Rimadesio design italiaanse salontafels op maat

Het Italiaanse high-end merk Rimadesio is toonaangevend en trendsetting in het ontwerp en de fabricage van architectonische interieuroplossingen waaronder luxe eettafels, vergadertafels en bureaus

De salonafel als een designelement in de woonkamer of werkruimte.
Een brede collectie oplossingen in esthetiek en afwerking voor de architectonische leef- of werkomgeving.

Voor meer (bouwkundig) advies of DWG-tekeningen kunt u ons bij voorkeur mailen info@noctum.nl of bel 010 2233820

De Rialto salontafel van Rimadesio is een ontwerp van aantrekkelijke eenvoud en functionaliteit. Het slanke aluminium frame en de transparante glazen tafelbladen creëren een luchtige en ruimtelijke uitstraling. De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kan worden aangepast aan uw persoonlijke stijl en interieur. De Rialto salontafel is een tijdloos en elegant meubelstuk dat in elke woonkamer past.

Planet is een elegant ontworpen tafel met een lichte en vloeiende structuur. Het ontwerp is gebaseerd op contrast tussen materialen en de verschillen in geometrie tussen de tafelbladen en de dynamische ondersteuningsstructuur. Planet heeft flexibele vormen, afmetingen en hoogtes die zijn verfijnde stijl combineren met functionaliteit.

De Tray salontafels zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes en zes afmetingen en kunnen worden gecombineerd met verschillende materialen. Het essentiële ontwerp past perfect in huiselijke omgevingen, van de woonkamer tot de slaapkamer. De tafelbladen zijn verkrijgbaar in gelakt glas, marmer of walnootfineer en kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met de aluminium afwerkingen van de structuur.

Rimadesio Sixty

De Sixty collectie is een systeem van salontafels met een bijzonder ontwerp van het aluminium frame. Door de verscheidenheid aan afmetingen en de combinatie van aluminium afwerkingen, glas en fineer, is Sixty een veelzijdige aanvulling op zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Rimadesio tafels prijzen

De prijzen van de tafels van Rimadesio zijn afhankelijk van een aantal variabelen.
Vanzelfsprekend de afmeting maar ook de keuze van het type afwerking van het blad en de afwerking van het onderstel is van invloed op de prijs.
U kunt ons geheel vrijblijvend contacten voor een offerte op maat.

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst kunt u een mail sturen  naar info@noctum.nl of bel  010-2233820. 
Wij werken door geheel Europa. 

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.