Rimadesio cover EXCLUSIEVE garderobekasten op maat

Het Italiaanse high-end merk Rimadesio is toonaangevend en trendsetting in het ontwerp en de fabricage van architectonische interieuroplossingen waaronder luxe garderobekasten of vitrinekasten

De moderne garderobekasten van Rimadesio fuseert architectuur en modulariteit van de systemen. De meest persoonlijke  privéruimte van het huis wordt ontworpen met de meest innovatieve en stilistische invulling van de moderne inloopkleedruimte. Twee complementaire systemen, met de gemeenschappelijke deler de veelzijdigheid en de grote mogelijkheid in maatwerk. Combinaties van aluminium, glas, leder, textiel en hout geeft dit kastensysteem een op en top luxe uitstraling.

Het COVER-systeem heeft geen achter- of zijwanden nodig, maar kan indien nodig in het ontwerp worden opgenomen. Het COVER-systeem kan muurnissen bedekken of eenvoudig de ruimte verdelen, in de vrijstaande versie.
Met dit kastensysteem is het mogelijk naast het gebruik als kledingkast en onderdeel toe te passen als doorloopdeur naar een andere ruimte.

Voor meer (bouwkundig) advies of DWG-tekeningen kunt u ons bij voorkeur mailen info@noctum.nl of bel 010 2233820

Rimadesio Cover garderobekast in niche

Rimadesio Cover is een systeem van glazen draaideuren welke toegepast kan worden bij inloopkasten of, eventueel, nissen te transformeren in wandkasten.

Cover is leverbaar met eigen interne uitrusting welke geen wandmontage behoeft;  een rechtstreekse toepassing in de dragende structuur van de deuren.

De interne inrichting omvat grondunits, legplanken, kleerhangerstangen en ladeblokken.

Rimadesio Cover freestanding

Rimadesio Cover. Vrijstaand modulair kastensysteem uitgevoerd in glas, aluminium en optioneel lederen accessoires ten behoeve van de inrichting.

Geheel op maat zijn deze modulaire units toe te passen in iedere particuliere of zakelijke architectonische situatie.

Het Cover kastensysteem bevat nu ook de nieuwe open versie:

Een exclusief modulair systeem ontworpen om kastoplossingen te creëren met maximale flexibiliteit van samenstelling. Altijd maatwerk in hoogte en breedte, Cover Open garandeert de maximale mate van maatwerk, dankzij een brede waaier aan uitrustingen en de mogelijkheid om open vakken af ​​te wisselen met opbergsystemen  met een scharnierend sluitmechanisme door het Cover vrijstaand systeem.

Het Cover kastensysteem bevat nu ook de nieuwe open versie:

Een exclusief modulair systeem ontworpen om kastoplossingen te creëren met maximale flexibiliteit van samenstelling. Altijd maatwerk in hoogte en breedte, Cover Open garandeert de maximale mate van maatwerk, dankzij een brede waaier aan uitrustingen en de mogelijkheid om open vakken af ​​te wisselen met opbergsystemen  met een scharnierend sluitmechanisme door het Cover vrijstaand systeem.

Voor de luxe inkoopkast of kleedkamer biedt Rimadesio naast de walk-in closets en (vrijstaande) garderobekasten ook nog de mooie display kastsystemen aan. Deze kunnen vrij in de ruimte staan voor het opbergen of juist uit het oog houden van de persoonlijke accessoires. 
Kasten uitgevoerd met glazen, lederen of walnotenhout lades en een glazen vitrine. 

luxe displaykast voor inloopkast of kledingruimte op maat rimadesio dolmen
Dolmen glazen displaykast of vitrinekast
Alambra displaykast in glas met notenhout en leder
exclusieve-kleedkamer-kaptafelmeubel-rimadesio-rotterdam
Rimadesio Vanity makeup tafel
luxe-kaptafel-meubel-inloopkast-op-maat-rimadesio
Detail Rimadesio Vanity makeup meubel

Rimadesio prijzen kasten

De prijs van dit kastensysteem is afhankelijk van een aantal variabelen.
Vanzelfsprekend de afmeting maar ook de keuze van het type afwerking van de deuren en de kastindeling is van invloed op de prijs.
U kunt ons geheel vrijblijvend contacten voor een offerte op maat.

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst kunt u een mail sturen  naar info@noctum.nl of bel  010-2233820. 
Wij werken door geheel Europa. 

Voor CAD-DWG-tekeningen kunt u ons eveneens mailen.

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.