horizontale profielen

rimadesio stripe

rimadesio stripe schuifdeur met horizontale profielen in hout

Stripe schuifdeuren

Structuur en greep in notenhout, glas 63 grigio transparent

De Rimadesio Stripe schuifdeur combineert verfijnd Italiaans design met een subtiele Japanse invloed.

Perfect voor wie op zoek is naar een unieke en stijlvolle oplossing voor hun interieur. Deze schuifdeuren zijn een meesterwerk van minimalistisch design, waarbij strakke lijnen en een subtiele, maar opvallende structuur centraal staan.

Voor CAD-DWG tekeningen kunt u ons  mailen info@noctum.nl

BEZOEK ONZE STUDIO

Ontdek de veelzijdigheid van de Rimadesio collectie. U bent van harte welkom in onze studio in Rotterdam voor een persoonlijk gesprek en ervaar de kwaliteit en het design van dichtbij.

Luxe schuifdeuren met transparant bronskleurig glas en horizontale profielen in notenfineer. Rimadesio stripe Japanse schuifdeuren Noctum Rotterdam

Rimadesio Stripe schuifdeur prijs

Vanwege het brede scala aan opties is het helaas niet mogelijk om de prijzen op onze website te vermelden.

U kunt contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder met prijsinformatie en overig advies. 

Levertijden Rimadesio

Voor de levertijden van Stripe dient u uit te gaan van 9-10 werkweken af fabriek.
 Onze projecten kennen geen grenzen, wij leveren wereldwijd. 

rimadesio stripe schuifdeuren dealer amsterdam

stripe eigenschappen

Minimalistisch Ontwerp

De horizontale aluminium strepen, die over het hele oppervlak van de deur lopen, creëren een ritmisch patroon dat zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is. Deze profielen kunnen worden uitgevoerd in verschillende afwerkingen, waaronder hout, wat zorgt voor een veelzijdige uitstraling die past bij verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Hoogwaardige Materialen

De deuren zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en gehard glas. Het aluminium frame biedt een lichte maar robuuste structuur, terwijl het geharde glas zorgt voor veiligheid en duurzaamheid. Deze combinatie van materialen garandeert niet alleen een lange levensduur, maar ook een luxe uitstraling.

Geavanceerd Schuifsysteem

Het schuifsysteem van de Stripe deuren is een technologisch hoogstandje. Met verborgen rails en een geavanceerd mechanisme zorgt dit systeem voor een soepele en stille werking. Deze technologie zorgt voor gebruiksgemak en draagt bij aan de strakke, minimalistische esthetiek van de deuren.

rimadesio-stripe-schuifdeuren-dealer
rimadesio store Rotterdam stripe schuifdeuren via Noctum projectdealer rimadesio
RIMADESIO STRIPE SCHUIFDEUR IN LICHT EIKENFINEER MET INBOUWRAIL

STRIPE SCHUIFDEUR ALS AFSLUITING VAN INLOOPKAST

Het kiezen voor schuifdeuren bij een inloopkast biedt een combinatie van stijl, functionaliteit en praktische voordelen. Ze maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, voegen een modern esthetisch element toe, en zorgen voor gemakkelijke toegang en onderhoud. Rimadesio’s Stripe schuifdeuren zijn een uitstekend voorbeeld van hoe deze voordelen gecombineerd kunnen worden in een hoogwaardige en aantrekkelijke oplossing voor de Zenit, Abacus en Dress Bold inloopkasten

 

luxe stripe schuifdeuren in zwart gelakt aluminium en transparant glas toegepast voor de zenit inloopkast van rimadesio
rimadesio-stripe-schuifdeuren-hoekopstelling-voor-zenit-inloopkast-noctum-rotterdam
Stripe toegepast bij de Zenit inloopkast
luxe-grote-schuifdeuren-op-maat-rimadesio-stripe

Detail rail

Structuur in zwart, enkel inbouwrail. Afdekprofiel in kleur van plafond

configuratiemogelijkheden

Maatwerk en Aanpassing

Een van de grootste voordelen van de Stripe schuifdeuren is de mogelijkheid tot maatwerk. Rimadesio biedt de deuren aan in verschillende standaardmaten, maar kan ook op maat gemaakte oplossingen leveren die perfect passen bij de specifieke afmetingen en eisen van de ruimte. Of het nu gaat om een brede doorgang of een smalle nis, de Stripe deuren kunnen worden aangepast aan elke situatie.

