Rimadesio design italiaanse salontafels op maat

Het Italiaanse high-end merk Rimadesio is toonaangevend en trendsetting in het ontwerp en de fabricage van architectonische interieuroplossingen waaronder luxe eettafels, vergadertafels en bureaus

De salonafel als een designelement in de woonkamer of werkruimte.
Een brede collectie oplossingen in esthetiek en afwerking voor de architectonische leef- of werkomgeving.

Voor meer (bouwkundig) advies of DWG-tekeningen kunt u ons bij voorkeur mailen info@noctum.nl of bel 010 2233820

Planet is een salontafel ontworpen door Giuseppe Bavuso voor het Italiaanse high-end meubelmerk Rimadesio. Verkrijgbaar in verschillende formaten. Met de Planet koffietafel kunt u een breed scala aan afwerkingen, kleuren en materialen combineren.

rimadesio-tray-salontafel-koffietafel

Rimadesio Tray

rimadesio-sixty-glazen-salontafel

Rimadesio Sixty

Rimadesio tafels prijzen

De prijzen van de tafels van Rimadesio zijn afhankelijk van een aantal variabelen.
Vanzelfsprekend de afmeting maar ook de keuze van het type afwerking van het blad en de afwerking van het onderstel is van invloed op de prijs.
U kunt ons geheel vrijblijvend contacten voor een offerte op maat.

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst kunt u een mail sturen  naar info@noctum.nl of bel  010-2233820. 
Wij werken door geheel Europa. 

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.