exclusive italian design

molteni vvd

high-end-italiaanse-keukens-molteni-vvd-rotterdam-noctum

VVD

Design door Vincent van Duysen

VVD

Vincent Van Duysen geeft deze exclusieve en high-end Italiaanse keuken een buitengewone touch.

Hij herinterpreteert het subtiele inzet handvatdetail op een moderne en verfijnde manier, waarbij hij speelt met contrasten tussen slanke zij- en eindunits en het opvallende dikke werkblad. Dit werkblad doorbreekt de lineaire esthetiek door harmonieus te worden onderbroken door prachtige stenen gootstenen.

Het samenspel van verschillende materialen en het spel van volumes en leegtes creëren een keuken die zowel dynamisch als verfijnd is.

EDIDA Elle Deco International Design Awards, 2017

luxe-italiaanse-keukens-molteni-rotterdam-vincent-van-duysen
minimalistische-maatwerk-keuken-italiaans-rotterdam-molteni-vvd

Deze meesterlijke creatie wordt verder aangevuld met royale uittrekbare laden, open-eind lades en handige onderblad trolleys. Het project wordt volmaakt door een aluminium dragende structuur die de composities volledig zwevend maakt, los van de vloer.

luxe-italiaanse-keuken-rotterdam-molteni-vvd-noctum
luxe-eilandkeuken-steen-hout-maatwerk-italiaans-design-molteni
exclusieve-italiaanse-keukens-rotterdam-molteni-vvd
molteni-vvd-kitchen-rotterdam-italian-design

Innovatie wordt subliem belichaamd door technologische details die de keuken naar een hoger niveau tillen.

Denk aan de ingebouwde LED-stripverlichting die een sfeervolle ambiance creëert, het aluminium profiel dat discreet het deurhandvat vormgeeft en de innovatieve draaipivot die de deur moeiteloos 180° laat openen, waardoor de interne ruimte optimaal benut kan worden.

Deze keuken krijgt een nieuwe architectonische uitstraling die zelfs de meest veeleisende fijnproevers zal bekoren. En laten we de Briht wandkasten niet vergeten, met hun transparante glazen deuren en zacht sluitende micro-scharnieren, die een vleugje elegantie toevoegen aan deze meesterlijke keukencreatie.

design-keuken-maatwerk-hout-steen-molteni-vvd
molteni-island-kitchen-vvd-rotteram

Noctum ontwerpt en realiseert luxe keukens en inrichting, maar niet alleen dat. We bieden zelfs een exclusieve selectie van sanitair, vloeren, bekledingen en behang voor alle oppervlakken, inclusief een breed scala aan eigentijdse interieurproducten. Ons team staat altijd tot uw dienst om uw ruimtes te ontwerpen en de juiste producten voor te stellen die aan uw behoeften voldoen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Molteni

Ratio

Molteni

Hi-Line

Molteni

Hi-Line

Molteni

Indada

Molteni

VVD

Molteni

Sistema XY

Molteni

Intersection

Molteni

Sistema 7

Molteni

Banco
Contact

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.