italian HIGHEND design

molteni&C keukens

maatwerk italiaans keukeneiland met marmer blad en luxe houten kasten dada keukens rotterdam

Intersection keuken

Design door Vincent van Duysen

Italiaanse design keukens van Molteni&C -Dada engineered

Of u nu op zoek bent naar inspiratie of gewoon wilt wegdromen bij de mogelijkheden, de nieuwste Molteni-keukens creëren opvallende ruimtes die aspecten van hedendaags design combineren met looks die nooit uit de mode zullen raken.

Modulaire, inbouwkeukens met eiland of schiereiland die passen bij de stijl van elk huis. Dit zijn Molteni&C keukens, het Italiaanse referentiemerk voor premium- en designkeukens, gemaakt door echte experts zoals de bekende Belgische ontwerper Vincent Van Duysen.

Intersection

Winnaar | 2021, NYCxDesign Awards, categorie keukenkasten

topsegment-italiaansde-keuken-rotterdam-dada-molteni

Intersection keuken

Design door Vincent van Duysen

Een slim ontworpen, expressieve keukencollectie die architectuur interpreteert en de proporties ervan herdefinieert. Met sculpturale finesse heeft Van Duysen een reeks elementen ontworpen die spelen met licht en schaduw, waarbij massief marmeren werkbladen en zwart hout worden gemengd.
De Intersection van Molteni&C toont ook het samenspel tussen texturen en benadrukt de detaillerende kenmerken van elk paneel, zodat u de zintuiglijke presentatie die het keukensysteem geeft zeker kunt waarderen.
Verfijnd vanuit alle hoeken, de Intersection design keuken is een installatie in uw huis die een avant-garde structureel element toevoegt dat zeer wordt gewaardeerd.

design-italiaanse-keuken-rotterdam-dada
italiaanse-designkeuken-op-maat-rotterdam-intersection-dada
design keuken met houten fronten en wit marmer blad Molteni Dada Rotterdam

In plaats van slimme modulaire oplossingen, zoals te zien in de Ratio-collectie van Van Duysen, heeft Intersection een dominante structuur met zich mee die het geschikt maakt voor een grotere ruimte. De verschillende oppervlakken van de keuken kruisen elkaar en kunnen, afhankelijk van uw ruimtelijke wensen, worden aangepast aan elke bestaande keukenindeling.

De Intersection keukens van Molteni&C biedt een breed scala aan lineaire, hoek- of eilandopstellingen, waardoor de oppervlakken op verschillende manieren ingevuld kunnen worden. Afhankelijk van uw ruimtelijke wensen kan de Intersection in elke bestaande keukenindeling worden ingedeeld. Of het nu een rechte wand is, in een hoek of met een eiland is, de modules die beschikbaar zijn voor de Intersection kunnen optellen tot een configuratie die voor u voordelig en functioneel is. Elk keukenplan kan door de Intersection worden gerealiseerd en met de juiste modulaire componenten wordt uw keukensysteem een ​​waar kunstwerk.

dada-intersection-keuken-rotterdam
luxe-italaanse-keuken-wit-marmer-blad
luxe-keukeninterieur-dada-keukens-rotterdam

Ratio

De Ratio keuken van Vincent Van Duysen, een modulair ontwerp met een eigen stijl en elegantie.
Gekenmerkt door houten lambrisering en marmeren oppervlakken, heeft Van Duysen een reeks industriële composities bedacht die bestaat uit verschillende accessoires die worden bevestigd aan een metalen frame.

moderne-design-keuken-rotterdam-molteni-dada-ratio

Ratio is uitgerust met lamellendeuren en interne verlichting, die de handgrepen integreren met profielen van dezelfde dikte, waardoor een decoratief frame ontstaat dat ritme geeft aan de structuur. Naast traditionele lineaire composities maken hoekoplossingen, middeneilanden en accessoire-units het mogelijk om de gewenste visie te realiseren.

molteni-kitchens-ratio-vincent-van-duysen
design-maatwerk-keuken-rotterdam-marmer-blad-dada-molteni
molteni-kitchens-dada-ratio-vincent-van-duysen-rotterdam

De ratio keuken wordt uitgevoerd met verfijnde houtsoorten, die het marmer en travertijn natuursteen in evenwicht brengt. Dit alles wordt afgewisseld met verfijnde bronzen aluminium accenten in het ontwerp.

Het materiaalonderzoek is altijd gericht op warmte en mediterrane karakters, met afwisseling tussen verfijnde essences zoals thermo-eik, en verfijnde natuurstenen zoals de nieuwe Breccia Capraia.

luxe-italiaanse-high-end-keuken-marmer-blad-dada-molteni-rotterdam
design-italiaanse-keukens-rotterdam
moderne-exclusieve-italiaanse-keuken-hout-rotterdam-molteni-ratio

VVD

Noctum ontwerpt en realiseert luxe keukens en inrichting, maar niet alleen dat. We bieden zelfs een exclusieve selectie van sanitair, vloeren, bekledingen en behang voor alle oppervlakken, inclusief een breed scala aan eigentijdse interieurproducten. Ons team staat altijd tot uw dienst om uw ruimtes te ontwerpen en de juiste producten voor te stellen die aan uw behoeften voldoen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Molteni

Ratio

Molteni

Hi-Line

Molteni

Hi-Line

Molteni

Indada

Molteni

VVD

Molteni

Sistema XY

Molteni

Intersection

Molteni

Sistema 7

Molteni

Banco

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl