luxe sauna en stoomcabine

Effe logica SH

luxe-stoombad-sauna-badkamer-spa-thuis-Effe-Logica-SH-noctum-wellness-architectuur-rotterdam

Effe Logica SH

Combinatie van een hammam en sauna afwerking white cloud

Ontdek alle pracht van het Logica-systeem, nu ook geschikt voor compacte ruimtes. Een schitterend ontworpen sauna en Turks bad, perfect om je huis te verrijken.

Logica Collection - Awards: Design Plus, Eervolle vermelding - Compasso d'oro ADI.

stoombad, sauna badkamer spa thuis Effegibi Logica SH
maatwerk sauna en stoomcabine combinatie in hout logica effegibi

Geniet van de Aquasteam stoomgenerator, compleet met Energy Saver-functie en automatisch reinigingssysteem voor de boiler.

De materialen zijn van topkwaliteit: Canadees hemlockhout, tegels van 3,5 mm Slimtech® gelamineerd grès porselein en 8 mm gehard glazen deuren.

Logica SH biedt keuze uit drie standaardafwerkingen of volledig gepersonaliseerde kleurenschema’s. En met het Filo-model, zonder platform, past het naadloos in elke setting.

effe_logica-sh_finse-sauna-hout-kachel

Sauna en hammam gecombineerd

Twee verschillende omgevingen, toegankelijk via aparte ingangen, herbergen het mediterrane ritueel van de hamam en het Scandinavische ritueel van de sauna.

De elementen die de twee ruimtes maken tot wat ze zijn – de warmtebron in de sauna en het water in het Turkse bad – staan ​​op de voorgrond, zodat de functie van de twee ruimtes ook aan de buitenkant duidelijk wordt.

effe_logica-sh_houten-zitbank-noctum-rotterdam
effe_logica-sh_sauna-hamam-noctum-wellness-design

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

CONTACT

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.