finse tradities

EFFE design sauna

luxe-sauna-notenhout-italiaans-design-effegibi-yoku-interieurdesign

Design sauna's

De sauna’s, hammams en complete systemen van Effegibi kunnen worden aangepast aan elke ruimte. Creëer uw eigen persoonlijke spa, op maat gemaakt om optimaal gebruik te maken van elke beschikbare omgeving.

Het Italiaanse design merk Effegibi of EFFE biedt de mooiste sauna’s voor privé-interieurs en professionele wellness omgevingen

Naast zijn technologische kenmerken, de traditionele materialen waaruit het is gemaakt en de voordelen ervan voor ons lichaam, is de sauna vooral een ritueel , een proces van zuivering en ontspanning voor het lichaam dat zelden alleen wordt genoten. Volledig ontworpen en geproduceerd in Italië, met respect voor Noordse tradities, worden de Effegibi- sauna’s ontworpen voor korte dagelijkse verwenbeurten die passen in de tijd en gewoonten van hun gebruikers. Of u nu thuis of in uw favoriete wellnesscentrum bent, de sauna’s van Effegibi staan ​​garant voor topprestaties in combinatie met eenvoudige maar uitnodigende vormen.

Uitstekende technologische prestaties, die erop gericht zijn het verbruik laag te houden en de benodigde ruimte te verminderen, gecombineerd met essentieel ontwerp dat ruimte laat voor de kwaliteit van de materialen en vooral voor de visuele stroom tussen binnen en buiten. De sauna is een plek die perfect past in andere kamers in hetzelfde gebouw. Elk van de saunalijnen van Effegibi, allemaal in verschillende maten en looks, respecteert de principes van dit Scandinavische ritueel en vertaalt het in eigentijdse vormen en maten die op maat kunnen worden gemaakt.

Personaliseer uw sauna met een speciaal soort hout, een unieke stijlvolle afwerkingen die het kenmerk van de geschiedenis dragen. 

Collectie design sauna's van Effegibi

Het essentiële, evenwichtige minimalistische ontwerp van YOKU is ook warm , gastvrij en natuurlijk. De verwarmer is ingebouwd in de laagste bank en geeft zo een overzichtelijk lineair effect.

YOKU is verkrijgbaar in drie verschillende houtsoorten: warmtebehandelde espen, warmtebehandeld massief hout en Canaletto walnoot.

BODY LOVE S

Met BodyLove kunt u eindelijk een luxe droomspa in het comfort van uw eigen huis hebben. Bovendien is BodyLove een veelzijdig stuk met verfijnde esthetiek, dat past bij elke inrichting.

exclusieve sauna thuis op maat effegibi body love
Bodylove sauna hoekmodel
luxe finse sauna voor thuis effegibi bodylove
Interieur bodylove

De energie van water en vuur. Met de Logica Sauna van Effegibi wordt de sauna omgetoverd tot een echt spa-centrum. Het ritueel van de sauna wordt aangevuld met een doucheruimte, nauwkeurig ontworpen om de Finse traditie te respecteren. Droge hitte gevolgd door een verkwikkende straal koud water heeft een verfrissend, verjongend effect op zowel lichaam als geest.

De hele saunaruimte is bekleed met Canadees hemlockhout, het meest gewaardeerde materiaal voor Finse sauna’s. Bevat het ESS – Effegibi-geluidssysteem dat muziek levert vanaf uw eigen apparaat

De buitenkant van de sauna is verkrijgbaar in drie standaardafwerkingen of met gepersonaliseerde kleurenschema’s

effegibi logica design gecombineerde sauna en stoomcabine op maat
Logica S

One S is ontworpen om praktisch en gebruiksvriendelijk te zijn.

De materialen gecombineerd in een exclusief ontwerp zijn ontworpen voor maximale functionaliteit, met een kolom met de touchscreen-bediening voor de sauna.
Het lichtspel dat wordt gecreëerd door de RGB-ledverlichting met kleurentherapie, brengt u naar een andere dimensie, waar vrede de boventoon voert voor een ongeëvenaard gevoel van fysiek en mentaal welzijn.

In lijn met de Effegibi-filosofie zijn alle componenten hightech, maar volledig gebruiksvriendelijk.

moderne prive sauna design op maat effegibi one s
One S

Deze lijn wordt gekenmerkt door een nog groter glasoppervlak.
Het interieur van Sky Corner kan worden verrijkt met chromotherapie en leds onder de bank.  Gemaakt van hoogwaardig Canadees hemlock en hoogrendementsglas van 10 mm.
Een bijzonder groot glasoppervlak: voorwand, deur, plafond en zijwand. Grote veelzijdigheid, ideaal voor uitvoeringen op maat.

luxe badkamer met sauna effegibi skycorner italiaans maatwerk
Skycorner

SKY

Sky condenseert alle innovaties die zijn geïntroduceerd met eerdere producten. Wat Sky zo speciaal maakt, is de bijna totale transparantie: de voorkant en een deel van het plafond zijn in 8 mm gehard glas met lage emissie. Vervaagt de randen tussen binnen en buiten. De deur reikt tot aan het plafond en kan worden versierd met houten panelen.

luxe finse sauna op maat italiaans design effegibi sky
Logica S sauna

AIR

De innovatieve Air-collectie, ontworpen door Talocci Design voor Effegibi, heeft twee specifieke kenmerken die het van het klassieke beeld van de sauna onderscheiden: ten eerste zijn de banken en het platform opgehangen boven de grond, waardoor de sauna op de bestaande vloer kan worden geplaatst en ten tweede staat de kachel in een centrale positie zodat deze het brandpunt van de omgeving wordt, met de banken eromheen gerangschikt, die een eigentijdse inslag geven aan een oud ritueel waarbij de sauna een favoriete ontmoetingsplaats voor de gemeenschap was.

moderne maatwerk finse sauna villabouw effegibi air
Air
luxe maatwerk wellness badkamer italiaans design effegibi air
Air

AUKI, wat in het Fins “open”betekent, is de naam van de nieuwe lijn van sauna’s bedacht door Talocci Ontwerp voor Effegibi. Het essentiële kenmerk is de basis van de traditionele Finse sauna’s, gecombineerd met een modern design en een zeer innovatieve esthetiek en bouw. Volledig vervaardigd uit Canadese Hemlock, zonder knopen. Deze design Finse sauna  heeft een deur en glazen panelen die verticaal langs de gehele voorwand voorzien zijn.

modene_finse_sauna_thuis_op_maat_effegibi_auki
Auki
luxe_finse_sauna_badkamer_op_maat_effegibi_auki
Auki

GERELATEERDE PRODUCTEN

Effegibi

Stoomgeneratoren

Effegibi

Minipool

Effegibi

Spa project
Contact

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.