Contemporary elegance

EFFE idea ir

exclusieve-infrarood-sauna-effe-idea-IR-noctum-homespa-architectuur-rotterdam

EFFE Idea infrarood sauna

High-end Italiaanse sauna 

De Idee-reeks sauna’s combineert het beste van twee werelden – de strakke lijnen, details en hoogwaardige afwerkingen die doen denken aan de Scandinavische traditie en de elegantie van op maat gemaakt Italiaans design.

Effe heeft haar assortiment uitgebreid met een reeks infrarood sauna’s. Infrarode stralen dringen diep door in de huid om het lichaam op te warmen, terwijl de temperatuur binnenin de cabine lager blijft dan in een traditionele sauna

design-infrarood-sauna-effe-idea-IR-noctum-homespa-architectuur-rotterdam

EFFE Idea IR

Canadees hemlockhout

effe-idea-ir-infrarood-sauna-maatwerk-noctum-wellness-architectuur-rotterdam

EFFE Idea IR

Canadees Hemlock. 8 mm helder gehard glas.

De temperatuur in een infrarood sauna bereikt ongeveer 30-40°C, in tegenstelling tot traditionele sauna’s waar het kan oplopen tot 90-100°C.

Infrarode stralen dringen diep door in de huid en hebben een gunstig effect op ons lichaam: ze veroorzaken diepe ontspanning, verlichten spierpijn, stimuleren de bloedcirculatie en activeren de metabolische processen van ons lichaam. Een sessie in een infrarood sauna kan 60 minuten duren.

rotterdam-italiaanse-design-sauna-effegibi-idea
moderne-italiaanse-design-sauna-effegibi-idea
De infrarood sauna wordt geleverd met een aantal kenmerken en onderdelen, waaronder strip LED witte verlichting op de bank, een bedieningspaneel, een elektrisch systeem met beschermde kabelgoten en comfortabele banken.
bedieningspaneel-italiaanse-design-sauna-effegibi-idea
rotterdam- sauna-effe-idea-finse-houten-design-sauna-italiaanse-luxe-noctum-wellness-architectuur

Het front van de Idea IR sauna is verzonken, waardoor het een driedimensionaal gevoel van diepte creëert, ondanks zijn compacte formaat.

De binnenkant is bekleed met gladde, hemlock panelen en de verlichting, die gelijkloopt met de achterwand, zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. De infraroodstralers (twee of vier, afhankelijk van de grootte van de sauna) zijn geplaatst in de hoeken.

Een grondig onderzoek uitgevoerd door The Anti-Inflammaging Company (AI) voor Effe heeft effectieve manieren geïdentificeerd om warmtetherapie te gebruiken voor de behandeling van laaggradige chronische ontstekingen, die tot 50% van de wereldwijde vroegtijdige sterfgevallen kunnen veroorzaken. De recent ontwikkelde My Effe-app, gratis beschikbaar, geeft gepersonaliseerde tips op basis van dit onderzoek om ontstekingen te verminderen. Effe benadrukt dat de app voortkomt uit hun inzet om de effectiviteit van hun producten voor welzijn te verbeteren.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Effegibi

Air

Effegibi

Idea IR

Effegibi

One

Effegibi

Yoku

Effegibi

Auki

Effegibi

Idea

Effegibi

Sky

Effegibi

Aladdin

Effegibi

Bodylove S

Effegibi

Logica S

Effegibi

Sky Corner
CONTACT

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.