italian HIGHEND design

molteni&C keukens

maatwerk italiaans keukeneiland met marmer blad en luxe houten kasten dada keukens rotterdam

Intersection keuken

Design door Vincent van Duysen

Italiaanse design keukens van Molteni&C -Dada engineered

Of u nu op zoek bent naar inspiratie of gewoon wilt wegdromen bij de mogelijkheden, de nieuwste Molteni-keukens creëren opvallende ruimtes die aspecten van hedendaags design combineren met looks die nooit uit de mode zullen raken.

Modulaire, inbouwkeukens met eiland of schiereiland die passen bij de stijl van elk huis. Dit zijn Molteni&C keukens, het Italiaanse referentiemerk voor premium- en designkeukens, gemaakt door echte experts zoals de bekende Belgische ontwerper Vincent Van Duysen.

Intersection

Winnaar | 2021, NYCxDesign Awards, categorie keukenkasten

topsegment-italiaansde-keuken-rotterdam-dada-molteni

Intersection keuken

Design door Vincent van Duysen

Een slim ontworpen, expressieve keukencollectie die architectuur interpreteert en de proporties ervan herdefinieert. Met sculpturale finesse heeft Van Duysen een reeks elementen ontworpen die spelen met licht en schaduw, waarbij massief marmeren werkbladen en zwart hout worden gemengd.
De Intersection van Molteni&C toont ook het samenspel tussen texturen en benadrukt de detaillerende kenmerken van elk paneel, zodat u de zintuiglijke presentatie die het keukensysteem geeft zeker kunt waarderen.
Verfijnd vanuit alle hoeken, de Intersection design keuken is een installatie in uw huis die een avant-garde structureel element toevoegt dat zeer wordt gewaardeerd.

design-italiaanse-keuken-rotterdam-dada
italiaanse-designkeuken-op-maat-rotterdam-intersection-dada
design keuken met houten fronten en wit marmer blad Molteni Dada Rotterdam

In plaats van slimme modulaire oplossingen, zoals te zien in de Ratio-collectie van Van Duysen, heeft Intersection een dominante structuur met zich mee die het geschikt maakt voor een grotere ruimte. De verschillende oppervlakken van de keuken kruisen elkaar en kunnen, afhankelijk van uw ruimtelijke wensen, worden aangepast aan elke bestaande keukenindeling.

De Intersection keukens van Molteni&C biedt een breed scala aan lineaire, hoek- of eilandopstellingen, waardoor de oppervlakken op verschillende manieren ingevuld kunnen worden. Afhankelijk van uw ruimtelijke wensen kan de Intersection in elke bestaande keukenindeling worden ingedeeld. Of het nu een rechte wand is, in een hoek of met een eiland is, de modules die beschikbaar zijn voor de Intersection kunnen optellen tot een configuratie die voor u voordelig en functioneel is. Elk keukenplan kan door de Intersection worden gerealiseerd en met de juiste modulaire componenten wordt uw keukensysteem een ​​waar kunstwerk.

dada-intersection-keuken-rotterdam
luxe-italaanse-keuken-wit-marmer-blad
luxe-keukeninterieur-dada-keukens-rotterdam

Ratio

De Ratio keuken van Vincent Van Duysen, een modulair ontwerp met een eigen stijl en elegantie.
Gekenmerkt door houten lambrisering en marmeren oppervlakken, heeft Van Duysen een reeks industriële composities bedacht die bestaat uit verschillende accessoires die worden bevestigd aan een metalen frame.

moderne-design-keuken-rotterdam-molteni-dada-ratio

Ratio is uitgerust met lamellendeuren en interne verlichting, die de handgrepen integreren met profielen van dezelfde dikte, waardoor een decoratief frame ontstaat dat ritme geeft aan de structuur. Naast traditionele lineaire composities maken hoekoplossingen, middeneilanden en accessoire-units het mogelijk om de gewenste visie te realiseren.

molteni-kitchens-ratio-vincent-van-duysen
design-maatwerk-keuken-rotterdam-marmer-blad-dada-molteni
molteni-kitchens-dada-ratio-vincent-van-duysen-rotterdam

De ratio keuken wordt uitgevoerd met verfijnde houtsoorten, die het marmer en travertijn natuursteen in evenwicht brengt. Dit alles wordt afgewisseld met verfijnde bronzen aluminium accenten in het ontwerp.

Het materiaalonderzoek is altijd gericht op warmte en mediterrane karakters, met afwisseling tussen verfijnde essences zoals thermo-eik, en verfijnde natuurstenen zoals de nieuwe Breccia Capraia.

luxe-italiaanse-high-end-keuken-marmer-blad-dada-molteni-rotterdam
design-italiaanse-keukens-rotterdam
moderne-exclusieve-italiaanse-keuken-hout-rotterdam-molteni-ratio

VVD

Noctum ontwerpt en realiseert luxe keukens en inrichting, maar niet alleen dat. We bieden zelfs een exclusieve selectie van sanitair, vloeren, bekledingen en behang voor alle oppervlakken, inclusief een breed scala aan eigentijdse interieurproducten. Ons team staat altijd tot uw dienst om uw ruimtes te ontwerpen en de juiste producten voor te stellen die aan uw behoeften voldoen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Molteni

Ratio

Molteni

Hi-Line

Molteni

Hi-Line

Molteni

Indada

Molteni

VVD

Molteni

Sistema XY

Molteni

Intersection

Molteni

Sistema 7

Molteni

Banco
Contact

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.