Enkele configuratieopties zijn:

  • Enkel paneel: Geschikt voor smalle doorgangen of om een enkele ruimte af te sluiten.
  • Dubbel paneel: Ideaal voor bredere doorgangen en biedt een symmetrische uitstraling.
  • Meerdere panelen: Voor zeer brede of muurbrede toepassingen, waarbij meerdere schuifpanelen naast elkaar worden geplaatst.
  • Hoekopstellingen: Deze panelen kunnen in diverse hoeken worden geplaatst, variërend van een scherpe 90 graden hoek tot bredere, meer open hoeken, afhankelijk van de architectonische behoeften van de ruimte.
hoekopstelling-luxe-schuifdeur-noten-latjes-rimadesio-stripe-noctum-rotterdam
rimadesio stripe schuifdeuren op maat gemaakt kamerhoog. Uitgevoerd in noten of bronzo profielen.

Toepassingsmogelijkheden

Woonkamers en Open Ruimtes

De Stripe schuifdeuren zijn ideaal voor het creëren van flexibele woonruimtes. Ze kunnen worden gebruikt om een grote ruimte op te splitsen in kleinere, meer intieme zones zonder het gevoel van openheid en licht te verliezen. De deuren zijn perfect voor gebruik tussen woonkamers en eetkamers of als afscheiding tussen een keuken en een woonruimte.

Kantoren en Werkruimtes

In kantooromgevingen bieden de Stripe schuifdeuren een stijlvolle manier om werkruimtes af te scheiden. Ze kunnen worden gebruikt om vergaderruimtes, individuele kantoren of werkzones te creëren, terwijl ze een professionele en moderne uitstraling behouden.

Slaapkamers en Badkamers

De deuren kunnen ook worden ingezet in residentiële toepassingen zoals slaapkamers en badkamers. Ze bieden een elegante manier om privacy te creëren zonder in te boeten aan stijl. De verschillende glasafwerkingen zorgen voor de juiste balans tussen licht en privacy, afhankelijk van de behoeften van de ruimte.

rimadesio-stripe-schuifdeuren-modern-italiaans-design-

Scheidingswand voor slaapkamer

2012 aluminium greep en structuur in bruin

luxe schuifdeuren met notenhouten horizontale profielen. japanse look a like deur op maat rimadesio stripe verkrijgbaar via noctum rotterdam
Luxe schuifdeuren met transparant bronskleurig glas en horizontale profielen in notenfineer. Rimadesio stripe Japanse schuifdeuren Noctum Rotterdam

combinatie schuifdeur met draaideur

De Rimadesio Stripe schuifdeur en de Even draaideur vormen samen een veelzijdige en elegante oplossing voor het modern inrichten van interieurs. Deze combinatie biedt niet alleen praktische functionaliteit, maar voegt ook een verfijnde esthetiek toe aan elke ruimte.

rimadesio luxe binnendeur in zwart gelakt aluminium profielen en transparant rookglas
Rimadesio Even binnendeur met of zonder lichtlijst
Structuur en greep in 14 brown afwerking

Waarom Kiezen voor Rimadesio Stripe Schuifdeuren?

  • Esthetische Waarde: Een combinatie van Italiaans vakmanschap en Japanse eenvoud maakt deze deur een kunstwerk in elk interieur.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik.
  • Veelzijdigheid: Ideaal voor verschillende ruimtes zoals woonkamers, slaapkamers, en professionele omgevingen.

Kom deze innovatieve schuifdeuren bekijken in onze studio in Rotterdam en laat u inspireren door het exclusieve Italiaanse design.
Bij NOCTUM bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw interieurwensen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architectonische oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke omgevingen. In samenwerking met de vooraanstaande architect Guiseppe Bavuso biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, deursystemen, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels aan. High-end kwaliteit welke het allerbeste in het hedendaagse Italiaanse exclusieve design vertegenwoordigt. 

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl