OOSTERS GEORIENTEERD

EDRA SHERAZADE

Edra Sherazade sofa, ontworpen door Francesco Binfaré, met een elegant en exclusief Italiaans design, vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals Gellyfoam® en donsveren, met configureerbare kussens voor ultiem comfort en veelzijdig gebruik.
Edra Sherazade

Ontdek de luxe van de Sherazade design bank

De Sherazade design bank, ontworpen door de beroemde Italiaanse ontwerper Francesco Binfaré, vertegenwoordigt het toppunt van luxe en comfort.

Deze rechthoekige bank is vervaardigd uit de exclusieve Gellyfoam® en is uitgerust met diverse zachte elementen. De bank bevat twee piramidale Thaise kussens als rugleuning, die intern zijn verzwaard en voorzien van een speciaal blokkerend materiaal aan de onderkant, zodat ze vrij op de sofa kunnen worden geplaatst.

Verder zijn er twee grote vierkante kussens gevuld met donsveren, een cilindervormige armleuning en een groot rechthoekig kussen, eveneens gevuld met donsveren. Dit unieke ontwerp weerspiegelt de historische oosterse oorsprong van echt comfort, zonder enige beperking​.

Edra Sherazade bank prijs

Vanwege het brede scala aan opties is het helaas niet mogelijk om de prijzen op onze website te vermelden.

U kunt contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder met prijsinformatie en overig advies. 

Levertijden Edra

Voor de levertijden van de Sherazade dient u uit te gaan van 10-12 werkweken af fabriek.
Onze projecten kennen geen grenzen, wij leveren wereldwijd. 

Bekleding Opties

De Sherazade biedt een brede selectie aan hoogwaardige bekledingsmaterialen, waaronder luxe fluwelen stoffen, ecologische vachten en elegante lamé. Deze materialen zijn zorgvuldig gekozen en geordend in prachtige kleurenthema’s om uw interieur een verfijnde en stijlvolle uitstraling te geven. Met de mogelijkheid om te kiezen uit een verscheidenheid aan texturen en kleuren, kunt u de Sherazade volledig afstemmen op uw persoonlijke smaak en interieurstijl

Sherazade "Odalisca"

De Sherazade “Odalisca” is een esthetische en artistieke versie van de Sherazade, geïnspireerd op de rijke patronen van oosterse tapijten. Het overbrengen van het complexe patroon naar een modern weefgetouw vergde ongeveer 300 uur werk, waarbij traditionele technieken zoals brokaat en arras werden gebruikt. Deze intensieve weeftechniek combineert verschillende garendiktes en texturen, wat resulteert in een luxueus en gedetailleerd ontwerp.

De Odalisca is beschikbaar in vier verschillende kleuren en elk artikel is gesigneerd door Francesco Binfaré, wat de exclusiviteit en authenticiteit van deze limited edition benadrukt​.

Gebruiksmogelijkheden

De veelzijdige kussens van de Sherazade kunnen naar wens op de bank worden geplaatst, waardoor er verschillende en vrije comfortopties ontstaan. Hierdoor kan iedereen zijn eigen ideale positie creëren, afhankelijk van de behoefte, stemming en wensen. Zonder enige vaste structuur en dankzij de eliminatie van vaste richtingen zoals voor-achter en links-rechts, biedt de Sherazade talrijke voordelen en buitengewone prestaties:

  • Van formele zitpositie tot groot bed: Transformeer de Sherazade eenvoudig van een elegante zitbank naar een ruime en comfortabele slaapgelegenheid.
  • Van face-to-face opstelling tot leeshouding: De flexibele kussens kunnen worden geconfigureerd voor formele gesprekken of ontspannende leesposities.
  • Van dagbed tot elke gewenste positie: Creëer uw eigen comfortabele dagbed of elke andere gewenste positie met de veelzijdige kussens
Lees meer

Technische Beschrijving

De Sherazade heeft een stevige fineer houten structuur en biedt diverse opvulopties, waaronder Gellyfoam® en synthetische wattering. De kussens kunnen worden gevuld met donsveren en/of polyurethaan voor optimaal comfort. De hoes is afneembaar, waardoor het onderhoud eenvoudig is. Op verzoek kan de Sherazade ook volgens andere specificaties en voorschriften worden gerealiseerd, zodat deze perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Afmetingen

De Sherazade is verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties om aan uiteenlopende behoeften te voldoen. De afmetingen variëren, zodat er altijd een passende optie is voor uw specifieke ruimte en gebruiksdoelen. Bijvoorbeeld, een drie-zits bank heeft de afmetingen 256 cm breed, 128 cm diep en 39 cm hoog.

EDRA OUTDOOR

De Sherazade outdoor sofa is een perfecte keuze voor diegenen die het comfort en de stijl van hun binnenmeubilair naar buiten willen brengen. Met zijn hoogwaardige materialen, veelzijdige configuratiemogelijkheden en elegante ontwerp, verrijkt deze bank elke buitenruimte met een vleugje Italiaanse luxe en design.

De Sherazade outdoor sofa biedt een breed scala aan bekledingsopties, inclusief texturen die speciaal zijn ontworpen voor buitengebruik. Deze materialen zijn duurzaam en weersbestendig, terwijl ze het luxueuze gevoel van de indoor varianten behouden. De bank is verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen, zodat deze naadloos aansluit bij uw buitenruimte en persoonlijke stijl.

exclusieve-high-end-italiaanse-buitenmeubelen-edra-sherazade-noctum-rotterdam
italiaanse-design-outdoor-meubelen-edra-sherazade-high-end-design-noctum-rotterdam

Merk en Kwaliteit

Edra staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Het Italiaanse merk werkt samen met vooraanstaande ontwerpers om meubelstukken te creëren die zowel esthetisch als functioneel uitblinken. Edra combineert traditioneel vakmanschap met moderne productietechnieken om meubelstukken van de hoogste kwaliteit te produceren. De Sherazade Sofa  is geen uitzondering en is gebouwd om lang mee te gaan, met behoud van zijn esthetische en functionele kwaliteiten.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Wij helpen u bij het realiseren van uw ideale interieur.

get inspired

EDRA SHERAZADE PROJECTEN

edra-sherazade-hoekbank
Archea Associati / Marco Casamonti
edra-sherazade-exclusieve-sofa-appartement
Architect :Alfredo Galdi. Photo: Mattia Aquila

GERELATEERDE PRODUCTEN

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl