luxe home spa

EFFE hammam & sauna

Het modulaire systeem combineert sauna, Turks stoombad en douche. Een echte persoonlijke spa, ontworpen voor veelzijdigheid en stijl

Effegibi lanceert het eerste gecombineerde sauna- en Turks badsysteem dat stijl en wellness samenbrengt in één unieke spa-oplossing voor privé-interieurs en professionele wellness omgevingen

Het inrichten van complete spa-ruimtes voor uw huis, het assortiment van Effegibi combineert de twee tradities van de Finse sauna en de hamam tot een enkel systeem. De modellen zijn de perfecte balans tussen pure functionaliteit, tijdloze esthetiek en geavanceerde technologie omdat het de twee functies verenigt. Bovendien zorgen de veelzijdige personaliseringsopties ervoor dat de ontwerpen ideaal zijn voor huizen of andere omgevingen die geschikt zijn voor gezondheids- of schoonheidsverzorging.

Personaliseer uw sauna met een speciaal soort hout, een unieke stijlvolle afwerkingen die het kenmerk van de geschiedenis dragen.

Collectie gecombineerde design stoomcabines en saunas van Effegibi

BodyLove-materialen zijn uiterst luxueus en innovatief, maar zijn tegelijkertijd gebonden aan de sauna- en hamamtraditie en stimuleren de perceptie van de spa-ruimte als een omgeving die perfect past in de omgeving.

De wanden van de sauna kunnen worden geleverd met warmtebehandeld massief hout, bijna met een “gerookte” smaak, met een ongewone en eigentijdse textuur. Hammam-materialen zoals keramiek en grès-porselein zijn ook zeer aangenaam en comfortabel voor onze huid wanneer u geniet van de unieke stoomervaring

Een sauna en een Turks bad in een eenheid verbonden door een stijlvolle doucheruimte. Logica beschikt over alle functies van een complete thuis spa.
Standaard in alle effebigi-spa-omgevingen, biedt de ‘logica’ de voordelen van kleurentherapie – een belangrijk ingrediënt voor ons welzijn.
Door middel van plafond- en wandarmaturen zijn de installaties volledig aanpasbaar om verschillende kleurenreeksen aan te bieden, van een opwindende rode tot een vrolijke sinaasappel, of een rustgevende groene tot een inspirerende paarse kleur. Bovendien bevat het ontwerp het exclusieve effegibi-geluidssysteem, waarmee muziek wordt afgespeeld via een tablet of smartphone.

YOKU SH

Yoku SH is een warme en uitnodigende welzijnsruimte met een essentieel, goed geproportioneerd en minimaal ontwerp.

De belangrijkste kenmerken van het Yoku SH-systeem zijn de grote verzonken glazen wand in brons gerookt glas langs de voorkant en de verticale elementen in natuurlijk hout die het gevoel geven buiten te zijn, midden in een bos, waardoor elegantie en privacy worden verwarmd ervaring.

luxe japans ogende houten inbouw stoomcabine en sauna gecombineerd op maat effegibi yoku

Yoku Spa combineert een sauna, Turks bad en een royale centrale douche in één product, jouw eigen persoonlijke spa met alle functies van een professionele spa, zodat je deze eeuwenoude welzijnspraktijken kunt herbeleven..

Met drie unieke ontwerpen en een scala aan hoogwaardige materialen, zoals natuurlijk hout en grès porselein, voldoet de Yoku Spa aan al je esthetische wensen. Het is geen verrassing dat de Yoku Collection talloze prijzen heeft gewonnen

MID

Mid combineert een sauna en een hamam in een ruimte van slechts 3 meter, een triomf van design.

Het heldere glas dat de twee omgevingen verdeelt, zorgt voor een aangenaam licht en luchtig uiterlijk.
Een compleet systeem met sauna en douche met Turks stoombad.

De Logica SH bevat alle functies van een compleet wellnesscentrum, met een perfecte balans tussen functionaliteit, esthetiek en technologie. Logica is gemaakt met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen.

Met het gecombineerde systeem van Effegibi kan worden gekozen tussen biosauna, een middenweg tussen de Finse sauna en het mediterrane stoombad, en de traditionele sauna met temperaturen tot 100°C en een lage luchtvochtigheid. 

Stoom zuivert uw lichaam en reinigt uw huid tot diep in de poriën. Door de combinatie van warmte en stoom verwijden uw bloedvaten zich; er ontstaat een betere doorbloeding en uw lichaam krijgt meer zuurstof. Stomen in een stoomcabine heeft een vochtinbrengende werking en verhoogt de interne lichaamstemperatuur.

De hete waterdamp in de stoomcabine maakt dat de luchtwegen vrijkomen en is dus ideaal bij verkoudheid, longontsteking, bronchitis, hoest en heesheid. Voor carapatiënten en bij vastzittend bronchiaal slijm wordt stomen zeer aanbevolen omdat er tot 7 maal meer zuurstof naar de longen wordt toegevoerd.  Uw spierstelsel ontspant, de elasticiteit van het bindweefsel verhoogt en verkrampte spieren ontspannen. Tevens zal een stoombad licht reumatische aandoeningen verzachten en de spier- en gewrichtsmobiliteit verhogen. Tevens heeft een stoombad gunstige effecten bij menstruatiepijn en reinigt het chronische verstoppingen van kaak-, neus- en voorhoofdsholten.  Door het kalmerende effect op de ademhalingsspieren, en door de toename van zuurstof in het bloed zult u zich veel fitter gaan voelen. Als u de stoom- en reinigingskuur afsluit met een koude massagedouche, voelt u zich weer als herboren.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

Contact

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.