerspiegelt hun Braziliaanse roots en creatieve filosofie, waarbij het dagelijks leven en de natuurlijke omgeving als inspiratiebronnen dienen.

Structuurloos Ontwerp

De Boa sofa heeft geen traditionele interne structuur. Dit betekent dat de sofa zich aanpast aan de vorm van het lichaam van de gebruiker, wat resulteert in een zeer persoonlijke en comfortabele zitervaring​. 

Deze flexibiliteit maakt de sofa geschikt voor diverse zit- en ligposities, waardoor gebruikers kunnen zitten, liggen of zich kunnen opkrullen in de meest comfortabele houding.

Materialen

De keuze van materialen voor de Boa sofa is zorgvuldig overwogen om zowel comfort als duurzaamheid te bieden.

Buisvormig Materiaal

De sofa bestaat uit ongeveer 120 meter buisvormig materiaal, gevuld met een combinatie van polyurethaansnippers en ganzenveren. Deze materialen zijn gekozen vanwege hun flexibiliteit, ademend vermogen en duurzaamheid​ 

Het buisvormige ontwerp draagt bij aan de unieke vorm en structuur van de sofa, waardoor deze zich aanpast aan de contouren van het lichaam.

Bekleding

De Boa sofa is bekleed met hoogwaardig fluweel, een stof die bekend staat om zijn luxueuze uitstraling en zachte textuur. Fluweel geeft de sofa een bijzondere glans en is beschikbaar in verschillende kleuren, wat bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht​.

De keuze voor fluweel is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel, omdat het duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is.

Lees meer

Eigenschappen en comfort

De Edra Boa sofa is ontworpen met zowel esthetiek als functionaliteit in gedachten. Deze sofa biedt een unieke combinatie van comfort en veelzijdigheid, wat het een ideale keuze maakt voor verschillende woonruimtes.

Veelzijdige Zitopties

De Boa sofa is ontworpen zonder vaste structuur, wat betekent dat gebruikers op verschillende manieren kunnen zitten, liggen of zich kunnen opkrullen. Dit ontwerp maakt het mogelijk om gemakkelijk te schakelen tussen formele en informele zithoudingen, afhankelijk van de situatie en voorkeur.

Ultiem Comfort

  • Zachte Vulling: De sofa is gevuld met een mix van polyurethaanschuim van verschillende dichtheden en een laag ganzenveren. Deze combinatie zorgt voor een perfecte balans tussen stevigheid en zachtheid, wat essentieel is voor langdurig comfort​.
  • Ademend Materiaal: Het gebruik van ademende polyurethaansnippers zorgt ervoor dat de sofa koel blijft en niet oververhit raakt, zelfs bij langdurig gebruik

Ruime Zithoek

  • Grote Afmetingen: Met ruime afmetingen biedt de Boa sofa plaats aan meerdere personen tegelijkertijd. Dit maakt het een ideale keuze voor gezelschappen en families die graag samen ontspannen​. 
  • Flexibiliteit: Dankzij het structuurloze ontwerp past de sofa zich aan de contouren van het lichaam aan, wat zorgt voor een persoonlijke en comfortabele zitervaring voor elke gebruiker.
Lees meer

AFMETINGEN EN SPECIFICATIES

De Edra Boa sofa is een indrukwekkend meubelstuk dat niet alleen opvalt door zijn ontwerp, maar ook door zijn royale afmetingen en hoogwaardige specificaties.

 De vierzitsversie van de Boa sofa heeft een breedte van 300 cm, een diepte van 160 cm, en een hoogte van 65 cm. Deze royale afmetingen maken het ideaal voor grotere woonkamers en bieden voldoende ruimte voor meerdere personen om comfortabel te zitten of liggen​.

 De vijfzitsversie is nog ruimer, met een breedte van 355 cm, een diepte van 190 cm, en dezelfde hoogte van 65 cm. Deze extra ruimte maakt het een perfecte keuze voor gezelschappen en families die graag samen ontspannen​.

Esthetiek

De Boa sofa is ontworpen om een visueel opvallend element te zijn in elke ruimte. De combinatie van de omhullende vorm en het luxueuze fluweel creëert een fusie van texturen en kleuren die de aandacht trekken en een gevoel van luxe en verfijning toevoegen aan het interieur. Dit maakt de sofa niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een statement piece dat een ruimte naar een hoger niveau tilt​

Handgemaakt Vakmanschap

Elke Boa sofa wordt met de hand vervaardigd door vier ambachtslieden die in perfecte synchronisatie werken. Dit proces duurt meer dan een week, wat de exclusiviteit en kwaliteit van elke sofa garandeert. De combinatie van traditionele handwerkvaardigheden en moderne technologieën zorgt voor een product van uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid​

Merk en Kwaliteit

Edra staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Het Italiaanse merk werkt samen met vooraanstaande ontwerpers om meubelstukken te creëren die zowel esthetisch als functioneel uitblinken. Edra combineert traditioneel vakmanschap met moderne productietechnieken om meubelstukken van de hoogste kwaliteit te produceren. De Boa Sofa  is geen uitzondering en is gebouwd om lang mee te gaan, met behoud van zijn esthetische en functionele kwaliteiten.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Wij helpen u bij het realiseren van uw ideale interieur.

get inspired

EDRA BOA PROJECTEN

Photographer Mattia Aquila

GERELATEERDE PRODUCTEN

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl