luxe Japanse schuifdeur met verticale profielen

rimadesio sail

rimadesio-sail-schuifdeur-rotterdam-japanse-schuifdeur-design-hout

Sail schuifdeuren

Structuur 711 licht eikenfineer, glas 00 transparant

De Sail schuifdeur van het Italiaanse merk Rimadesio is een toonbeeld van verfijning en functionaliteit.

Ontworpen voor een publiek dat houdt van exclusief Italiaans design. Deze deur combineert de esthetiek van traditionele Japanse architectuur met moderne materialen en technologieën, wat resulteert in een uniek en elegant product dat perfect past in een eigentijds interieur.

Voor CAD-DWG tekeningen kunt u ons  mailen info@noctum.nl

BEZOEK ONZE STUDIO

Ontdek de veelzijdigheid van de Rimadesio collectie. U bent van harte welkom in onze studio in Rotterdam voor een persoonlijk gesprek en ervaar de kwaliteit en het design van dichtbij.

design kamerhoge hoekopstelling schuifdeur met notenhout verticale latjes en glazen zijpanelen voor slaapkamer rimadesio sail

Rimadesio Sail schuifdeur prijs

Vanwege het brede scala aan opties is het helaas niet mogelijk om de prijzen op onze website te vermelden.

U kunt contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder met prijsinformatie en overig advies. 

Levertijden Rimadesio

Voor de levertijden van de Sail schuifdeur dient u uit te gaan van 9-10 werkweken af fabriek.
 Onze projecten kennen geen grenzen, wij leveren wereldwijd. 

Ontwerp en Esthetiek

De Sail schuifdeur is geïnspireerd door de minimalistische en serene uitstraling van Japanse Shoji-deuren. Deze invloed is zichtbaar in het slanke profiel en de symmetrische patronen die de deur een luchtige, lichte uitstraling geven. De strakke lijnen en subtiele details zorgen ervoor dat de Sail schuifdeur een ingetogen, maar toch opvallend element in elke ruimte is.

design-japanse-schuifdeuren-rimadesio-sail-rimadesio-rotterdam

Detail panelen

Hoekopstelling 

schuifdeuren-met-hoek-rimadesio-sail-luxe-interieurs-rotterdam-noctum

Detail paneel

Inbouwrail met covering profiel in kleur van plafond.

Technische Specificaties

Materialen en Constructie

De Sail schuifdeur is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die duurzaamheid en esthetiek combineren. Het frame is gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat niet alleen voor een moderne en elegante uitstraling zorgt, maar ook robuust en bestand tegen slijtage is. De panelen van de deur zijn beschikbaar in verschillende materialen, waaronder gehard glas, gelakt glas en houtfineer, waardoor klanten kunnen kiezen voor een afwerking die perfect aansluit bij hun interieur.

Schuifsysteem

Het schuifsysteem van de Sail deur is een technologisch hoogstandje. Rimadesio heeft een innovatief railsysteem ontwikkeld dat zorgt voor een soepele, stille en moeiteloze werking. De rails zijn discreet geïntegreerd in het ontwerp, wat bijdraagt aan de strakke en minimalistische uitstraling van de deur. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om de deuren zowel in de wand te laten verdwijnen als voor de wand te laten schuiven, afhankelijk van de ruimte en persoonlijke voorkeuren.

design japanse schuifdeuren hout en glas rimadesio

Sail schuifdeuren

Structuur 19 eikenfineer, glas 63 grigio transparant, greep 14 bruin

Afwerkingen

Rimadesio biedt een breed scala aan afwerkingen voor de Sail schuifdeur, waardoor deze volledig kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Het geanodiseerde aluminium frame is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals zwart, brons en zilver.
De glazen panelen kunnen worden uitgevoerd in transparant, mat of gelakt glas, terwijl de houtfineeropties variëren van licht eiken tot donker walnoot. Deze variëteit in afwerkingen maakt de Sail deur geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs.

design Japanse schuifdeuren met houten verticale profielen rimadesio sail

Detail panelen

Structuur en greep in 15 notenfineer, glas 63 grigio transparant

Detail paneel

Structuur en greep in 15 notenfineer, glas 63 grigio transparant

Functionaliteit en Gebruiksgemak

Aanpasbaarheid en Flexibiliteit

Een van de belangrijkste kenmerken van de Sail schuifdeur is de aanpasbaarheid. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om de deur te configureren als tweezits- of driezitsdeur, of als een grote schuivende wand. Deze flexibiliteit maakt de Sail ideaal voor verschillende toepassingen, van het scheiden van woon- en werkruimtes tot het creëren van privacy in open lofts.

Comfort en Ergonomie

De Sail schuifdeur biedt niet alleen esthetische voordelen, maar ook praktisch comfort. Dankzij de grote vormbare smart cushions en de zittingen met Gellyfoam® en veren vulling, biedt de Sail een ongeëvenaard niveau van comfort. De deur kan met een lichte druk worden geopend en gesloten, wat zorgt voor een soepele en moeiteloze bediening.

rimadesio-rotterdam-sail-japanse-schuifdeuren-exclusief-italiaans-design

Sail schuifdeuren en vaste panelen

Structuur en greep in 15 notenfineer, glas 63 grigio transparant

De sail iets voor uw ruimte

De Sail schuifdeur van Rimadesio is een perfect voorbeeld van hoe traditioneel design en moderne technologie kunnen worden gecombineerd om een product te creëren dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Voor liefhebbers van exclusief Italiaans design biedt de Sail deur een unieke kans om een stukje verfijnde elegantie en innovatie in huis te halen. Met zijn diverse afwerkingsopties, hoogwaardige materialen en geavanceerde schuifsysteem, is de Sail schuifdeur een investering in kwaliteit en stijl die elke ruimte zal verrijken en transformeren.

high-end-rimadesio-schuifdeuren-sail-notenhout-nederland-studio-rotterdam-noctum
luxe-japanse-schuifdeuren-rimadesio-sail-rotterdam-mat-latten-noctum

gecombineerde schuifdeuren

Rimadesio’s collectie schuifdeuren is ontworpen met een sterke focus op modulariteit en compatibiliteit. Dit betekent dat de Sail schuifdeur moeiteloos kan worden gecombineerd met andere modellen, zoals de Velaria, Graphis en Stripe schuifdeuren. Elk van deze modellen heeft zijn eigen unieke kenmerken en esthetiek, maar ze delen dezelfde kernprincipes van hoogwaardige materialen, strak design en innovatieve technologie. Deze gemeenschappelijke basis maakt het mogelijk om verschillende deuren binnen één ruimte te gebruiken zonder visuele of functionele breuken.

Naast de esthetische mogelijkheden, zorgen de gedeelde technische specificaties en hoogwaardige materialen ervoor dat alle Rimadesio deuren naadloos op elkaar aansluiten. De gebruiksvriendelijke schuifsystemen, geanodiseerde aluminium frames en hoogwaardige glazen panelen zorgen ervoor dat elke deur niet alleen mooi, maar ook functioneel is. Dit maakt het eenvoudig om verschillende deuren te integreren zonder concessies te doen aan gebruiksgemak of duurzaamheid.

Door de Sail schuifdeur en Sail draaideur in één ruimte te combineren, ontstaat er een esthetische continuïteit die zorgt voor een harmonieuze en samenhangende uitstraling. Of je nu kiest voor een uniforme afwerking of speelt met verschillende materialen en kleuren, de deuren vormen samen een elegant geheel. De strakke lijnen en subtiele details van beide deuren dragen bij aan een serene en verfijnde sfeer in het interieur.

Rimadesio Sail binnendeur

Structuur in eikenfineer

Rimadesio Sail binnendeur

Structuur in eikenfineer

Spazio: een architectonisch systeem van glazen vaste scheidingswanden en geintegreerde deuren op maat, welke toegepast worden als afscheiding in bijvoorbeeld kantoorsettings, maar ook in huiselijke settings.

De glazen wanden zijn zo ontworpen om enerzijds transparantie te bieden en anderzijds een ruimte af te bakenen voor bijvoorbeeld besprekingen, met behoud van een sterk gevoel van eenheid in het algemeen.
Spazio kan toegepast worden voor rechte, hoek- en U-vormige oplossingen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl