luxe maatwerk taatsdeuren

DUBBELE DRAAIDEUREN

Taatsdeur in taiga afwerking

Design dubbele taatsdeuren op maat van Rimadesio

De fraai vormgegeven glazen taatsdeuren, ook wel pivotdeuren, van Rimadesio, bieden een innovatie luxueuze maatwerkoplossing.
De exclusieve taatsdeuren van Rimadesio worden vaak toegepast in representatieve, hoogwaardige architectonische projecten alsook de particuliere binnenruimtes.
Voor meer informatie of opvragen CAD/DWG-tekeningen klik hier

Taatsdeur uitgevoerd in taiga 701 en platina aluminum kader 

Taatsdeur uitgevoerd in taiga 701 en platina aluminum kader 

Door het weglaten van het kozijn ervaart men de totaliteit van het glas en de transparantie. Bij een design glazen taatsdeur ligt het draaipunt onder en boven de deur. Deze design taatsdeuren van Rimadesio hebben een zelfsluitende werking en kunnen naar beide zijden worden geopend.

Structuur grafiet en termo tratatto hout. Copyright Noctum

De deuren kunnen uitgevoerd worden in een ‘steel look’ uitvoering, waarbij de deurlijst uitgevoerd is in een van de kleuren uit de Ecolor collectie. 
Het glas van de taatsdeur kan in een matte of glanzende kleur uitgevoerd worden, transparant, geëtst etc.

AIR

De dubbele openslaande taatsdeuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een minimalistisch design. De deuren draaien om hun eigen as en zijn voorzien van een uniek taatsmechanisme, waardoor ze bijna geruisloos openen en sluiten. Bovendien hebben de deuren geen zichtbare scharnieren en creëren ze daardoor een naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes.

Bij Rimadesio geloven we in maatwerk. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om de dubbele openslaande taatsdeuren aan te passen aan hun persoonlijke smaak en behoeften. Zo kunnen de deuren worden gemaakt in verschillende afmetingen en kunnen klanten kiezen uit een breed scala aan afwerkingen, waaronder hout, glas en aluminium.

Beide deuren van Rimadesio zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de specifieke stijl en esthetiek van elke ruimte. Met hun unieke ontwerpen en veelzijdigheid voegen de dubbele radius en air taatsdeuren van Rimadesio een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan elke omgeving.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl