seating landscape

EDRA on the rocks sofa

EDRA On the Rocks

Zachte lounge bank

Deze innovatieve sofa, ontworpen door Francesco Binfaré, biedt niet alleen een luxueuze zitervaring, maar ook een artistieke toevoeging aan elk interieur.

Met zijn unieke vormgeving, hoogwaardige materialen en ongeëvenaarde configuratiemogelijkheden, is de “On The Rocks” sofa een ware blikvanger in elke ruimte.

Edra-On-the-Rocks-sofa-italiaanse-design-meubels-noctum-rotterdam

Edra On The Rocks bank prijs

Vanwege het brede scala aan opties is het helaas niet mogelijk om de prijzen op onze website te vermelden.

U kunt contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder met prijsinformatie en overig advies. 

Levertijden Edra

Voor de levertijden van de On The Rocks dient u uit te gaan van 10-12 werkweken af fabriek.
Onze projecten kennen geen grenzen, wij leveren wereldwijd. 

luxe-elementen-bank-italiaans-design-edra-on-the-rocks-noctum-interieurstudio-rotterdam

Ontwerp en Esthetiek

De “On The Rocks” sofa is geïnspireerd door de organische vormen van natuurlijke rotsformaties. Het ontwerp weerspiegelt een harmonieuze combinatie van zachte rondingen en strakke lijnen, wat resulteert in een sculpturale esthetiek die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is. De modulaire opbouw van de sofa biedt de mogelijkheid om verschillende configuraties te creëren, waardoor de “On The Rocks” zich perfect aanpast aan de behoeften en voorkeuren van de gebruiker.

edra-on-the-rocks-sectional-sofa-noctum-interieurdesign-rotterdam

CONFIGURATIEMOGELIJKHEDEN

Opstellingen

De “On The Rocks” sofa is ontworpen met modulariteit in gedachten, waardoor eindeloze configuratiemogelijkheden ontstaan. De verschillende modules kunnen eenvoudig worden herschikt om aan te sluiten bij de specifieke eisen van de ruimte en de gebruiker. Of je nu een compacte hoekopstelling wilt creëren voor een intieme setting of een uitgebreide lounge-opstelling voor grotere ruimtes, de “On The Rocks” biedt de flexibiliteit om elke gewenste configuratie te realiseren

Modules en Aanpassing

De modulaire elementen van de “On The Rocks” omvatten zitelementen van verschillende afmetingen, rugleuningen en armleuningen, die allemaal onafhankelijk van elkaar kunnen worden geplaatst. Deze modules kunnen worden gecombineerd om een unieke opstelling te creëren die perfect past bij de indeling van de ruimte en de voorkeuren van de gebruiker. De eenvoud van het aanpassingssysteem maakt het gemakkelijk om de opstelling te wijzigen, waardoor de sofa veelzijdig en toekomstbestendig is.

edra on the rocks sofa een persoon modulaire bank in grijze stof

De diverse modules kunnen worden gecombineerd om verschillende configuraties te creëren. Hier zijn enkele voorbeeldconfiguraties:

  • Rechte Sofa: Combineer twee grote zitelementen met een grote rugleuning en twee armleuningen aan beide uiteinden.
  • Hoekopstelling: Combineer een groot zitelement met een hoekzitelement, aangevuld met bijpassende rugleuningen en armleuningen.
  • U-vormige Opstelling: Gebruik meerdere zitelementen en hoekzitelementen om een ruime, U-vormige zitopstelling te creëren.
on-the-rocks-edra-modulaire-elementen-noctum-rotterdam

Het Revolutionaire “Smart Cushion”-Systeem

Een opvallend kenmerk van de “On The Rocks” sofa is het innovatieve smart cushion systeem. Dit systeem maakt gebruik van kussens die eenvoudig kunnen worden gevormd en aangepast met een lichte druk, waardoor de gebruiker maximale flexibiliteit en comfort heeft. Deze kussens kunnen dienen als rug- of armleuning, afhankelijk van de configuratie en de gewenste zitpositie

Edra-Collectie-rotterdam-noctum-interior-on-the-rocks-sofa
luxe-elementen-bank-edra-on-the-rocks-italiaans-design-noctum-rotterdam

Design en Functionaliteit

De “On The Rocks” combineert design en functionaliteit op een ongekende manier. Het sculpturale ontwerp maakt de sofa tot een kunstobject in de ruimte, terwijl de hoogwaardige materialen en technische innovaties zorgen voor een ongeëvenaarde zitervaring. Het is deze combinatie van esthetiek en gebruiksgemak die de “On The Rocks” sofa tot een geliefd stuk maakt bij designliefhebbers wereldwijd.

on-the-rocks-edra-sofa-hoekbank-losse-elementen-noctum-rotterdam
luxe hoekbank Italiaans design uitgevoerd in een groene stoffen afwerking. Edra on the rocks verkrijgbaar bij Noctum in Rotterdam
rotterdam-italiaanse-design-meubels-edra-on-the-rocks-elementen-sofa-francesco-binfare

on the rocks iets voor u?

De “On The Rocks” sofa van EDRA biedt een grote flexibiliteit in termen van afmetingen en configuraties. Dankzij de modulaire opbouw kunnen gebruikers de sofa aanpassen aan hun specifieke ruimte en behoeften, waardoor deze perfect past in verschillende interieurs en stijlen. De veelzijdigheid en de mogelijkheid om de modules gemakkelijk te herschikken, maken de “On The Rocks” tot een tijdloze en praktische keuze voor liefhebbers van exclusief Italiaans design.

get inspired

EDRA ON THE ROCKS PROJECTEN

Blank/ Michele Morelli e Valeria Piras architetti
Hoflehner Interiors

GERELATEERDE PRODUCTEN

EDRA

Absolu

EDRA

Serenade

EDRA

Boa

EDRA

Tatlin

EDRA

Standalto

EDRA

Essential

GET IN TOUCH

010 2233820

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00,
Zaterdag 10:00 – 17:00

Buiten kantoortijden ook mogelijk.
Wij werken op afspraak.​

Adres Kromme Elleboog 35 Rotterdam
Email info@noctum.nl