Rimadesio design vormgegeven Italiaanse kasten

Het Italiaanse high-end merk Rimadesio is toonaangevend en trendsetting in het ontwerp en de fabricage van architectonische interieuroplossingen.

Van boekenkasten tot vitrinekasten, van modulaire systemen tot dressoirs: de Day systems-collectie omvat alle Rimadesio-producten om inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld de woonkamer.
Oplossingen gedefinieerd voor specifieke functies, gekenmerkt door aandacht voor elk detail.
Een strak maar elegant en luxe ontwerp met oneindige mogelijkheden, dankzij het maatwerk en een ruime keuze aan materialen en exclusieve afwerkingen.

Voor meer (bouwkundig) advies of DWG-tekeningen kunt u ons bij voorkeur mailen info@noctum.nl of bel 010 2233820

Een modulair systeem voor elk deel van het huis, dat het mogelijk maakt om enkel- en dubbelzijdige dressoirs, tafels, ladekasten en hangende wandcomposities te creëren.

Een project waarvan de belangrijkste kwaliteit de veelzijdigheid is, waarbij de esthetiek van het Rimadesio gelakte glas wordt gecombineerd in al zijn verschillende Ecolorsystem-kleuren.

Een modern tafelsysteem met een essentiële en verfijnde uitstraling, in overeenstemming met de unieke Rimadesio-filosofie.

Verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen, maar ook in de uittrekbare versie.

De unieke variëteit aan beschikbare afwerkingen zorgt ervoor dat de long island mooi gecombineerd kan worden met andere voorstellen uit de collectie.

Eigentijds design. Een modulaire collectie aan vrijstaande kasten, zwevende dressoirs en overige opstellingsmogelijkheden. 

Het blad is een van de belangrijkste kenmerken van de collectie, zowel wanneer het meer verfijnd is in dik marmer, maar ook in de glazen versie waar een dun profiel de omtrek markeert.

Met deze serie geeft Rimadesio een eigentijdse moderne invulling van klassieke meubelen zoals dressoirs, vitrines, barmeubel en ladekasten.

Met deze serie geeft Rimadesio een eigentijdse moderne invulling van klassieke meubelen zoals dressoirs, vitrines, secretaire, barmeubel en ladekasten.

Minimalistische uitvoering met luxe invullingsmogelijkheden. Een modulair innovatief systeem. Toe te passen in zowel de woon- en  slaapruimte alsook de professionele werkomgeving. 

Rimadesio Opus is een modulair kastensysteem gebaseerd op de vrije samenstelling van vierkante en rechthoekige modulaire elementen.
Dankzij de dubbelzijdige functie heeft Opus de mogelijkheid meerdere oplossingen te bieden voor de architectonische definitie van particuliere en zakelijke omgevingen.

Abacus Living biedt uitgebreide mogelijkheden met glazen wandpanelen, verkrijgbaar in vijf breedtes en vijf verschillende hoogtes.

De uitgebreide selectie aan opslagunits en accessoires voor het HiFi-gebied, maakt het mogelijk de creatieve oplossingen in te passen aan de hedendaagse behoeften van de gebruiker.
Panelen en accessoires zijn verkrijgbaar in 36 tinten glanzend of matte kleurafwerking van het Ecolorsystem.

Exclusieve vrijstaande vitrinekast. Ontworpen om te voldoen aan alle functionele en ontwerpbehoeften van de hedendaagse interieurs. Diverse opstellingsmogelijkheden en accessoires voor een rijkelijke invulling van deze fraaie design kast.

Prijzen Rimadesio kasten

De prijzen van de kasten van Rimadesio zijn afhankelijk van een aantal variabelen.
Vanzelfsprekend de afmeting maar ook de keuze van het type afwerking van het blad en de afwerking van het onderstel is van invloed op de prijs.
U kunt ons geheel vrijblijvend contacten voor een offerte op maat.

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst kunt u een mail sturen  naar info@noctum.nl of bel  010-2233820. 
Wij werken door geheel Europa. 

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.