Het Italiaanse high-end merk Rimadesio is toonaangevend en trendsetting in het ontwerp en de fabricage van architectonische interieuroplossingen waaronder luxe garderobekasten of vitrinekasten

Het Cover kasten systeem van Rimadesio is een hoogwaardig, modulair opslagsysteem dat perfect past in moderne interieurs. Ontworpen door de gerenommeerde Italiaanse designer Giuseppe Bavuso, biedt het systeem een stijlvolle oplossing voor zowel woningen als commerciële ruimtes. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium en glas, en de mogelijkheid om te kiezen uit diverse afwerkingen en kleuren, kan het Cover systeem volledig worden aangepast aan uw specifieke wensen.

Het modulaire ontwerp van het Cover systeem zorgt voor maximale flexibiliteit, waardoor het eenvoudig is om de kasten te configureren en uit te breiden naarmate uw opslagbehoeften veranderen. De strakke lijnen en het minimalistische ontwerp maken dit kasten systeem een echte eyecatcher in elk interieur. Bovendien zijn de deurtjes en lades naadloos geïntegreerd, wat zorgt voor een uniform en elegant uiterlijk.

Een belangrijk kenmerk van het Rimadesio Cover kasten systeem is het soft-closing mechanisme, dat bijdraagt aan een geruisloze en soepele sluiting van de deuren. Dit verhoogt niet alleen het gebruiksgemak, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van het systeem. Binnenverlichting is een andere optie die beschikbaar is, waardoor de inhoud van de kasten altijd goed zichtbaar en toegankelijk is.

Rimadesio staat bekend om zijn aandacht voor detail en hoogwaardige afwerking, wat duidelijk zichtbaar is in het Cover systeem. Dit luxe kasten systeem is ontworpen om lang mee te gaan en biedt een duurzame oplossing voor al uw opslagbehoeften. De materialen die worden gebruikt zijn sterk en milieuvriendelijk, wat bijdraagt aan een duurzaam interieur.

Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle kledingkast, een functionele boekenkast of een op maat gemaakte opslagoplossing voor uw kantoor, het Cover kasten systeem van Rimadesio biedt de perfecte combinatie van flexibiliteit, elegantie en functionaliteit. Het is de ideale keuze voor wie waarde hecht aan design en kwaliteit.

Met het Cover kasten systeem van Rimadesio haalt u een veelzijdig en stijlvol opslagsysteem in huis dat voldoet aan de hoogste standaarden van Italiaans design. Het systeem is een investering in duurzaamheid en esthetiek, en past naadloos in elk modern interieur. Ontdek de mogelijkheden van het Cover kasten systeem en creëer een op maat gemaakte opslagoplossing die perfect aansluit bij uw levensstijl.

Lees meer

Rimadesio Cover is een systeem van glazen draaideuren welke toegepast kan worden bij inloopkasten of, eventueel, nissen te transformeren in wandkasten.

Cover is leverbaar met eigen interne uitrusting welke geen wandmontage behoeft;  een rechtstreekse toepassing in de dragende structuur van de deuren.

De interne inrichting omvat grondunits, legplanken, kleerhangerstangen en ladeblokken.

Rimadesio Cover. Vrijstaand modulair kastensysteem uitgevoerd in glas, aluminium en optioneel lederen accessoires ten behoeve van de inrichting.

Geheel op maat zijn deze modulaire units toe te passen in iedere particuliere of zakelijke architectonische situatie.

Het Cover kastensysteem bevat nu ook de nieuwe open versie:

Een exclusief modulair systeem ontworpen om kastoplossingen te creëren met maximale flexibiliteit van samenstelling. Altijd maatwerk in hoogte en breedte, Cover Open garandeert de maximale mate van maatwerk, dankzij een brede waaier aan uitrustingen en de mogelijkheid om open vakken af ​​te wisselen met opbergsystemen  met een scharnierend sluitmechanisme door het Cover vrijstaand systeem.

De gedetailleerde en hoogwaardige afwerking van de panelen, en de binnenkant van de deuren, maakt deze exclusieve vrijstaande garderobekast ook een ideaal systeem voor niche-oplossingen, compleet met geïntegreerde passage naar een andere ruimte, zoals de inloopkast of badkamer.
Geïntegreerd makeup-meubel.

Luxe displaykasten en makeup tafel

Voor de luxe inkoopkast of kleedkamer biedt Rimadesio naast de walk-in closets en (vrijstaande) garderobekasten ook nog de mooie display kastsystemen aan. Deze kunnen vrij in de ruimte staan voor het opbergen of juist uit het oog houden van de persoonlijke accessoires. 
Kasten uitgevoerd met glazen, lederen of walnotenhout lades en een glazen vitrine. 

luxe displaykast voor inloopkast of kledingruimte op maat rimadesio dolmen
Dolmen glazen displaykast of vitrinekast
Alambra displaykast in glas met notenhout en leder
exclusieve-kleedkamer-kaptafelmeubel-rimadesio-rotterdam
Rimadesio Vanity makeup tafel
luxe-kaptafel-meubel-inloopkast-op-maat-rimadesio
Detail Rimadesio Vanity makeup meubel

Rimadesio prijzen kasten

De prijs van dit kastensysteem is afhankelijk van een aantal variabelen.
Vanzelfsprekend de afmeting maar ook de keuze van het type afwerking van de deuren en de kastindeling is van invloed op de prijs.
U kunt ons geheel vrijblijvend contacten voor een offerte op maat.

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst kunt u een mail sturen  naar info@noctum.nl of bel  010-2233820. 
Wij werken door geheel Europa. 

Voor DWG-tekeningen kunt u ons eveneens mailen.

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl